Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Kot smo v Bitcoin skupnosti vsi vemo, danes (27. Junija 2014) bodo US Marshals dražbe off 30 tisoč na bitcoinsthat so bile zasežene v Silk Road prsi konec lanskega leta. Ta dražba je bila predmet številnih špekulacij in analize v zadnjih dveh tednih, z veliko polemik, ki izhajajo iz smešno zaslona maršalom dne ineptitudewhen so pomotoma poslali e-pošto na seznam približno 40 ponudnikov, kot je e-pošto v vednost, ne pa slepa kopija. Sam sem celo dal tja Bitcoin priceanalysis, v kateri je raziskala nedavnih dogodkih in kako so vplivali na padec cen Bitcoin. Vključeno v moji analizi je bilo v ZDA maršali "Bitcoin dražbi in kako bi vplivalo na ceno. Nekaj ​​dni kasneje, sem napisal članek, zaradi česar zelo majhen revisionto moje analize v zvezi s tem, kako bi Dražba vplivajo na ceno Bitcoin.

"Skratka, moje napovedi za to vpliva dražba bo imel na ceno Bitcoin so šli iz neizogibno navzdol, negotov, s verjetnosti nadaljevanje na bok trend ali navzgor pa v ceni Bitcoin. Trdim, preostanek moje analize, kot je trdna, vendar; Bitcoin cena bo verjetno ostala do dražbe, in bomo videli, kaj se zgodi po tem. "

Moje napovedi za cene, ki vodijo do dražbe Silk Road so bili zelo natančni. Vstran trend je vztrajal, z rahlim odklonom od tega trenda včeraj, kar je verjetno posledica panike prodajo v pričakovanju dražbi.

"Ali bo to vstran trend traja, glede na rahel odklon zaradi panike prodajo ali Bitcoin cena se bo obrniti navzgor v pričakovanju pozitivnih novic iz zmagovalca (e) maršali" Bitcoin dražbi. "

Citi je Bitcoin Cena Napoved

Vendar pa je velik Združene države finančna institucija, ki temelji objavila poročilo, ki omogoča natančno nasprotno napoved mojega analizo cen. Coindesk poročali zjutraj, da Citi Group, ameriški bančni holding podjetje, je dosegla svoj Bitcoin analizo cen v zvezi z dražbo Silk Road. Zdi se, da Citi je prepričan, da bo Silk Road dražba vsekakor izvajala močno negativen pritisk na ceno Bitcoin, zaradi česar je morda "dosegla dno."

"Normalno, da pričakujemo, da bo cena dosegla dno približno v času dražbe ali kmalu po."

Po mojem mnenju so napovedi glede cene, ki prihaja iz Citi ne bi moglo biti dlje od tega, kar se bo verjetno zgodilo v resnici. Držim tega mnenja zaradi nekaj razlogov. Največji ena je, da se zdi, kot da ne Citi ne razumem, kako se dražba se izvaja. Zdi se, da bo dražba nekako se odvija na trgih, ki se prodajajo na borzi. Oglejte si ta citat iz Citi:

"Črpanje tako veliko količino na trg je treba pretehtati na cene. Pogoji dražbe otežujejo malim ponudnikom ($ 200k vlog, vsaka od devetih blokov vrednotijo ​​po $ 1,8 m), tako da je pritisk navzdol je verjetno še poslabšala, ki jih je omejeno število investitorjev, ki jih zanima, in ki lahko ponudbe. "

Izgleda, da so ob predpostavki, da bodo bitocins odvrže na trgu, saj so se na dražbi off.Further dokaze iz poročila daje še bolj potrdilo v mojem sum. Oglejte si ta citat iz Coindesk članka:

"Citi prav tako poudarja, da je dražba poteka med 6. Ure zjutraj in 6pm EDT, tako da lahko vsak ponudnik bo moral upoštevati morebitne nihanja cen."

Torej Citi pričakuje Bitcoin cena niha kot odziv na dražbi kot dražba poteka. Edini način, da se lahko zgodi, je, če so kovanci, ki se prodajajo na borzi, vendar vemo, da ni tako. Ta dražba se izvaja s trga, in bitcoins se prenese neposredno iz denarnice ZDA šerifi "v denarnici (-i) zmagovalca (-ev) na dražbi. Plus, je trg že izgleda bo ovreči izjavo Citi je, da bodo cene znižale v dražbi. Cena je že šel nazaj do velikega $ 590s gibljejo, okreva po padcu na $ 560, in celo zadel najvišjo vrednost 599 $. Zato se zdi očitno, da je dražba sama nima negativnega vpliva na ceno Bitcoin. Edini nihanja cen, da bo ta dražba proizvajajo bo prišel iz panične prodaje, ki bo izvajala pritisk na ceno Bitcoin ali špekulativni nakup, ki prihaja iz pričakovanju dobrih novic iz zmagovalca dražbi (i), kar bi seveda povečalo ceno. Kolikor kovanci dejansko pa auctionedare skrbi, ne bodo imeli neposrednega vpliva na ceno, dokler ne hit na trgu. To nas pripelje do Citi na naslednjo napoved, v kateri je navedeno, da bodo Silk Road kovanci kupili pod tržno ceno.

Bodo Silk Road Kovanci Prodaja Nad ali pod tržno ceno Bitcoin je?

Ali niso Silk Road bitcoins prodajajo nad ali pod tržno ceno, je zelo pomembno pri določanju verjetnosti kovancev takoj, ali če jih bo potekala dlje časa hitting trg. Če kovanci iti za ceno pod tržno obrestno mero, potem bo zmagovalec (i) so naredili trenutno dobiček samo od kupovanja bitcoins. Tako bo spodbuda, da jih prodajajo za fiat ali nakup blaga potrošnika z njimi, da bi prednost za razliko med ceno, ki so jo plačali na dražbi in tržno ceno. Ampak, če so bitcoins dražbi dne po ceni, višji od tržne obrestne mere, potem ne bi imelo smisla, da takoj smetišče kovancev. Če so udeleženci dražbe pripravljeni plačati tržno ceno, ki mislim, da so, potem so verjetno načrtovanje za držanje kovancev za zelo dolgo časa, ki predvideva dolgoročno povečanje vrednosti Bitcoin. Če so potekala, potem seveda ne bodo imeli neposreden vpliv na ceno Bitcoin. Vendar pa Citi je prepričan, da bodo Silk Road bitcoins gotovo se prodajajo pod tržno ceno:

"To je verjetno, da bo kdorkoli ponudbe nad tržno ceno - to bi bilo bolj smiselno, da samo za nakup na trgu bitov in kosov, in to ni tako, če je znak, da je Bitcoin povpraševanje, ki je neizpolnjena, saj je težko nakup grudasti zneske. "

I, seveda, ne strinjam in menim, da se bodo Silk Road kovanci prodajajo nad tržno ceno. In mislim, da je, "da je težko kupiti Lumpy zneske" izjava Citi je za Bitcoin služi za podporo moje napovedi namesto Citi je. Težko je kupiti Lumpy količine bitcoins na trgu, to je res. Seveda, lahko 30 tisoč bitcoins šteti za "grudasti" znesek. Zato je popolnoma smiselno, zakaj bi ti ponudniki želeli plačati nad trenutno tržno ceno za te bitcoins; če so v celoti pričakujejo ceno Bitcoin iti veliko večja, kot je sedaj, ki jih želijo kupiti ogromno po trenutni ceni, tako da se lahko dobiček off prihodnost Bitcoin presoje vrednosti, vendar pa ne morejo toliko kupiti, saj bi rad na trgu. Silk Road dražba se zdi kot nalašč za te ponudnike, da bi dobili veliko količino kovancev, ki jih želijo. Ti ne samo "kupiti na trgu v bitih in kosov", ker bi to postopno dvignila ceno, zmagi namen nakupa kovance na prvem mestu. Z dražbo, ki jih lahko kupite v razsutem stanju količino naenkrat, ne da bi motili ceno Bitcoin, poleg neke panike prodaja ali špekulativni nakup. Poleg tega, če bitcoins prodajajo nad tržno ceno, kot bi pričakovali, da se bo, bo zmagovalec (i) morajo imeti, če želijo, da bi dobiček. Medtem ko so gospodarstvo, bo več bitcoins izkopati dnevno, s čimer se poveča ponudbo. To povečanje ponudbe bo zmanjšal vpliv Silk Road kovanci bo imel na ceno Bitcoin, ko so končno hit na trgu. Torej, na splošno, sem pričakoval ta dražba, da imajo minimalno dolgoročno vpliva na cene, saj so kovanci prodajajo nad tržno obrestno mero.

Seveda, rezultati dražbe ne bo v celoti znana, dokler se dražba je končana in bitcoins začnejo premikati. Bom pa ohrani napovedi v prejšnjem analize: dražba verjetno ne bo izvajala pritisk na ceno Bitcoin in bodisi postrani trend se bo še vedno obstajajo, glede na odklon smo doživeli včeraj zaradi panične prodaje, dokler nekaj drugega moti trend ali pričakovanje dobre novice iz zmagovalca (e) na dražbi se bo povečala ceno.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Bitkoini proti bitnim kovancem in Bitcoin proti bitki

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Ali naj kupim Bitcoins zdaj?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018