Kako lahko digitalna valuta omogoči kmetom v Afriki? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako lahko digitalna valuta omogoči kmetom v Afriki?

Kako lahko digitalna valuta omogoči kmetom v Afriki?

Tehnologija Digital valuta se je pojavila kot sredstvo za zaznanih napak sedanjega finančnega sistema. Edinstvena značilnost digitalne valute tehnologije, kot je Ripplenetwork, Bitcoin, ali kateri koli, ki temelji na blockchain tehnologije leži v njihovi decentralizirano, poceni, hitra in globalne narave. Geografske meje se ne razlikujejo do teh omrežij, zato jih namažite globalne finance, plačila, transakcije, naselja in še veliko drugega.

Obstaja na milijone Afričanov, ki trpijo neposredno in posredno s tem, inefficientinternational plačilnih sistemov in omrežij. Te mreže obremeniti nakazil, od izvoza, zunanje izvajanje plačil za delo, donacije in neposrednih tujih naložb; denar prilivi v gospodarstva Afrike, ki se opirajo na neugodnih mednarodnih plačilnih mrež.

Kako dragocene so Mednarodna čezmejna plačila za Afriko?

DEJSTVO: gospodarstva afriških držav so trenutno izvozno usmerjene in izvoz podpira velika večina ljudi.

Izvoz Podatki iz leta 2012: Kenya 6 $ milijard Tanzaniji 6 milijard $ Uganda $ 2

East African gospodarstvo je zelo odvisno od prilivov od izvoza surovin kmetijskih in mineralnih surovin: čaj, kava, vrtnarskih cvetja in zelenjave in blaga.

Ena država v vzhodni Afriki, Keniji, zasluži devize od: Tea razvoj (1.42 milijard dolarjev), kave (250 milijonov $), sveže rože in zelenjavo (1,4 milijarde $), nakazila (1290000000 $) in turizem (milijardi $ 1). Kmetijstvo predstavlja 27% kenijski BDP in zaposluje 60% delovne sile Kenije in prispeva 50% izvoza Kenije. Po Tea sveta Keniji "obstaja več kot pol milijona malih kmetov čaj."

Sedanja plačilo omrežje je zastarela in diskriminatorna. Afriške države žal zanašajo na plačila iz trgovinskih odnosov z Evropo, ZDA, na Bližnjem vzhodu in Latinski Ameriki. Kot rezultat neposrednega izključitev iz širšega plačilnega omrežja, plačila naleteli trenje v dolgi verigi korespondenčne bančne mreže, ki posneto vhodnih plačila through transakcijskih stroškov, provizij, pristojbin konverzije, valutnih pristojbine, ustreznih pristojbin in časovnih zamud korespondenčne bančne. Na koncu te verige, so pridni afriški kmetje, ki nosijo največje breme na Awful neučinkovitega plačilnega sistema.

Ponavadi, vaša banka vam ne morem povedati, koliko bo prenos stroškov (koliko bodo stroški korespondenčne banke odbijejo od prenosa. Pogoji storitve in tarife vodniku so zakriti s pravnega žargona. Nekatere evropske banke delajo z več korespondenčnih bank v verigi, tako so številne dopisnik pristojbine sprejeti vsako banko v verigi

Plačila strokovnjak Faisal Khan predlaga mednarodna plačila žične mreža je zrel za motnje digitalne valute, še posebej za developingcountries. Trenja o čezmejnem prenosu denarja žično iz ene države v drugo, preko korespondenčne banke, je kot veliko 6-7% off dejanska sredstva, ki prihajajo v delih Afrike.

Zakaj so Mednarodni Plačila v tem delu sveta, tako Dire?

Plačilni sistemi se razlikujejo po različnih regijah in medsebojna povezanost med temi omrežji odvisna od infrastrukture, standardov, sporazumov in zaupanja. ZDA je dom svetovne rezervne valute, in dom korespondenčne banke v mednarodnih plačilnih poti. CHIPS & Fedwire so plačila / sporočilni sistemi v ZDA. SWIFT, sistem o finančnih transakcijah, dela čez mejo.

Znotraj Afrike trgovina in trgovine trpi zaradi pomanjkanja skupnega sistema plačilnega žice po vsej celini. Vzhod, zahod, Srednja in Južna Afrika imajo ločene prepoznavni plačilnih sistemov -, ki niso povezane. Dve afriških držav, ki trgujejo z vsako drugo uporabo tretja oseba korespondenčne banke (i) v ZDA in druge domače / lokalne korespondenčne banke. SWIFT bela paperaptly opisani problem

Čezmejna plačila znotraj Afriki in med Afriko in drugod po svetu so nagnjen k uporabi USD in obračun USD prek severnoameriških bank. Transakcijski stroški ostajajo visoke vsaj deloma zato, ker je velik del postopkov poravnave v Afriki vključujejo banke zunaj Afrike.

Kapital banke, Kenije drugi največji posojilodajalec s tržno vrednostjo, ohranja odnos s 5 korespondenčnih bank v 5 različnih državah za 11 različnih valutah.

Bančni Alice - Alice Banka Lokalne dopisnik banka - ameriški dopisnik banka - Bob Lokalni dopisnik banka - Bob Bank

SWIFT bel papir, nato gre na kažejo, sredstva za ta izziv

Glede na prisotnost vsaj 800 komercialnih finančnih institucij v Afriki, bo naslednji korak, da pomaga bankam, predvsem domače banke razviti sposobnost, da postane potrjuje in ustrezne banke, tako da bomo lahko znižali stroške.

Kadar Ali Bitcoin ali druga digitalna valuta, Fit v?

Danes lahko inovativna digitalna valuta tech kot valovitost omrežja in Bitcoin močno vplivajo sedanje strukture za afriške države, ki so izključene iz mednarodnega plačilnega omrežja. Z vplivno čisto nizko ceno globalno razširljivost in instant transakcijskih hitrosti valovanje omrežja - transferje od kjer koli samodejno učinkovitejše. East African usojeno plačila lahko traja eno uro, nastali vnaprej določen, pregleden pavšalno takso. Bitcoin blockchainis globalno Peer-to-Peer omrežja. S pravo nabor storitev, zgrajenih okoli njega, lahko multi-tier plačilni promet drastično pade, da v 12 urah na pavšalno plačilo. Plačila strokovnjaki pogosto priznavajo, da je potencial od blockchainfor globalnega plačilnega omrežja. Trenutno je blockchain delal na nekatere od najboljših umov.

Priložnost za Bitcoin, Digital Valuta tech, FINTECH in denarnega Oddajniki

Izzivi predstavljeni predstavlja edinstveno priložnost za digitalne valute tehnologijo za uvedbo pregledne, hitreje, neposredne, zanesljive in nizke plačila stroškov storitev v B2B (business to business), B2C (poslovanje do potrošnika) in P2P (peer to peer) čezmejna plačila. Ugodno ureditev za finančno-tehnologijo (FINTECH) in digitalne valute tech bo denar oddajnik ustanavljanjem za korak in izravnati nekatere od teh izzivov. V zadnjih komentarjih, George Osborne je, UK minister za finance, toplo govoril o FINTECH, digitalno valuto in virtualne valute v Združenem kraljestvu. Njegovi komentarji bode tudi priložnosti denar oddajnika na tem koridorju. Od 1,2 milijarde $ nakazilu industrije v Keniji, 51% izvira iz ZDA in Kanadi, medtem ko je 25% izvira iz Velike Britanije. Omogočanje ureditev tukaj naredi digitalni prenos valuta denar alternativo za predhodno skeptičen podjetja in potrošnike.

Ker denarja oddajniki nimate računa odnosov s svojimi strankami, ki jim ni treba opraviti identifikacijo in razen v skladu s prenosom sredstev in turističnih pravil in zahtev za CTR preverjanja strank. - FinCEN

Pri poslih, kot je izvoz kmetijskih proizvodov iz vzhodne Afrike, so plačniki in prejemniki na obeh koncih dobro znan. KYC, KYCC, preprečevanja pranja denarja in CFT predpisi mogoče izpolniti, medtem ko še vedno ponujajo stroškovno vrednost predloge nizke. Digitalni valuta ustanavljanjem kot BitPesa (v vzhodni Afriki), lahko uporabite isto kanal uporabimo za nakazila digitalne valute na lijak v drugih vrst denarja UK tokov namenjeni za vzhodni Afriki. Razvoj v Bitcoin in digitalne valute ekosistem bo ključnega pomena, da bi to mogoče.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite