Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica

Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica

Bitcoinusers so na pragu, da lahko preživijo svoj težko zasluženi cryptocurrency na katero koli podjetje, ki sprejema debetne ali kreditne kartice. Ta novost pri plačilih je bilo doseženo s sedežem v Alto Palo podjetja Xapo

Ki že daje vroče denarnico in hladno storitve skladiščenja. To poletje bo Xapo začela izdajati število debetnih kartic s svojim uporabnikom, in za plačilo v višini $ 15, fizično kartico za uporabo v opeke in malte lokacijah.

Do sedaj, je večina metod za preživljanje Bitcoin v fizičnih trgovinah je izbral s pomočjo procesorja plačila kot BitPay -, ki zahteva soglasje in sodelovanje s trgovcem - ali storitev, kot je Gyft za pretvorbo digitalnega valute v darilnih kartic, ki se lahko uporabljajo v posebnih trgovinah. Zdaj, Xapo se omogoča svojim uporabnikom, da bi porabili denar skozi tradicionalne kreditno kartico infrastrukture, popolnoma nov trg je odprt za tiste, ki želijo enostaven, priročen način, da preživijo Bitcoin v podjetjih po vsem svetu.

Bitcoin obremenitve: Kako deluje

Ko Xapo začne debetne kartice pošiljanja s svojim uporabnikom v juliju, bodo lahko uporabljali svoje Bitcoin ravnotežje v vroči denarnici Xapo za financiranje kartico in opravljajo debetne transakcije. Na prodajnem mestu, postopek deluje tako kot s katero koli debetno kartico: omrežje preveri, ali obstaja dovolj sredstev za kritje nakupa, in nato odšteje ta znesek na računu.

V tem primeru, je enakovredna Bitcoin znesek odšteje od uporabnika vroče denarnico, v kateri je takoj prodal na izmenjavi Bitstamp za dolarjev. Denar se nato prenese na trgovca, ki je nastala 3% provizijo. Z vidika prodajalca, transakcija se zdi tako kot redno kreditno ali debetno nakup.

Bitcoin Izdelava Alianse

Da bi ustvarili prvi popolnoma funkcionalen Bitcoin debetno kartico, je bilo Xapo najti pot v industriji kreditne kartice, ki je pod strogim nadzorom in močno reguliran prostor. Xapo je napovedal partnerstvo z neznano banko, ki že ima sposobnost, da izdajajo debetne kartice prek omrežja MasterCard. Vendar, ko je debetna kartica Bitcoin najprej napovedala aprila, MasterCard spokespeople hitro odmaknili od projekta, ki pravijo, da ima podjetje, kreditna kartica nima uradnega odnosa z Xapo. Čeprav je to lahko res, to še ne pomeni, da Xapo kartice ne bo uporabljal omrežje MasterCard - je samo odvisno od politike nerazkritih banke, da je Xapo povezal s. Očitno je, da podrobnosti še vedno delal, in je možno, da bo debetna kartica uporabo Visa ali Odkrijte omrežje namesto.

Res Cold Storage za Bitcoin

Xapo letos že ime samo z uvedbo hladno shrambo poleg svojih rednih vroče denarnico. Uporabniki lahko prenos sredstev v Xapo Vault, ki je touted kot ultra-varen pomnilniški medij za Bitcoin. Denar je na varnem v offline, hladno denarnice, ki so shranjeni v podzemnih, visoko varnost lokacijah v Združenih državah Amerike, Južni Ameriki in Aziji. Takšni intenzivno zaščitni ukrepi so pritegnila pozornost velikih vlagateljev, ki želijo v lasti velike količine Bitcoin ne da bi morali skrbeti za vzdrževanje primerne varnosti. Xapo je tako prepričana v varnost svojega Vault, ki so podprte s sredstvi prek Meridian Insurance Group; denar je zavarovan pred taksist, notranje kraje, in celo stečaj. Medtem ko je vroče storitev denarnice Xapo je prost za uporabo, ultra-varno Vault stane letno pristojbino v višini 0,12%.

Zapolnitev vrzeli med Bitcoin & Legacy finance

Z dvojni pristop debetno kartico z vročo denarnico in ločen Vault za zelo varno hladilnico financira, se zdi Xapo treba graditi enotno storitev za uporabnike cryptocurrency, ki bo omogočal nemoteno interakcijo z določenimi ponudniki, hkrati pa zagotavljajo prepotrebno varnost. To je le še en primer ambicioznega podjetja pospešitvi obravnavati kritik na Bitcoin - Izjave, kot so "ga ne more porabiti kjerkoli" in "to je preveč enostavno, da bi ukradli" preprosto ne drži več, zaradi družbe, kot Xapo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu