Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Za izvedbo transakcije prek tretje osebe, je treba domnevati, da so centralizirani način, prek katerega se izvajajo transakcija varna. Ko je eden želi poslati sliko prek storitve Google Drive, predpostavka je, da centralizirane sredstva, Drive, je veljaven. Vendar pa se mnogokrat ta domneva se je izkazala za lažno, ali neskladen, ponazarjajo situacije, kot je Mt. Gox incident.

Alternativa, sistemi brez kakršnega koli potrebnega zaupanja, je pa že bilo težko, tako konceptualno in v uporabi. Ethereum, sistem "Crypto 2.0" (ali 3.0, bi lahko nekateri trdijo), je križanec med programskega jezika in platforme. Biti popolnoma odprt protokol, omogoča razvijalcem, da razvijejo v jezikih, ki jih bodo verjetno poznajo. Cilj je, da bi vsak razvijalec za ustvarjanje aplikacij, ki uporabljajo eter, ki se uporablja kot menjalni žeton na decentralizirana mreža. Ethereum se tako uporablja za decentralizacijo in barter, vsako postavko, iz imen domen, da se omogoči financiranje množice, na trgovinskih stikov podobne OpenBazaar, da se uporablja kot demokratično platformo glasovanja. To bi bilo celo mogoče, da se popolnoma nove digitalne valute se ustvari v Ethereum omrežja.

Ethereum aplikacije, ki temeljijo ne zahtevajo uporabnikom, da so odvisni od razvijalcev z zagotavljanjem osebnih podatkov ali sredstev. Pogodba je program, ki obstaja v omrežju Ethereum, pri "svojem eter vrednost, spomin, in kodo. Ko je transakcija poslana preko pogodbe, da izvaja its'code odvisna od njenega spomina, in lahko olajša druge transakcije, skupaj s sodelovanjem z drugimi pogodbami. To postavlja odvisnost uporabnika na razvijalec v novo decentralizirano sfero. Ti stiki so vzdržuje omrežje Ethereum, brez vsakega posameznika, ki ima skupno lastništvo. Vendar pa je ponovno inženiring, z ustvarjanjem novega dokaz workor valute, se lahko izkaže za nesmiselno. Kompleksnost sistema Ethereum ponuja veliko možnih poti za zlonamerni hekerji, da prekinejo svoje "varnost. To vodi do ponavljajočih testiranje varnosti fazi, ki bi lahko ohromil celoten sistem za let na koncu.

Neomejene Uporaba Potencialni Ethereum je

Ethereumcurrently ima tri glavne vrste aplikacij: finančno, semi-finančno in decentralizirano upravljanje.

Finančni aplikacije ozaveščanju uporabnikov, tako da jim za vstop v popolnoma samovoljno naročil in jim daje svobodo, s svojim kapitalom. Varovanj pogodbe, varčevalni računi, oporoke in pogodbe o zaposlitvi spadajo pod to domeno. Pogodba vključuje varčevalni račun za varnost lahko vključuje dva partnerja, partnerja lahko samo z žrebom 1% sredstev na dan, partner se lahko umakne le 1% na dan, vendar pa skupaj, se lahko umaknejo katero koli znesek. To omogoča varnost, tudi če heker ukradel eno od svojih zasebnih ključev. Če je ena kramp, potem lahko drugi partner prenos sredstev na drugo pogodbo. Če nekdo izgubi ključ, drugi pa bo na koncu lahko umakne vsa sredstva. Če heker poskuša ukrasti, oba partnerja imela sto dni, da opazijo. En partner lahko tudi izklopite možnost drugih "da se umakne, če se maliciousness dokazano, da je Oracle tretje osebe. Semi-finančne sodelujejo kapitala in ne-investicijsko blago, kot so nakupi ali storitev. Peer-to-peer iger na srečo, kot so "BetMoose", in decentralizirane tržnice kot OpenBazaar, so druge možne aplikacije na Ethereum.

Nedenarne aplikacije vključujejo stvari, kot so glasovanje in drugimi sredstvi za blagovno menjavo in izmenjavo informacij. Decentralizirana vir podatkov je mogoče tudi z uporabo daje določeno število posameznikov žeton, in zahteva, da ga preživijo v skupni pogodbi. Vsak posameznik dal žeton bo spodbuditi povedati resnico, da je del večje simbolično bazen, ogrožena od ljudi, ki so, kot je pravilno, kot je mogoče povedal podatke in jih poslali svoje žetone tam. Žeton sistemi se lahko uporablja prek sub-valut, ki predstavljajo sredstva, kot so zlato, jen, podjetja zalogi, ali glasovnic. Ti sistemi so enostavni za uporabo za Ethereum, saj je usmerjena proti njim; logika je treba preprosto vsadi v pogodbi.

Seveda, saj so Ethereum pogodbe se lahko upravlja na način, omejene le z domišljijo programer je, ta področja nikakor niso edini načini, da se lahko uporabljajo. Dejanske zmogljivosti tega sistema ne bodo v celoti realizirana, dokler se ne ustali, in test neto nadomesti z živo, polno delujoče platforme. Na tej točki, bi se denarna spodbuda neločljivo povezana z digitalnimi valutah prinašajo horde razvijalci iščejo načine za oblikovanje pogodb, da bi svojo idejo do življenja. To je, če jih Bitcoincan prehitel...

Bit-therum - Združevanje Bitcoin je cena in moč z inovativnimi Možnosti Ethereum je

Ethereum'sconcept pogodbe, ki ima sredstva, spremenljivo kodo, in več držav, ki so preverjeno omrežje z anonimni proženje s transakcijami, se lahko namesti na Bitcoin. "Bit-thereum" lahko zgrajeni na vrhu Bitcoin. Če preverjanje omrežja izmenjujejo uglednih preročišča, potem to postane možnost.

Bolj zapleteni stiki zahtevajo podatki tretjih oseb ločen od blockchain, kot je Bitcoin do tečaja USD. Redni Ethereum preprosto sprejema te podatke tretjih oseb. Meni, da je sistem za prenašanje podatkov iz enega zanesljivega vira, da določeno število pol-zaupanja vrednih virov porazdeli po omrežju Ethereum. Ob pol-zaupa preročišča, s sistemom ugleda za preverjanje pogodb, od katerih je multipla so potrebni, preden je pogodba zaključena in izvršene transakcije, bi odpravila potrebo po zaupanju z odpravo strahu pred samim Oracle krajo sredstev. Vendar pa mora biti univerzalen pogodba jezik ustvarjen za te preročišča.

Ker Bitcoin je že globalna in je javno knjigo, ki združuje v realnem svetu podatke z Bitcoin ne bi bilo preveč težko. Vendar pa predstavlja neverjetne možnosti, kot so obarvani kovanca ali Orisi, kar bo pojasnjeno v delu II.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Prefinjena Bitcoin Ransomware se razvija, Critroni in TOR

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas