Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Dne 26. Maja 2014 a reportwas sprosti Bitstampshowing, da je izmenjava uspešno opravil revizijo Mike Hearn od Vinumeris, ki je tudi dobro znano Bitcoindeveloper, in Richard Muirhead za Firestartr opravljeno.

Koliko Bitcoin Ali Bitstamp So?

Glede na poročilo, Bitstamp trenutno 183,497.40310794 Bitcoin v hladilnice. Ko je skupno v hladilnico v kombinaciji s skupno jih imajo v svojih vročih denarnice, izmenjava ima ~ 45 Bitcoin več od vsote depozitov vseh uporabnikov. To je neverjetno novica za Bitcoin skupnost, saj je prišlo do narašča nemir in nezaupanje izmenjav, afterthe Mt. Gox debacledecimated Bitcoin gospodarstva številnih posameznika. Bitstamp že dolgo velja za najbolj legitimen in stabilna, preostalih borzah, in to revizija krepi to trditev.

Kaj to pomeni za povprečnega uporabnika?

Ta revizija postavlja precedens za izmenjavo, in lahko povzroči Bitstamp da zajame večji del trga, če drugi veliki igralci ne sledijo. To bo povečalo varnost in varnost celotne skupnosti, saj bo izmenjava odgovorni za njihovo upravljanje sredstev uporabnikov. S to vrsto preglednosti, bo Bitcoin kot celota postala bolj privlačna za podjetja in vlagatelje, ki bi pospešile sprejem in rast na način, ki je Bitcoin ni doživela prej.

Povprečni uporabnik lahko pričakujemo, da bo vrednost njihovega imetja rasti, in se počutijo manj pozorna o uporabi izmenjavo. Seveda pa to ne pomeni, da bi bilo treba izmenjavo uporablja kot bančni račun, niti ne pomeni, da ni nobene nevarnosti, s Bitstamp. Vedno obstaja določena stopnja tveganja, ko se prenese bitcoins na drugo stranko, ali da se na spletu denarnico ali izmenjava. Vendar, ko je znano, da ima izmenjava dovolj velik bazen sredstev za kritje, da je vloge uporabnikov ter izmenjava obdeluje velike količine poslov, s tem zaslužijo veliko količino prihodkov od svoj 'pristojbin, se tveganje bistveno zmanjša.

Ali je to dovolj?

Vrsta revidiranja g Hearn in g Muirhead izvedli, je zelo učinkovit pri zagotavljanju dokazov, da je izmenjava topila, in njihovo delo je treba pozdraviti. To pa je dejal, bo potrebno bolj temeljito revizijo kot Bitcoin še naprej raste, in sistemi za izmenjavo bo treba posodobiti, da se zagotovi popolno preglednost, hkrati pa ohranja visoko raven varnosti. Razvoj tovrstnega sistema bo dolgotrajen in drag, vendar je to nujno potrebno.

Po tem prikazu, ki ga Bitstamp, verjamem, da se bodo verjetno premakniti v tej smeri. Zdi se, da je vsaj ena izmenjava razume, kaj bo potrebno za preživetje Bitcoin je prestop v mainstream.

Sorodne novice


Post Bitcoin

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)