Lahko kupite potni list z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Roger Ver, A Bitcoinenthusiast in investitor, je kupil državljanstva v St Kitts-Nevis s Bitcoin in oglašuje državljanstva programa v državi, ki ga retweeting delovno mesto, ki ga je na spletni strani, ki spodbuja ta program. St Kitts-Nevis je dve otok zveza v Zahodna Indija, ki so sprejele program investicijsko-za-državljanstvo znotraj njihovih meja v letu 1984. S tem programom, lahko ljudje vlagajo določen znesek denarja v državi, v zameno za St. Kitts-Nevis državljanstvo.

Bitcoin Buys državljanstvo

Zdaj pa se je zveza sv Kitts in Nevis naredili korak v digitalni dobi z razširitvijo njihovega investicijskega državljansko program sprejme Bitcoin kot plačilo za državljanstvo. St. Kitts državljanstvo ima potni list, ki omogoča potovanje brez vizumov v več kot 140 državah. Ta funkcija pomeni, da lahko potujejo po več kot 140 meja brez vlade potrebovali dovoljenja vlade. Ta del programa državljanstvo države pa veliko za spodbujanje prostega pretoka ljudi in idej, nekaj, kar je bistvenega pomena za širitev delitve dela in kasnejše prosto trgovino in povečani življenjski standard delitev dela pripelje k družba.

Medtem ko imajo druge države programe investicijskih državljanstva, St. Kitts "je zelo hitra in enostavna. Pošljete vaše plačilo vladi in sprejemanje odločitev na svojem statusu državljanov v 4 mesecih. Poleg tega, vam ni treba, da je dejansko rezident države do prejema potni list. Vi preprosto morali plačati zahtevanega zneska denarja, bodisi z vlaganjem v St Kitts-Nevis nepremičnin ali z donacijo za fundacijo diverzifikacijo industrije sladkorja.

Zdaj, ko država sprejme Bitcoin kot plačilo, je proces državljanstvo postalo veliko lažje. Ker so Bitcoin transakcije instant, lahko plačilo prejela s strani vlade veliko hitreje, kar bi lahko bi obdobje za predelavo vašega državljanstva veliko krajše dolžine. Ne samo, da bi Bitcoin potencialno lahko ta proces veliko hitreje, ampak tudi zaradi tega postopek veliko bolj anonimen. Pred tem si moral plačati z vladno fiduciarnega denarja, ki nastanejo bodisi prevaža velike količine denarja v tujini ali ožičenja denarja preko banke. Te metode vedno pustite dokaze o svojih dejavnostih, tako da vaš dom vlada, da bi spremljali vaše transakcije. Ampak s Bitcoin, ni dokazov transakcije zunaj blockchain, ki posname samo transakcije v šifrirani plačilne mreže med naslovi, ki niso povezani s svojo identiteto na kakršen koli način. Zdaj, s Bitcoin, lahko kupite potni list, ki vam omogoča, da prosto potujejo na nešteto držav brez vašega vlad dovoljenja ali znanja.

Širjenje državljanstvo bogati Liberty

To novo državljanstvo program je velik korak v smeri svobode. Ekonomija nas uči, da je prost, neomejen trgovino ljudi, blaga in idej prek meja predstavlja najboljši način za širjenje delitev dela in povečati globalni življenjski standard. Vlade pogosto sprejema zakone za omejevanje proste trgovine za zaradi zaščite domače industrije ali pod krinko zaščite državljanov revnih držav, iz izkoriščajo za dobiček korporacije.

V resnici, tuje naložbe družbe zagotavlja tretjega sveta priložnost za povečanje svoje materialno bogastvo, kljub pogosto zatiralskih vlade v teh državah, ki so sprejele politike, da se bogatijo na račun svojih državljanov. Prosta trgovina lahko olajša lakoto in dvignite posameznikom in družinam iz revščine. Zaradi neznanega razloga, vlade zdi nujno omejiti prosto trgovino in vse ugodnosti, ki jih prinaša v globalni skupnosti. Ti zaščitni politike niti zaščito domače industrije niti zaščititi obubožanih delavcev pred izkoriščanjem.

Ko vlada poskuša zaščititi industrijo iz zunanjega, je zgolj preprečuje napredovanje primerjalne prednosti, ki prihaja z delitvijo dela. Politika bi prihranili nekaj domačih delovnih mest, vendar bi bilo na dolgoročno škodo večine družbe. Poleg tega, kosi, da politika off linijo prihodka za državo, da bi pridobili rast v industriji, s čimer bi preprečili delovnih mest iz nastajajo, da bi proizvodnjo cenejše in bolj bogate izdelkov. V bistvu, zaščitne trgovinske politike prisilila potrošnike plačati višjo ceno za manjše količine blaga, ki so pogosto nižje kakovosti, kot tudi, in preprečuje ustvarjanje delovnih mest v drugih državah. Politike, ki so bili namenjeni za zaščito blaginje na koncu dejansko ustvarja splošno zmanjšanje globalnega življenjskega standarda.

Bitcoin Spodbuja Voluntaryism tujini

Bitcoin lahko spremeni vse te zlomljenih vladne politike. Brez moči, da bi jo urejal, vlade ne more ustaviti rast mednarodne delitve dela v omembe vrednem obsegu. S široko sprejetje Bitcoin, bodo vsi gospodarski posli prostovoljno. Potrošniki bodo lahko kupili na najcenejši trgu, ne glede na to, kje se blago je. Po drugi strani pa bomo morali revnim državam, da bodo na koncu prejeli tuje naložbe iz bogatih korporacij, v obliki Bitcoin, in bodo lahko, da se izkopljejo iz revščine in povečanje tam življenjski standard. Bitcoin lahko doseže vse te stvari. Edina stvar, ki stoji na poti, je njegova acceptanceby splošno populacijo, ki postaja vse bolj in bolj realnost vsak dan.

Vidimo lahko vse večji pomen Bitcoin v primeru odločitve St Kitts-Nevis, da bi sprejele v kripto-valuto kot plačilo za njihovo državljanstvo programa. Na začetku obstoja Bitcoin je, smo lahko le ugibamo in pravijo, kako bi kripto-valute lahko spremeni družbo, zdaj smo priča te teorije igrajo v resnici. Bitcoin navdušenci so vedno rekli, da bo valuta spodbuja svobodo po svetu; Zdaj smo priča v realnem svetu primerek Bitcoin omogočanje odprte meje in prosto trgovino.

Če bi radi izvedeli več o programu državljanstvo Federacije St Kitts in Nevis, si lahko ogledate na spletni strani tukaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Mesto Bitcoin v gospodarski nesreči

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi