OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Prejšnji teden, Ben Lawsky, glavnega New York oddelka za finančne storitve (NYDFS), je napovedal, da bo ministrstvo o podaljšanju obdobja javnega komentiranja na svojem predlogu uredbe BitLicense s še 45 dni. Prej, pred podaljšanjem, je komentiral obdobje naj bi trajalo le 45 dni, ki se konča nekje v septembru.

Ta potencial Bitcoinregulation bi bilo treba vse Bitcoin podjetja, ki opravljajo posle v New Yorku, da pridobijo državno izdano dovoljenje, ki bi znan kot BitLicense. Nekatere zahteve, ki sodelujejo pri pridobivanju BitLicense vključujejo vzdržati imajo vse dobičke v Bitcoin, najem častnik kibernetske varnosti ter vodenje evidenc strank za več let. Poleg tega predlagana uredba Bitcoin ne ustavi na mejah New York - to daleč presega državi New York v mednarodno gospodarstvo. BitLicense ne velja samo za podjetja s sedežem v New Yorku, ampak za vsa podjetja, ki jih imajo vse transakcije z nikomer v notranjosti države New York. Z drugimi besedami, če ima podjetje v Kanadi stranko v New Yorku, nato pa, da je kanadsko podjetje, ki je v skladu z uredbo o BitLicense.

Bitcoin skupnost odziva na BitLicense predlog

Razumljivo je, da je ta predlog uredbe Bitcoin postavljeno strah v skupnosti ovirane konkurence in ogrožena zasebnost. Varnostne zahteve, določene v predlogu BitLicense bi bilo tako drago za Bitcoin podjetje, da postane licenco v državi New York, da bi le malo podjetij dejansko sposoben preživeti proces postane skladna. Poleg tega bi, saj je le malo podjetij lahko uspevajo v takih omejevalnih pogojev, in bi bilo potrebno, da imajo osebne podatke svojih strank za več let, bi zasebnost stranke resno ogrožena. Za primer si oglejmo izmenjavo Bitcoin v New Yorku. Bomo domnevali, da bi lahko le ena izmenjava privoščiti, da bi postala skladna z BitLicense, saj je postala dobičkonosna pred predpis sprejet. Ta izmenjava bo postala velik cilj, saj je tako le izmenjava na tem področju, in da ima strežnike, napolnjene s finančnimi informacijami o svojih strank.

V luči teh morebitnih omejitvah konkurence in zasebnosti kršitev, je več vplivnih članov Bitcoin skupnosti stopil naprej in izdal odzivov na Ben Lawsky in NYDFS. Med najbolj vplivnih ljudi, da doslej odzovejo je Jim Harper, globalni zagovornik politike za Fundacijo Bitcoin. Pred nekaj tedni, je napisal odprto pismo, v imenu fundacije, na NYDFS. V tem pismu je zmerjal Oddelek za ne dodelijo dovolj časa za javnost za prebavo BitLicenseproposal in predloži formalnih pripomb, med drugim. Harper nato zahteval, da ministrstvo podaljša javno komentiranje obdobje, da na least3 mesecev, ki bi se nato sledi nov osnutek predloga BitLicense, drugo komentiral obdobje vsaj 3 mesece, in tako naprej, dokler je zakon exactlywhat javnost želi.

Bitcoin predpisov Get podaljšanje Komentar Obdobje

Nato prejšnji teden, kot je navedeno zgoraj, Ben Lawsky je na Twitterju in napovedal, da bo NYDFS podaljšanje javno komentiranje obdobje v luči znatnega povpraševanja za takšno razširitev. "Mi smo bili že veliko pripomb in se trudimo na popravke," je dejal Lawsky. "Razširitev smiselno."

Reakcija od Bitcoin skupnosti, da te novice je bila mešana; nekateri ljudje veselili nad dejstvom, da je bil New York državna vlada končno posluša na zahteve ljudi, medtem ko so bili drugi nekoliko bolj cinična in podrezal zabavo na nekdanje skupine za zahvalo poveljnike, ker usmili predmetov. Vendar pa je poudarek ne bi smel biti na tem, ali naj se mi zahvalil NYDFS za odobritev podaljšanja. Namesto tega bi morali imeti v mislih, da je vsaka različica te uredbe Bitcoin v allwill posledico neto odtok na gospodarstvo Bitcoin v New Yorku. Zato niti veselja niti ne kritizirajo rejoicer je produktivnost v tej situaciji, saj bi se obe strani s poudarkom na napačni vidik BitLicense. Poleg tega, kot pa kažejo, da je NYDFS pripravljen za delo z javnostjo, je to 45 dni, razširitev do pripomb obdobju zgolj dokazuje, da se bo samo "kompromis" dovolj za pomiritev javnosti, in bo verjetno ne daje nobenega razloga, da bi naredil uredba nič manj, kot so sprva predstavljali.

Peticije birokrati za Primeren uredbo Bitcoin je nekoristen

 

Sem nekoliko namiguje na tej točki v odprtem pismu sem napisal v Bitcoin Foundationand njeni člani približno dvema tednoma. V tem pismu, sem potegnil iz intervjuja kovanca kratko je Sean trzajo naredil z Erik Voorhees. V tem intervjuju, Voorhees je dejal, da, da, ljudje poskušajo razlog z vladami in dobili najlažji znesek uredbe mogoče, saj na tej točki, ureditev Bitcoin je neizogibna. Vendar skupnost ne bi smeli zapravljati preveč časa in denarja za zagovora z vladami, da usmili. Namesto tega bi večina naših virov iti k razvoju temeljnega protokol in intuitivne plačilni sistem, ki bo omogočal Bitcoin omajalo škodljivih ureditev, ki se vrže svojo pot. Iskreno se strinjam s to izjavo, in verjamem, da je Bitcoin fundacija, skupaj z drugimi organizacijami, kot so zbornice Digital Commerce, so potopili veliko preveč sredstev Bitcoin Skupnosti v politični igri.

Namesto da se drži svoje prvotne cilj financiranja razvoja Bitcoin in širi njeno sprejetje, je fundacija uporabila denar, ki mu je s svojimi člani (pod predpostavko, da bo fundacija dejansko opravljali svoje prvotne namere) in jo odvrže na lobiranje vlade in zagovora z birokrati, kot so Ben Lawsky. In kaj je fundacija pokazati za to? Vse, kar imajo, tako daleč, je podaljšanje na obdobje komentar, ki znaša polovico minimalne razširitve Jim Harper zahteval. Torej, če je mogoče, da se prepreči BitLicense razpravo iz usmerjanje proti argument za in ne, ali je bilo podaljšanje na komentiral obdobju je bila neustrezna, potem moram poudariti, da je Bitcoin fundacija zahtevala razširitev 3 mesece vsaj, in vse so dobili je bilo še dodatnih 45 dni.

To pol pečen kompromis udaril med pro-uredbo Bitcoin Foundation-ki, ne smemo pozabiti, kot sem odkril pri pisanju moje odprto pismo fundacije, podpira enotno ureditev, ki se razteza po celotnem svetu, in NYDFS služi kot naznanilo za kaj lahko pričakujemo od ministrstva tudi v prihodnje, v zvezi s pogajanji z javnostjo. Če Lawsky in njegove Sluge se le dogaja, da na pol poti do minimumdemands, ki jih je fundacija v povezavi z pripomb obdobju, in menijo, da je legitimna kompromis, potem ne moremo pričakovati, da NYDFS vzeti naše dejanske pripombe o ureditvi samega resno. Če bo po njihovem mnenju le spodnje meje zahteve Skupnosti, in nato samo nepomembne spremembe njihovih predlogov in predpisov, nato pa bomo videli le minimalno spremembo sporazuma BitLicense. Z drugimi besedami, bodo dovolj spremenili, da verjamemo, da smo premagali vlado v oddajo, jih je prisililo, da bend na naši volji in spremeniti svoje stroge zakone, medtem ko je v resnici, da ni priznala nobenega razloga, da je vredno razmisliti. Za to je tisto, kar se zgodi, ko posamezniki ali zasebne organizacije poskušajo iti head-to-head z politikov in birokratov - ki jih ne bodo nikoli priznavajo ničesar, da ne morejo privoščiti, da bi izgubili, saj ne bi bilo treba. Če je potrebno, lahko so le te prisili, z nasiljem, da v skladu s svojimi narekuje, čeprav je bolje, da vas subverzivno prisiliti v skladu s tem mislite, da ste osvojili nekaj - da ste stali do njih in jih prisilili, da kompromis.

Zdi se, kot da bi NYDFS jemlje to pot z BitLicense, zaradi česar je še toliko bolj pomembno, da se osredotoči na razvoj infrastrukture, tako da bodo te vrste predpisov popolnoma neškodljiv, ko so postali globalno povsod-ki, ne pozabimo, je kaj Bitcoin fundacija predvideva za prihodnost.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago