Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Kanadska vlada je bila spremenjena s kaznivim dejanjem (pranja denarja) in Zakona financiranja terorizma iz leta 2000, da se vključi del ureditve Bitcoin, ki bi zahtevala nobenih Bitcoin podjetja, ali imajo sedež znotraj ali zunaj Kanade, da sledite nekaj zelo stroge smernice, ko vodenje poslov, ki se prekrivajo v kanadskih finančnega področja. Predlog zakona o spremembi s kaznivim dejanjem (pranja denarja) in Zakona financiranja terorizma iz leta 2000 je bil prvič predstavljen marca, vendar ni bil sprejet s kanadski parlament do 19. Junija. Medtem ko bo Bitcoin verjetno najbolj močno prizadela kripto-valuto, saj je najbolj priljubljena, ta sprememba ni omejena na Bitcoin. Jezik zakonodaje je taka, da zajema vse kripto-valute, ki navaja:

"Oddelek 19 dela 6 spreminja s kaznivim dejanjem (pranja denarja) in Zakona financiranja terorizma, da bi, med drugim, okrepitev zahtev za identifikacijo odjemalca, vodenje evidence in registracija finančnih institucij in posrednikov, se nanašajo na spletnih igralnic, in razširi uporabo zakona osebam in subjektom, ki se ukvarjajo v virtualnih valut in podjetij tujih denarnih storitev. "

Ta del uredbe Bitcoin bi razvrstiti nobenih podjetij, ki se ukvarjajo predvsem s trgovanjem z Bitcoin in drugih digitalnih valut, kot so Money Services podjetja. Ko so razvrščene kot Money Services Business, bi vsak Bitcoin podjetje poslovanje v Kanadi je treba opraviti nešteto zahtev, kot so vodenje evidenc, postopke preverjanja, sumljive poročanjem o transakcijah, in zahteve za registracijo. Ta uredba Bitcoin zahteva tudi vsako podjetje Bitcoin, ki odvaja kakršnokoli Bitcoin poslovanja v sfero kanadskega gospodarstva za registracijo s finančne transakcije in poročilih analitski center Kanade. Neuspeh, da se registrirajo s tem predsedstvo bo imelo za posledico postavitev zajetne kazni za poslovanje v vprašanju. Te kazni vključujejo javno razkritje imen podjetij, ki se niso v skladu z uredbo o Bitcoin, kar bi bilo izredno škodljivo za vse Bitcoin poslovanja poskuša za delo z vsemi bančnimi ustanovami v Kanadi.

Potencialni vpliv Uredbe Bitcoin

Zakonodaja, ki izvaja to uredbo Bitcoin velja za vsako Bitcoin podjetje, ki posluje v Kanadi, ne glede na matično državo družbe. Če Robocoinwants namestiti Bitcoin ATM v kanadskem mestu, mora biti v skladu z novo uredbo o Bitcoin. Če kanadski državljan kupi ali proda vsak znesek bitcoins iz Coinbase, potem mora Coinbase v skladu z uredbo o Bitcoin. Prostranstvih te uredbe Bitcoin naredi sam očitno v teh dveh primerih; vsak Bitcoin podjetje na svetu, mora biti v skladu s tem kanadski uredbo Bitcoin ali pa bodo v bistvu prepovedane iz Kanade.

To ni mogoče reči, ali je kanadski parlament sprejel uredbo Bitcoin v namernega poskusa omeji širjenje Bitcoin v Kanadi. Vendar pa ne glede na namere kanadskih zakonodajalci, ta uredba Bitcoin bi lahko dal bistveno dušilec na stopnjo sprejetja Bitcoin v domačem kanadskega gospodarstva. Če izmenjave in izvajalci ATM odločili za vstop v Kanado, ali prekine svoje že obstoječe kanadskih podjetij, bo težje za druge lokalnih podjetij -local kavarne in bookstores- v kanadskih mestih sprejeti Bitcoin kot plačilno sredstvo za svoje izdelke, ker bi nimajo pravne poti za trgovino svoje bitcoins za fiat, ki jih trenutno imajo storiti, da bi pokrov nad glavo. Poleg tega bo vsak tuji Bitcoin poslovni videti, da bi pritegnili kanadske kupce odvrnilo od tega, da zaradi uredbe Bitcoin. V bistvu, bi ta uredba Bitcoin bi bilo tako drago in obremenjujoče za izvajanje Bitcoin trgovinske dejavnosti, ki se lahko izberejo iz povsem vstopu kanadske finančne sektorje.

Bi ta uredba Bitcoin vpliva na Bitcoin Cena?

Ko je Kitajska skušala prepovedati Bitcoin dokončno je Bitcoin cena odzvali zelo negativno. Čeprav uredba Bitcoin Kanada minilo ne bo imel verjetno toliko trčenja, kot so kitajski "prepovedi" storil, zaradi njega pa le ureditev, in ne neposredno prepoved, bi bilo še vedno nekaj vpliva na ceno Bitcoin. Vsaka slaba novica v Bitcoin skupnosti imajo določen vpliv na ceno Bitcoin, in ta prehod od ureditve Bitcoin je zelo pomembna novica.

Vendar pa se zdi, da je ta novica ne vpliva na ceno Bitcoin, vsaj za zdaj. Cena Bitcoin je preživel večji del dneva (23. Junij 2014) v območju od $ 580, gibale okoli $ 588 za večino dneva, kar je nekoliko nižje kot v območju $ 590, ki je prevladoval na trgu v zadnjih nekaj dneh. To je zelo majhen padec cen Bitcoin je komaj posledica tega kosa novice iz Kanade. Ker je Bitcoin cena le padla nekaj dolarjev, in ne spusti vse nadaljnje, kažejo, da je to posledica običajnega trgovanja. Bitcoin nihanja cen, ki prihajajo v odzivu na novice so na splošno kar naenkrat, in bodisi zelo globoko ali visoko, glede na to, ali je bila dobra ali slaba novica. Čeprav vedno obstaja majhna možnost za to uredbo Bitcoin bi imeli negativen vpliv na ceno Bitcoin, ko začne uredba Bitcoin dejansko uveljavlja, da je zelo malo verjetno, da bo uredba o Bitcoin nobenega vpliva na ceno Bitcoin ali širjenje Bitcoin v Kanadi. Večina podjetij, ki jih bo prizadela ta zakonodaja že prizadevajo postati v skladu s tem zakonodaji in zaradi dejstva, da so te družbe je potekal v podobno zakonodajo v drugih državah in zdaj pričakujejo, da je prisotna v državah, kot na primer Kanada. Zato je verjetno, da je začetna pomanjkanje odziva Bitcoin ceno na to novico kaže prihodnjih učinkov uredbe Kanade Bitcoin na ceno Bitcoin, ki so zanemarljive v najboljšem primeru.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Laboratoriji Butterfly odgovarja na pritožbo FTC

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo