BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Na Bitcointalk, spletnem spletni forum za razpravo o Bitcoin, je uporabnik znan kot "bitXbay" je napovedal kar imenuje prvi in ​​edini peer to peer decentralizirano spletno platformo za trgovanje. To ni prva naj decentraliziran trg. Vendar vse druge take platforme so trenutno v razvoju je strežnik, ki temelji, vsaj med tistimi, ki so dosegle funkcionalno sposobnost. Skrbniki se še vedno uporabljajo za spremljanje in potencialno manipulirati transakcije, pri čemer možnost kraje. Moderatorji v teh drugih tržnic lahko odločite za odstranitev blaga ali storitev. Moderatorji v teh drugih tržnic lahko odločite za odstranitev blaga ali storitev. Ta težava je odpravljena v trgu BitXBay prek deluje prek omrežja Bitmessage.

Bitmessage in Bitcoin

Bitmessage je decentralizirana in šifrirano peer to peer e-komunikacijski sistem, ki se lahko uporablja za pošiljanje sporočil, da enega ali več posameznikov. To je bil ustvarjen s programsko opremo razvijalec Jonathan Warren, ki je po vzoru cryptocurrencies in sprosti novembra 2012 pod licenco Michigan Institute of Technology. Združuje sporočil, poslanih in prejetih z nabiralnike drugih uporabnikov za ohranjanje identitete, podobno protokola v Dark denarnice. Programska oprema zrasel v priljubljenosti po juniju 2013, zaradi razodetja v spremljanje e-poštni dejavnosti ameriške nacionalne agencije za varnost. Sistem šifrira vseh vhodnih in izhodnih sporočil prek javnih ključev kriptografiji. To preprečuje, da bi kdorkoli razen predvideni prejemnik sporočila od to dešifriranje. To poustvari vsa sporočila znotraj anonimno, peer-to-peer omrežja, mešanje vseh šifriranih sporočila od enega uporabnika z vsemi drugimi uporabniki v omrežju. E-poštni naslovi za Bitmessage so serijo naključnih črk in številk, za namene močno šifriranje, skupaj z zagotavljanjem, da se identiteta ne more biti vezano na Bitmessage naslov. Njene tipke so združljivi z Bitcoin tipkami. Vozlišča shranjevanje šifriranih sporočil za dva dni, preden jih izbrišete pomeni nobenih sporočil so arhivirane v omrežju. Bitmessage uporablja tudi "chans", decentraliziran in povsem anonimno mailing listo. Jih ni mogoče odstraniti z zaprtjem strežnik, ne morejo biti cenzurirani in chan sporočila ne vsebujejo naslov pošiljatelja ali naslov prejemnika. Mreža Bitmessage se uporablja za pošiljanje ključev, ID transakcijske in komunikacijo. Poseben filter je ustvarjena, da bi se izognili spamming, saj nobena centralizirana moderator zavrne ali odobri transakcije. Pregledi filter vse prenese do dveh Bitcoin naslovov, ki so v lasti BitXBay, ki dajejo prednost tistim, ki vključujejo več kapitala. Filtri vključno kategoriji postavka in državo naj bi se kmalu izvajati, in so že bili izvedeni uporabnik ustvari kategorije.

BitXBay je infrastruktura

Transakcije se pojavljajo v obliki hrambe z multisignature naslovi, s tremi za vsako transakcijo. Eden se uporablja za primarno transakcije in drugi za zavarovalnin. Stranka, ki sproži transakcijo prenese pet odstotkov pristojbine za izdelek ali storitev, da bi enega od multisignature naslovov. Ko prodajalec navaja, da se denar prenese, on prenese pet odstotkov provizije izdelka lastnega premoženja kot zavarovanja za naslov. Na ta način, če prodajalec poskušal goljufati kupca, sam denar bo treba žrtvovati, in enako velja za zlonamerno kupca. Če je transakcija ustreza kupca je podpiše transakcijo in pet odstotkov iztegnil se vrnili v svojo denarnico, ko je transakcija zaključena. Obstaja en sam javni kanal za ponudbe z zasebnimi sporočili za neposredno komunikacijo. Bitcoinis uporablja za plačilo.

Prihodnost Potencial BitXBay, Bitcoin in decentraliziranih sistemov

Arbitraža v BitXbay temelji izključno na zavarovalne denarnice. Vendar pa je treba sistem Oraclescould izvajajo za reševanje sporov, kot dobro. Preročišča bi vključeval skupine posameznikov, dodeljenih za reševanje sporov med kupci in prodajalci s spodbudo plačila, če je transakcija zaključena ali rešiti. Zavarovalne pristojbine bi lahko šel na Oracle arbitrov, pri določenem odstotku obeh straneh, ki vnesejo kapitala, ki je porazdeljeno med njimi. To omogoča bolj nevtralen sistem resolucij, v nasprotju s pričkanje nazaj tja v zasebnih sporočilih, dokler je zaželeno transakcija prisiljen končati zaradi slabe diplomacije na eno ali obe strani, ali pa preprosto izgubili vhod zavarovanja.

Je bilo tak sistem, ki se izvajajo, bi bile posledice takega trgu je ogromno. Zaradi ne centralizirane strežnike, bi bilo nemogoče, da vlade urediti ali cenzurirajo take transakcije. Z uporabo pooblastil ali šifriranih operacijske sisteme, bi lahko ustvarili popolnoma izven pravnega tržnico. To tudi odpira vrata za mednarodne transakcije, kot le uvrstitev ločuje posameznike iz vsega sveta. So bili sistem pogodb dani v mestu, kot je v OpenBazaar, potem obstaja enak potencial za sisteme prava, ki temelji na arbitražni. Bitcoin bo cena dvignila eksponentno, če bi bila taka spletni sistem polirani in začel se pogosto uporabljajo v Bitcoin skupnosti, počasi odpravlja potrebo po fiat temelji spletnih tržnic, kot je eBay, in povzroča širše sprejetje cryptocurrencies kot celote. Bitcoin je uvedla novo obdobje spletno trgovanje, ki je brez kakršnih koli ureditve ali centralizacije.

Avtor upa, da bo to pomagalo motivirati druge, naj ustvarijo anonimne in decentralizirane platforme za trgovanje, z izvorno kodo javno na voljo za urejanje in popravilo hrošču. Ta prva izdaja je samo začetna različica alfa in varnost je lahko problem. VMware slika je povezana spodaj, ki vsebuje WinXP, je BitXBay stranko, in blockchain za takojšnje trgovanje. VMWare player je potreben za zagon programske opreme.

Opozorilo: Coin Kratek ne more jamčiti za varnost datotek, povezanih s spodaj. Če se odločite, da preverim, prosim bodite previdni.

 BitXBay v.1.1.4 VMware slika.

Ali odjaviti BitXBay je GitHub

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitsquare - izmenjava Bitcoin z decentralizacijo vso pot navzdol

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC