FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

V zadnjem času so minut za (FOMC) april 29-30 seji zveznega odbora za odprti trg je bilo sprosti za širšo javnost. Zapisnik je pokazala, da je Federal Reserve zdaj iščejo načine za povečanje obrestnih mer v bližnji prihodnosti, da se odstranijo inflacijski spodbudo od trgov, kot je gospodarstvo izboljšuje. Na žalost, poceni denar politiki Federal Reserve je, ki so namenjeni za spodbujanje potrošnje, je samo črpa inflacijski mehurček, da mora pop, ko je enostavno kredit vzeli. Ne glede na to, kako je Fed odločil za odstranitev denar iz obtoka, bo gospodarstvo zdrsnejo nazaj v recesijo, potem ko je bila, da je poceni denar, ki od vlagateljev. Vsaka rast, ki je nastal zaradi nizkih obrestnih mer bo nujno kolaps enkrat QE gorivo podjetja izgubijo svojo kreditno linijo. Vendar april zapisnik sestanka Fed je prav tako kažejo, da je na splošno niste prepričani, ali je gospodarstvo izboljšalo dovolj, da bi Fed varno končati to navidezno neomejene programa spodbud. Če se Fed odloči, da se gospodarstvo ni izboljšal na zadovoljivi ravni, bodo še naprej črpa poceni denarja na trgu, kar je še dodatno črpanje mehurčke in okrepitev neizogibno nesrečo.

Prihodnost denarne politike zveznih rezerv ima zelo realne posledice za vrednost in sprejem Bitcoinas a replacementfor ameriški dolar, kot tudi vse druge vlade fiat valute. Odvisno od odločila seveda Fed leta v dejanja neposredni kreditno krčenje ali dolgotrajno Bitcoin politik spodbud bi lahko doživeli številne premike, ki bodo vplivale na njegovo vrednost.

Zakaj kreditno Krčenje Vzrok recesijo?

V "prsi" faze poslovnega cikla, odstranitev poceni kreditov s trga povzroča vse od podjetij, ki so privzdignil ta kredit takoj postala nerentabilna in propadejo. Ko se ta podjetja s kreditno krčenje neposredno vpliva ne, doprsni kip začne pronica v celotnem gospodarstvu. Tisti, ki so izgubili delo zdaj nimajo redne dohodke porabiti za potrošniško blago in nato njihovo povpraševanje na trgu pade na točko, kjer so videti le za nakup osnovnih potrebščin. Kot rezultat, so vsa podjetja, povezane s temi podjetji, ki sprva ne uspe zaradi kreditnega krčenje negativno vplivala.

Na primer, da nam slika razmere, v katerih nova veriga kavarn trgovin začne in postane dobičkonosna z ustanovitvijo trgovin na področjih različnih mestih, ki se soočajo s splošno gospodarsko rast zaradi inflacijske politike Zvezne rezerve. Vsi delavci, ki Hodali te nove kavarne prejeli plač od delodajalcev, ki delujejo zgolj zaradi obstoja poceni kreditov. Torej, če je kreditna ustavi teče, ti delavci izgubijo službo in prenehala kupovati kavo. Zato bo ta veriga kavarn trgovin propadejo. Kot lahko vidimo, se je ta aparat franšizna veriga posredno povezani s poceni denarja politiko zveznih rezerv. Ta pojav pojasnjuje, zakaj lahko podjetja, ki so na videz povsem nepovezana z začetno izdajo kredita trpijo zaradi njenega krčenja. Če nepremičninski balon nastane zaradi Fed spodbud, bi bankrot nujno postaviti gradbenih delavcev iz poslovanja. Kot rezultat, bi vse industrije, ki zagotavljajo gradbenih delavcev z zalogami trpijo, kot tudi. Oblikovalci Delo-boot, proizvajalci orodij, tovornjak prodajalcih, itd bi vsi trpeli.

Takšna bankrot pripelje do strmega padca cen življenjskih potrebščin je goods- zaradi zmanjšanja agregatnega povpraševanja, ki je posledica povečanja unemployment- in s tem povečuje kupno moč denarja. To povečanje kupne moči se imenuje deflacijo. Tu se Bitcoin je v tem scenariju:

1. Če se vrnemo v recesiji bi Vzrok Splošno panika in Bitcoin razprodajo

Možno je, da, ko je Fed poveča obrestne mere in s tem postavlja in konec dodatkom denarja v gospodarstvo, se bodo trgi takoj pade nazaj v globoko recesijo. Če pride oster padec v makroekonomijo, bo prišlo do splošne panike in vsa področja gospodarstva bodo trpeli, vključno Bitcoin.

Verjetno je, da bo večina imetnikov Bitcoin vplivala na nek način z odločbo Fed zvišal obrestne mere, in konča oblikovanje dolarjev za namene gospodarske stimulacije. Tudi če imetnik Bitcoin ni rezident Združenih držav Amerike, je mednarodna delitev dela neločljivo povezuje vsak narod razvitem svetu skupaj. Zaradi teh ekonomskih vezi, bo nesreča v eni državi, nedvomno si davek na preostali del razvitega sveta. Tako bi bila takojšnja vrnitev v recesijo v Ameriki povzročila znaten upad gospodarske dejavnosti v tujino. Ta padec v globalnem gospodarstvu pomeni, da bi prišlo mednarodna povečanje kupne moči denarja.

Odvisno od resnosti svetovne recesije, bi mnogi nosilci Bitcoin imajo velik spodbujevalni spodbudo za prodajo svojih bitcoins v zameno za različne deflacioniranje fiat valute. Takšno povečanje povpraševanja po fiat valute bi lahko sprožila veliko razprodajo na trgih Bitcoin. Zaradi pomanjkanja širokega sprejemanja Bitcoin, bi posamezniki verjetno raje imajo valute svojih vlad namesto digitalno valuto. To bi postalo jasno, da so posamezniki, ki bi bile bolj donosne posedovati vsoto deflacijo valuto, ki je sprejet povsod namesto Bitcoin ki is- pa deflationary- ni tako široko sprejeta kot fiat valute. Zato se zdi verjetno, da če odločitev Fed za dvig obrestnih mer povzročilo nenadno vrnitev recesije, bi to vodilo do razprodajo Bitcoin zaradi povečane kupne moči fiat valute.

Vendar pa je zaradi narave sedanjega ameriškega poslovnega cikla, se zdi, da je zelo malo verjetno, da bi bila odločitev Fed za sklenitev kredita povzroči takojšnjo recesijo. Namesto tega bi se verjetno posledica kreditnega krčenja zelo postopno vrnitev recesije. Ta verjetnost nas pripelje na drugo možnost za prihodnost Bitcoin je.

2. Postopno Nazaj na recesijo bi Ustvarimo enako postopno povečanje vrednosti Bitcoin

Kot je bilo že omenjeno, bi se verjetno posledica naročnika kredita Fed bo zelo postopno spust v recesijo, ne pa trenutna tržna crash. Takšna spust očitno ne bi povzročila veliko razprodajo v Bitcoin zaradi dejstva, da ne bi prišlo ogromno povečanje kupne moči fiat valute. Fiat valuto bi zares doživeli deflacijo. Vendar pa bi deflacija se širijo v daljšem časovnem obdobju, kar bi bilo veliko manj opazen, kot bi bilo v prejšnjem scenariju. Torej, imetniki Bitcoin bi verjetno odločijo, da imajo na svojih bitcoins saj njihovi deleži v Bitcoin bi še vedno pridobiva na vrednosti hitreje kot fiat valute.

Rezultat tega scenarija bi dejansko pomenilo, da, ko je recesija v celoti pridobil svoj položaj na makro-ekonomije, bi Bitcoin pride do povečanja povpraševanja in naknadno konico v obeh trgovskih sprejema in kupno moč. Deflacije težnja Bitcoin, skupaj z novo razviti metode za povečanje sprejemljivosti Bitcoin je v fizičnih trgovinah, bi morda pritegnili ljudi v trgovini z njihovo fiduciarnega denarja za Bitcoin. Druga možnost je, bi lahko prišlo do rasti delovnih mest, ki plačajo v Bitcoin, in ljudje bi lahko na koncu trgovanja svoje celotno Fiat dohodkov za Bitcoin dohodkov. Kakorkoli, bi bil končni rezultat je velik porast v gospodarstvu Bitcoin.

Medtem ko je ta scenarij je hipotetična, bi se lahko zgodilo v realnosti. Posamezniki se vse bolj zavedajo pasti, ki so del centralnega bančništva in so začeli iskati alternative sedanjim sistemom monetarnega sistema pod nadzorom vlade. Vemo, da so ljudje že iščejo teh alternativ. Če ne bi bili, Bitcoin ne bi postali nikjer v bližini tako dragoceno, kot je trenutno. Kot je nezadovoljstvo z rezultati centralnih bančnih politik rasti, bo to želja po denarnih alternativ povečanje velikosti.

3. Kaj pa, če Fed se odloči za nadaljevanje svoje poceni kreditno politiko?

Posledice tega morebitnega sklepa niso tako daljnosežni kot dveh scenarijev razpravljali zgoraj. Če FOMC odloči, da je gospodarstvo ni opomogla dovolj za kreditno krčenje ter nadaljuje svojo politiko inflacijskega stimulacije, se še vedno pojavljajo eden od dveh scenarijev na neki točki. Edina razlika med naročniki kredit in zdaj nadaljuje spodbudo šele pozneje, je, da bo ta podaljšala recesijo in ga okrepi, ko se neizogibno pojavljajo. Iz tega izhaja, da je glede na potek ukrepov, ki jih je FOMC sprejeta, v nekem trenutku se bo ameriško gospodarstvo drsi nazaj v recesijo in možne posledice pa ima za Bitcoin bo morda začela veljati.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov