Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Bitstamp je Bitcoin / fiat exchangethat je bila prvič objavljena 22. Avgusta 2011. To omogoča več načinov za odlaganje Bitcoin, kakor tudi odvzem fiat valute.

Kaj naredi Bitstamp Unique Bitcoin Exchange?

Bitstamp Ltd s sedežem v Združenem kraljestvu, in izmenjava je bil eden od najbolj stabilnih lokacij za nakup ali prodajo Bitcoin od svojega nastanka. Zaradi lege v Združenem kraljestvu in s tem sedež stabilnosti, je Bitstamp pogosto obravnavajo kot najbolj legitimen in najvarnejši izmenjave na voljo. Vendar pa obstaja več izmenjav in plačilne storitve, ki nastajajo v tem času, ki ga je zelo spoštovanih in zaupanja vrednih podjetij v ZDA in Evropi, zato ni jasno, ali bodo obdržijo ta naziv.

Kako začeti Trading Bitcoin?

Pojdi na https://www.bitstamp.net/and kliknite "Odpri račun" na vrhu strani.

Izpolnite vaše ime, e-pošte, in državo.

Pojdi v svojo e-pošto, in pridobite stranko identifikacijsko številko in geslo.

Vrni se Bitstamp, kliknite prijavo, in vnesite ime in geslo. To vas bo popeljal na stran bilance računa.

Za deponiranje sredstev, kliknite "Vplačila" in izberite vrsto sredstev, ki bi jih radi za deponiranje. Spodaj so primeri Bitcoin in mednarodnih elektronskih prenosih.Kako kupiti Bitcoins z debetno kartico (posodobljena leta 2018)Slabosti: Ni na voljo po vsem svetu, podpora traja nekaj časa, da se odzove

Skupna ocena:

Marca 2016 Coinbasehas dodali možnost nakupa Bitcoins z debetno / kreditno kartico na njihove izmenjave.

Za začetek, se prijavite, obiščite stran metode plačila. Kliknite "Add kreditno / debetno kartico", da dodate kartico. Sedaj boste lahko uporabljali to kartico, da bi vaš naslednji plačilo in prejemajo svoje Bitcoins takoj.

Nakup Bitcoins z debetno kartico je brezplačna (kreditne kartice imajo uporabiti 3,75% provizija). Vendar pa boste morali naložiti vlada izdala id, da bi dokazali svojo identiteto, preden bi lahko kupili kovance.

 

Hitri vodnik - kako kupiti Bitcoins s svojo debetno kartico z uporabo Coinbase

  1. Ustvari Coinbaseaccount
  2. Pojdite na "nastavitve" - ​​"plačilnih metod" in kliknite "dodaj način plačila"
  3. Dodaj vam debetno kartico
  4. Potrdite svojo debetno kartico
  5. Pojdite na "nakup / prodajo" in izberite količino Bitcoins ga želite kupiti

Nakup Bitcoins z debetno kartico preko CoinMama

(Ne preverjanje potrebno do 500 $, delno podporo ZDA)

Prednosti: Dobra podpora, ugleden podjetje

Proti: Omejene države v ZDA, omejeno na 500 $ na nakup

Skupna ocena:

Če ste iskali, da bi dobili Bitcoins hitro brez kakršnega koli postopka preverjanja lahko preizkusite CoinMama. CoinMama dobavlja preprost način za nakup Bitcoins z debetno kartico med polnjenjem premijo za to. Vendar, če se upošteva volatilnost Bitcoin cen premija ne bi smela vplivati ​​na donosnost na dolgi rok.

Nakup Bitcoins na Coinmama Preberite naš pregled Coinmama

Ti lahko


Kanadski zlato rudnik Yukon za prodajo za 3000 bitkoinovYukon Gold Mine za prodajo v Bitcoin

Če je ta kanadski rudnik zlata v resnici prodaja za 3.000 bitcoins bo največji nakup v bitcoins v kratkem in skalnata zgodovini virtualna valuta. Yokon Gold Mine šlo za prodajo danes (9 junij 2014) in lastniki želijo prodati rudnik zlata v bitcoins. Trenutna cena Bitcoin je 1BTC = $ 633,13; mesec dolgo visoko! Če bi bilo Yokon Gold Mine, ki se prodajajo v tem trenutku, bi se cena na vrednost dolarja je 1.899.006 $; malo manj kot 2 milijona dolarjev dolarjev lastniki upajo, da se za to.

Yukon Gold Mine Prodamo v Bitcoins

Če ste v Bitcoin miningand bi želeli, da mine nekaj drugega kot Bitcoin, Minemight Yukon Gold je točno to, kar iščete, če si lahko privoščite. Rudnik je navedena v Bitcoin spletno tržnico BitPremier. Glede na seznam, je bilo podjetje ustanovljeno leta 1986 in je predsednik in izvršni direktor trdi, da "lahko vsak nov kupec poplačale svoje začetne naložbe v manj kot dveh rudarskih sezonah." Prav tako pravi, da ima družba "$ 1 milijonov evrov opreme" in "$ 1 milijon na leto v prodaji." Yukon zlati rudnik za prodajo v bitcoinis dobro za napredovanje Cryptocurrency.

Bi kupili podjetje vredno $ 2 milijona v Bitcoin?


Kitajska zavrača Bitcoin Again, z malo učinkaDanes Ljudska banka Kitajske (PBOC) se je ponovno začelo izdajanje opozoril na kitajskih bank in obdelavo plačil v zvezi Bitcoin. Kot je na običajno, je to privedlo do hitrega padca Bitcoin ceni, kot je kitajski vlagatelji, plus nekaj mednarodnih vlagateljev, začel prodajati svoje bitcoins v pričakovanju vpliva.

Bo Kitajska Bitcoin Ban Vsi so resnični učinek?

Vendar pa je edini učinek, da je to verjetno, da so neposredno povezani s tistimi, ki so panike prodajajo na ta način. PBOC je izdal zelo podobna opozorila že mnogokrat poprej. Kitajska vlada je govoril proti Bitcoin. Tam je bilo veliko za javnost novice, tako realni in ponarejene, v zvezi kitajski zakonitosti in ureditev Bitcoin, in vsakič, ko jo povzroči padec cen Bitcoin, ampak vsakič, ko spusti se krči v manjši in manjši%. Obstaja stara idiom, ki ustreza to izjavo: ". Ne joči volk" PBOC ima «je vzkliknil volk" večkrat zdaj, in je malo verjetno, da se bodo mnogi še naprej, da jim posvečajo pozornosti. Bitcoin, ki ga je sama narava, je ni mogoče nadzorovati nobena vlada, in vsak poskus s posebnim vlada, ali banka, da se omeji njegova uporaba, bo samo na koncu sebe in svoje people.But škodi, saj je bil dosežen očitno ga ti izjave v preteklosti, PBOC in kitajska vlada to vedo.

Torej, zakaj "Ban" Bitcoin Nato?

To je zelo verjetno, da bo imel ta opozorila nobenega vpliva na kitajskem trgu, ki presega tisto, kar se je že zgodilo. Izmenjave Kitajci osnovi se premikajo, ali pa so se preselili, s pomočjo mednarodnih bank. Prebivalci Kitajske se lahko še naprej uporabljajo svoje Bitcoin, kot se jim zdi primerno. Omejitev obdelavo plačil podjetij iz interakcije z Bitcoin je verjetno imela pozitiven učinek, v veliki shemi stvari, kot Bitcoin sama IS sistem za obdelavo plačil. Uporaba sistema za obdelavo plačil za obdelavo plačil z ločenim sistemom za obdelavo plačila je odveč.

Kitajska vlada, in PBOC, se zdi, da rad pokazal svojo moč, in to je eden od načinov, da to storite. Na koncu, to pomeni majhno razliko.

Seveda, ne moremo napovedati prihodnosti, in bomo še naprej spremljali te razmere za nadaljnji razvoj. Za vas dnevno tradersout tam, pazi za bounce.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar