Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Blockchain.info spletna Bitcoin denarnico storitve se šteje, da je eden od najbolj zanesljivih, uporabniku prijaznih in zmogljivih spletnih Bitcoinwallets ki so na voljo za nove in izkušene uporabnike enako.

To je zelo preprost za uporabo; ne zahteva namestitev programske opreme ali dolgotrajne postopke za registracijo, ob le nekaj sekund, da vstaneš in teče.

Vendar pa je varnost vašega Bitcoin walletis izjemno pomembno, še posebej, če z uporabo zunanjega ponudnika. Čeprav Blockchain.info je zanesljiv in zaupanja vreden izvajalec spletno denarnico, in je ena izmed najbolj znanih podjetij v Bitcoin skupnosti, varnostna funkcija privzeto za vašo denarnico je eno geslo. Torej takoj, ko boste ustvarili svoj prvi Blockchain denarnico, morate vzeti čas, da pravilno nastavitev vaše varnostne nastavitve.

Blockchain Bitcoin Denarnica Varnost Osnove

Bom poskusil, da bi vam najboljše navodila o tem, kako raziskati celo vrsto konfiguracije na svoj račun Blockchain se, da bi podprli največjo varnost in preprečevanje hekerji pridobili dostop do vašega Bitcoin denarnico.

Prvič, morate vedno uporabljati najmanj 16 znakov, ali celo cel stavek, kot geslo. Morate uporabiti velike in male črke, številke in simbole, in se skušajo izogniti skupnih besed, zaporedja ali slovarja fraze. Če gesla ne upošteva teh meril, je priporočljivo, da takoj spremenite geslo.

Vi bi morali organizirati program (po možnosti dnevnega reda papir), kjer lahko desno navzdol vaš Userand Passwordinfo skupaj z računa ID.

Izogibajte se uporabi skupno ime, e-poštni naslov ali osnovne osebne podatke. Če uporabljate to, potem je treba pozorno spremljati e-pošte za vsako sumljivo dejavnost.

Napredovati s konfiguracijo varnostnih denarnica nastavitve Blockchain Bitcoin, kliknite na sivo Settingsbutton računa za dostop do operacij svojih zvezi z računom. Nato kliknite Continueand vnesite glavno geslo, ko pozove, da potrdite.

Varnost Konfiguracija Blockchain

Kliknite jeziček Varnost za dostop do računa možnosti zaščite. Tukaj boste želeli narediti nekaj stvari

Nastavite drugo geslo za vaš Bitcoin denarnice

Morda ste opazili možnost za določitev drugega gesla, ki se uporablja pri preverjanju pristnosti pasivnega transakcije (pri pošiljanju Bitcoin). To je koristno za izboljšanje varnosti v vaši denarnici. Dvakrat Vnesite popolnoma drugačno geslo in posodobi na enak način, če želite uporabljati "dvojno šifriranje« na vašem računu.

Vedno Uporaba 2FA za spletne Bitcoin denarnice in račune

Možnost Dve Factor Authentication je glavni vidik, da se prepreči brezvestnih uporabnikom dostop do vašega računa. To pa vključuje poslal (ali generiranje) za preverjanje pristnosti koda enkratni o vsakem poskusu vpisu, dodaja dodatno plast varnosti, ki ni gesla.

E-pošta in SMS (besedilna sporočila) so pogoste izbire, čeprav se lahko tudi prenesete in uporabite Googlov Authenticator za generiranje kode za prijavo v končni možnost je Yubikey -. Specializirana strojna naprava za generiranje prijavo kod, ki jih je mogoče kupiti od Yubico neposredno.

S primerom Email, bo prijava poskus z identifikatorjem denarnice in geslom sprožijo tudi polje "e-poštno kodo", kjer Blockchain poslali potrditveno kodo za enkratno uporabo na naslov, ki je registrirana pri vašem računu.

Ko je tvoja dva faktorja preverjanje pristnosti ustanovi, se odjavite iz denarnice, da preizkusite celoten proces. Poskrbite, da se glasi z dodatnimi nastavitvami na strani preveč za varnost, saj lahko skrivnost stavek koristni za dokazilo o identiteti v primeru težav.

Naslednje področje, na monitorju se Prijava. To omogoča, da sistem Blockchain prijaviti podatke, ko denarnica ukrepi potekajo. Privzeto, standardni beleženje je onemogočeno, čeprav lahko omogočite beleženje zgoščenih naslovov IP za osnovne namene potrjevanja, ali bolj prepoznavnim IP naslov in uporabniškega agenta vrvico, ki zbira več informacij.

Vklopite Blockchain Možnosti opozarjanje za spremljanje aktivnosti na vaši Bitcoin denarnice

Poleg konfiguriranje plačila je Blockchain denarnica ponuja tudi različne metode, ki opozori, če se bitcoins poslano ali prejeto iz denarnice računa. Oglejte si te posodobitve v realnem času, če ste zaskrbljeni zaradi varnosti vašega Bitcoinbalance. Ta možnost omogoča tudi boljše razumevanje vhodnih in izhodnih transakcij, ne da bi se prijavite

Uporabite Blockchain Backup Metode da bi lokalno kopijo vaše Bitcoin denarnice

Končno, ena od najpomembnejših funkcij za upravljanje je varnostne kopije, in jo je treba vedno dobro izkoristiti to funkcijo. Generalni postavka svoj račun Settingscontains potrditveno polje samodejno email varnostno kopijo, ko vaše denarnice posodobitve. En primer posodobitev je dodal nov plačilni naslov na seznamu naslovov.

Vendar pa to ni edini način za backup vaše denarnice. Oglejte si varnostno kopiranje naslova na dnu denarnice domačo stran. Videli boste nabor možnosti, vključno s storitvami za shranjevanje v oblaku in konvencionalnimi metodami, ki vam omogoča varno shranjevanje vaše denarnice bodisi na spletu ali brez povezave.

Prav tako je zelo priporočljivo, da se varnostne kopije na redni osnovi, čeprav se morate zavedati, da boste morali zavarovati svoje denarnice varnostne kopije s šifriranjem.

Zdaj veste, kako bi morali nadaljevati, da ostanejo varni, ste lahko varni in uporabo Blockchain kot vašo spletno Bitcoin denarnico za varno izvršitev in prejela plačila.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost in Its Success, odvisna od decentralizacije

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post