Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Disclaimer: Ta avtorjeva mnenja ne odražajo mnenja coinbrief.net.

V zadnjem času je bilo napovedano, da ZDA delovna skupina, sestavljena iz zveznih regulatorjev, se pripravlja na javnost "Bitcoin pravilo-knjigo", da bo "zaščititi uporabnike virtualno valuto pred prevaro, ne da bi zadušil z mlado tehnologijo.« Medtem ko so nekateri toča to objavo kot dobra novica za Bitcoin, ki trdi, da bi z njim kripto-valuta močnejša z zaščito uporabnikov pred goljufijami, napoved je res negativen razvoj v Bitcoin skupnosti. Vse vrste regulacije Bitcoin bo nujno omejiti možnosti za širitev, s čimer je manj verjetno, da se zamenja sistem centraliziranega fiat denarja.

Uredba Razprava Bitcoin

Zakaj potrebujemo nobenih predpisov Vlada Bitcoin na prvem mestu? Nekateri lahko rekli, da moramo takšno ureditev, da bi preprečili še eno izmenjavo kolaps, ki spominja na nedavne Mt. Gox polom. Vendar pa je trg že rešili ta problem, ki ga sama, brez vmešavanja vlade. Izmenjave takoj sprejela ukrepe za zagotovitev varnosti sredstev njihovih uporabnikov, da bi ljudem umakne svoj denar iz izmenjav. Zdaj, to ni zelo verjetno, da bomo videli še eno kršitev varnosti, ki je podoben Mt. Gox. Če bomo to storili, bi bilo potrebno veliko spretnosti, da bi prekinil skozi varnostni ukrepi najbolj priljubljenih izmenjave. Tako zelo, da takšna hekerjev, ali hekerji, bi verjetno lahko bypass koli vlada zagotovila varnostnih ukrepov ali predpisov, z lahkoto. Če pustimo na trgu, da deluje sama po sebi, se bo razvila rešitev za težave hitreje od vlade, in bolj učinkovito kot vlada. V bistvu, lahko trg reševanje problemov, ki se potrošniki še ne vedo, da imajo še! Vlade lahko le ukrepe za nazaj, medtem ko akterji na trgu naj predkupne ukrepe za zaščito svojih dobičkov, zaradi česar vsi udeleženci na trgu varnejše in bolj uspešni.

Zdaj je bilo omenjenih nobenih posebnih predpisov na tem nedavno izjavo. Vendar pa lahko uganiti, s pošteno stopnjo natančnosti, da se bo ta uredba namenjena poslovanju izmenjave Bitcoin, saj regulatorji ugotovil, da so bili z namenom, da naj dejansko tehnologija Bitcoin ostati brezplačna, hkrati pa ščiti potrošnike pred goljufije. Edini način za "zaščito" pred goljufijami, ne da bi ogrozili jedro Bitcoin tehnologije, bi bilo omejiti svobodo izmenjave. Kakršnih koli vrste omejevalnih predpisov na borzah Bitcoin bo nedvomno make poteka izmenjava dražji, s čimer se zmanjša količino konkurence na trgu. Ta vrsta regulacije konkurence ubijanje utira pot za monopol naraščati in pravilo trg z železno roko. Mi že vemo, kaj se lahko zgodi, ko je večina menjalnega dejavnosti skoncentrirane v enem podjetju.

Bitcoin uredba lahko povzroči nepoštene monopole

Lažja za posamezne družbe monopolizirati celoten trg nam bo zagotovo ustanovljena za drugo Gox podobna nesreča. Če izmenjava monopol nastane kot posledica vladne uredbe, potem bomo imeli podjetje, ki je odgovoren za 100% borzno trgovanje v ZDA, ne da bi odgovarjali za potrošnike. Če rezervoarjev za izmenjavo, vlada ne bo kaznoval svoje managerje. Vlada bo bail izmenjavo, da bi preprečili katastrofo, in izmenjava se bo nadaljevalo ravnanje naš denar neodgovorno.

Lepota trga je, da vedno obstajajo možnosti. Če eno podjetje ne, ali pa ne ustrezajo popolnoma potrošnike, bo vedno konkurentom, da bi se ohlapnost. Ta vrsta tekmovanja je bistvo inovativnosti. To je tisto, kar poganja trg naprej. To je tisto, kar ima podjetjem odgovornih za potrošnike. Ko vlade posredovati, so pozitivni napredek na trgu skoraj vedno upočasnila, ali popolnoma ustavi. Zakaj bi želeli storiti, da bi izmenjave Bitcoin? Zdaj, izmenjave so vozlišča Bitcoin dejavnosti. Ker obstaja zelo malo delovnih mest, ki prinašajo v Bitcoin, je edini način za mnoge ljudi, da gre zahtevek v Bitcoin skupnost je za nakup kovancev na borzi. To daje izmenjav veliko količino energije, zaradi česar je zelo slaba ideja, da se osredotoči, da je moč v eni borzi, ali majhno število podjetij, z izvajanjem restriktivne zakonodaje.

Prosti trg je najboljše za Bitcoin

Ti Bitcoin predpisi bi lahko bili naslednji Net-nevtralnost. Vemo, da bo Net-Nevtralnost povzroči veliko monopolizacijo internet trgu, zaradi dejstva, da bo podjetje z največ denarja lahko, da bi zatrli vse tekmovalce, ki ne morejo nositi stroške, ki se prisiljeni zagotoviti cenejše hitrosti povezave. Če je ameriška vlada prehaja zakonodajo za ureditev izmenjave Bitcoin, bo zagotovo postala veliko dražja za manjše, novejše izmenjave tekmovati z mnogo večjimi in trdno uveljavljenih izmenjave.

Kaj pa, če Japonska je postavljena pravila o japonskih borzah v Mt. Gox era? Kaj pa, če bi bili vsi trgovalni dejavnost prisiljeni v GOX kot posledica omejevalne ureditve? Nesreča bi bila veliko večja in bolj uničujoče. Naj ne bi te napake zdaj, ko je Bitcoin še toliko bolj pomembna. Crypto-valuta uspeva na decentralizaciji, in to se je rodil iz anarhije. Bitcoin ne potrebuje pas, in to zagotovo ne potrebujemo nacionalno vlado, naj sprejme vajeti. Ne potrebujemo vlade, da skrbijo za nas, ali pa, da nas zaščiti pred Bitcoin, saj so veliko bolj odporne kot vlada nam daje kredit za. Naj prosti trg ne bo končan. Svoboda bo prinesla večjo blaginjo v Bitcoin skupnosti kot centralizationever lahko.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike