Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Enkrat po polnoči 20. Maja 2014 je Bitcoin cena poskočila na $ 470. Cene dosegel $ 480s kasneje zjutraj in od 12:31 PM 30. Maja Bitstamp cena na $ 478,17. Ta porast cen je jasno razburljiv dogodek za Bitcoin vlagatelje. Na r / bitcoinmarkets, forum za analizo Bitcoin trga na Reddit, ljudje izjavlja, da smo zadeli naslednji Bitcoin "mehurček." Vendar pa je lahko zanimivo gledati ceno val po nekaj mesecih stagnacije med $ 430 in $ 450, v resnici ne vpliva na dolgoročne možnosti za Bitcoin. Bitcoin se ne sme presojati preveč po svoji fiat ceni, saj je končni cilj Bitcoin ustvariti monetarni sistem popolnoma neodvisna od sedanje vladne monetarnih institucij.

Kaj je Bitcoin cena pravzaprav pomeni

Na dolgi rok, je vrednost Bitcoinwill biti povsem neodvisen od vrednosti dolarjev, ali katero koli drugo fiat denar. Edini razlog, da kupna moč Bitcoin se je navidez neločljivo povezano z fiat je dejstvo, da je Bitcoin ni tako široko sprejeta kot valute fiat. Ko se da širok sprejem pa se zgodi, bomo videli prehod, kjer se bodo cene gredo od se označena v fiat valutah, da so označeni v Bitcoin in drugih šifrirnih-valut. Trenutno sodimo vrednost Bitcoin z besedami: ena Bitcoin je vreden X količino dolarjev, in ta znesek dolarjev lahko kupite Y količino blaga. Po prehodu, pa bomo sodili kupne moči Bitcoin na enak način, da smo trenutno soditi kupne moči fiat valute: X znesek Bitcoin lahko kupite Y količino blaga, zato Bitcoin je Y vrednost.

Ta prehod je, zakaj mi ni mar za trenutni ceni Bitcoin, in to je, zakaj jaz ne mislim, da je treba skrbeti niti. Mi ne bi smeli biti zaskrbljeni dobili veliko donosnost naložbe z vožnjo kratkoročno cene Bitcoin skozi streho. Morali bi se osredotoča na širjenje množični zavesti o šifriranega valuto, da bi dosegli svoje splošno sprejeta. Če bomo lahko dosegli to raven sprejemanja, bodo le cene fiat pomen morali Bitcoin se bo njihova vloga pri pomoči preračunati cene blaga potrošnika v smislu Bitcoin.

To Bitcoin Cena Prenapetostna Stalen?

Običajno sem bila zelo discouragemaking kakršnokoli "uglednih" napovedi o usmeritvi cene Bitcoin je. Vendar pa v tem primeru ne morem pomagati, ampak vrgel svoje lastno mnenje v ring. Čeprav, bom rekel, da ekonomija nikakor ne more izvesti natančne in sposobne napovedati, ali predpisati ukrepe na kakršen koli način; ekonomija lahko le opisati dogodke po dejstvu, z analizo empiričnih podatkov ter uporabo zvoka teoretično analizo razlagati, da so podatki, da se zagotovi pojasnila o vplivu človekovega delovanja. Torej, lahko vsaka napoved je treba sprejeti le z zrna soli, kakor koli neznanega dogodka v prihodnosti lahko popolnoma spremenijo smer Bitcoin. To je rekel, tukaj je tisto, kar mislim, da se bo zgodilo s ceno Bitcoin enkrat v prihodnosti, in zakaj mislim, da je to val ni trajna.

Vemo, da je bilo več zgodnjih vlagatelji v Bitcoin, ki so postali milijonarji na vrhuncu cen v novembru leta 2013. Nekatere od teh investitorjev izplačajo, obrača svoje naložbe Bitcoin v fiat usodo. Vendar pa nekateri potekala z njihovimi naložbami, ki predvideva še višjo ceno fiat. Ti investitorji ki so se odločile, da imajo na teh bitcoins prejela veliko razočaranje, kadar Mt. Gox strmoglavilo. Po nesreči, cena Bitcoin padla za več kot% 50, kar pomeni, da so zgodnji vlagatelji, ki so potekale na svoje kovance je veliko izgubo. Ti ljudje imajo še vedno te kovance.

Novi dejavniki v Bitcoin trge

Moje mnenje je, da je to trenutna skok cen je rezultat več mesecev stalne inovacije, z nekaj zelo zanimivih napredek v zadnjih nekaj tednih. Na primer, zveza sv Kitts in Nevis je nedavno razširila njihova naložba-za-državljanstvo programto sprejeti Bitcoin kot veljavno plačilo za državljanstvo v njihovi državi. Poleg tega je več podjetij, ki temeljijo na Bitcoin je nekaj zanimivih obvestila o novosti v plačilnem sistemu Bitcoin. Eden od najbolj opazno je napoved Xapo je njihovo Bitcoin debetno kartico.

To debetna kartica bo delovala v strukturi plačil za že obstoječe kreditne kartice, kar pomeni, da se plačila lahko v Bitcoin kadar koli trgovini, ne glede na to, ali v trgovini dejansko sprejema Bitcoin za plačila. Te vrste inovacij bo Bitcoin veliko bolj dostopna širši javnosti, tako da seveda nekateri vlagatelji bodo imeli željo, da se v svetu Bitcoin. Zato mislim, da je cena je poskočila tako nenadoma. Vendar pa dvomim, da bodo te podražitve traja.

Zakaj ne bo trajal? No, tisti zgodnji vlagatelji, ki so izgubile, ki jih ne unovčevanja svojih kovancev novembra lani še vedno imajo svoje kovance na ~% 50 izgubo. Mislim, da je karta nove inovacije v tehnološko predvsem napredek, ki omogočajo plačila Bitcoin še bolj priročno, kot breme Xapo bo push fiat ceno Bitcoin še višje v naslednjih nekaj mesecih. Vse stvari so equal-, ki je zelo pomembna, lahko poljubno število stvari, ki se zgodi, da prekinejo to potisni na prices- Bitcoin navzgor bo sčasoma dosegla $ 1000 še enkrat. Verjetno je, da bo cena še veliko višje od vrha novembra 2013.

Ko dosežemo ta nov vrhunec cena, menim, da je verjetno, da so zgodnji investitorji, ki zamudil na lanskoletnem priložnost, da denar v svojih kovancev bo prodal vse, kar so imeli za fiat valute. Če ti investitorji storiti prodati vse svoje bitcoins, bodo njihovi prej kopičenje zalog zaloge preplavili trg in posledično padec cen bo ogromna. Kako daleč bo cena padla, ko je to smetišče je odvisna od števila zgodnjih vlagateljev, ki prodajajo, in koliko njihovih zalog Bitcoin zgodnjih vlagatelji bodo smetišče na trg. Ko to veliko razprodajo zgodi, bi to lahko povzročilo verižno reakcijo strahu, ki povzroča veliko ljudi, da prodajajo svoje kovance, kot tudi. Takšna panike bi voziti cene navzdol še bolj. Kot rezultat, bi se cena spet krepko pod 1000 $ in bi verjetno vrniti v $ 430- $ 450 nadstropju, ki je bila ustanovljena v zadnjih nekaj mesecih.

Bitcoin Cena je odvisna od številnih spremenljivk

S tem pa je dejal, moram sam ponavljam, da sem se v ničemer ne trdijo, da se bo moja napoved zgodilo, ali je avtoritativni na kakršen koli način. Ta napoved je odvisna od mnogih stvari, ki ostanejo konstantne, ki bi lahko spremenila v danem trenutku.

Ne glede na to, kaj se zgodi v kratkoročno, dolgoročno prihodnost Bitcoin izgleda zelo obetavno. Imamo tehnologijo, ki lahko popolnoma spremeni globalnega monetarnega sistema, kot ga poznamo. Mi lahko obrne katastrofalno coursethat so centralne banke na svetu nas je na vse, ker na prostem trgu. Bitcoin ima potencial, da prinesejo k nam raven osebne svobode, da bi nobena vlada zakonodaja vedno proizvajajo. To je tisto, kar skupnost bi morala biti usmerjena naprej. Ko smo preučiti dolgoročne posledice blockchain tehnologije, kratkoročne cene fiat za Bitcoin zdijo minuskula.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago