Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Euro Pacific Precious Metalswill zdaj sprejema Bitcoinas plačila za nakup plemenitih kovin. Družba bo s pomočjo BitPay, spletne Bitcoin plačilnih storitev. Vendar Euro Pacific plemenite kovine sprejema le naročila po telefonu ali elektronski pošti, zato nakupu zlata z Bitcoin od Euro Pacific morda ni tako brezhibno, kot je nakup element iz družbe, kot je Overstock.com, ki vodi vse transakcije na spletu.

Peter Schiff, zlato-bug in ugleden član libertarno skupnosti, je bil dolgo časa skeptik od Bitcoin. Schiff je imel več razprav s Stefan Molyneux, priljubljeno ime v Bitcoin skupnosti, nad tem, ali ima Bitcoin nobene "prave" vrednosti. Peter Schiff je uporabil enak argument kot senator Rand Paul, ki navaja, da Bitcoin mora imeti neko vrsto materialne vrednosti, da bi postala uspešna menjalno sredstvo. Zaradi teh anti-Bitcoin argumentov, ta razvoj prihaja kot presenečenje.

Euro Pacific Plemenite kovine je zdaj največji zlato prodajalec na svetu, ki sprejema Bitcoin. Po zgledu Amagi kovin, druge plemenite kovine prodajalca, ki sprejema Bitocin bo sprejetje Euro Pacific je za Bitcoin bi bilo veliko lažje za posameznike, da bi zaščitili svoje prihranke iz vseh gospodarskih nesreč vladnim povzroča. Biti sposoben za nakup zlata in srebra z Bitcoin omogoča ljudem, da trgovino z njihovo fiduciarnega denarja za Bitcoin in nato nekaj svojih kovancev za nakup zlata, kar jim daje dvotirni varovanju pred inflacijo. Medtem ko upamo, da bo Bitcoin sčasoma presegla zlato in celo fiat valutami kot svetovi privzeto menjalno sredstvo, zlato je še vedno zelo pametna naložba za posameznika, ki je videti, da zaščitijo svoje premoženje pred amortizacijo, ki inflacija prinaša nove.

Bi Peter Schiff končno prihaja okoli idejo Bitcoin postaja zavoda je nov denar? Biti tako kruto skeptik od Bitcoin več let, se zdi težko verjeti, da Schiff resnično verjame v prednosti šifriranega valute. Če se res ne verjamejo v sposobnost preživetja Bitcoin je kot denar, je verjetno, da bi bilo to sprejetje Bitcoin tržno taktika za risanje v pro-Bitcoin libertarci, ki jih zanima, ki ima zalogo zlata tudi. Vendar pa to ni nujno slaba stvar. Če je Euro Pacific sprejetjem Bitcoin kot libertarno sistema trženja, pa kaj? Podjetje je še vedno velik plemenite kovine prodajalec, in so zdaj sprejeli Bitcoin za plačilo. To pomeni, da je eno podjetje, ki bo naše bitcoins, s čimer širi Bitcoin kot menjalno sredstvo. Ne glede na namere Peter Schiff in njegovih poslovnih partnerjev, ki so jim dali Bitcoin drugem odmerku precej mainstream pozornosti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

27. april 2015