Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Na jutro 5. Junija 2014, je Evropska centralna banka napovedala radikalno nov poskus za spodbuditev gospodarstva njenih 18 držav članic; Banka bo kmalu nižje obrestne mere pod 0% in polnjenje -0,1% obrestno mero za rezerve držav narodov banke, ki so potekala v centralni banki. Hkrati objave Evropske centralne banke, se je cena Bitcoinsaw 2% povečanje, ki bi nastale kot posledica te objave. Spodnja slika je grafični prikaz Bitcoin cenovne skoka takoj po napovedi Evropske centralne banke.

Kaj pomeni Negativna obrestna mera pomeni?

Običajno, obrestne mere so odstotkov donosa vlagatelj dobi na leto na svojih denarnih sredstev, da on ali ona vodi v bankah. Na primer, če vloge oseba A 100 $ v banki s 100% obrestno mero, da oseba, ki bodo prejeli $ 100 donosnost svojega depozita ob koncu leta. Nadaljnji banka zniža obrestno mero, za manj denarja zaščitnik naredi na svojih vlog. Če je obrestna mera znižala na 50%, bo oseba A prejme le 50 $. Ker je banka nenehno znižuje obrestne mere, bo pokroviteljev postala bolj in bolj verjetno, da umakne svoj denar in ga porabili, namesto da ga shranite.

Uporaba te osnovne pojasnitev obrestnih mer do osrednje bančne denarne politike, lahko vidimo, da bodo centralne banke znižajo svoje obrestne mere v poskusu, da bi spodbudili izdajanje posojil. Če je posameznik bolj verjetno, da se odstranijo svoje vloge pri banki, ko so spuščene obrestne mere, potem iz tega sledi, da bodo banke odstranili njihove rezerve vzdržujejo v svojem trezorju centralne banke, namesto da bi jih hard, ko je centralna banka zniža obrestno mero. Vendar, ker banka ni posameznik, in ne dejansko lahko preživijo svoje vloge, se bo poskusil, da bi dobiček na svojih rezerv, ki jih posojajo ven. Ta povečana posojilna Izdaje je tisto, kar centralne banke upajo, da bodo dosegli z znižanjem obrestne mere. Če lahko odvrne bank zbirala zanimanje kopičenja in jih spodbuditi, da dobiček od obresti, ki jih zaračunavajo za posojila, nato pa jim je uspelo pri spodbujanju porabe. Zakaj je stimulacija poraba tako pomembno, da se te centralne banke? Se ravnajo po varljivo teoriji underconsumption, ki določa, da poslovni cikli prišel kot posledica zmanjšanja porabe in povečanja varčevanja. Zaradi tega prepričanja, so centralne banke začele uničujočih denarne politike, ki so ustanovljene na svetovnih trgih za katastrofo.

Varčevanje ne ustvarja poslovne cikle, kljub naukih keynesovskem evangelija. Varčevanje je pogoj za naložbe, ki je, kako je gospodarstvo napreduje in kako se življenjski standard za splošno povečanja prebivalstva. Stopnja varčevanja je odvisna od časovne preference posameznikov; če je čas želje visoke, bodo posamezniki odločili preživeti svoja sredstva za potrošniško blago, namesto da bi jih shranili. Če so časovne nastavitve nizka, bodo posamezniki odločijo, da shranite svoja sredstva v banki, da zaslužijo obresti na denarnem trgu, ali pa bo vlagal svoja sredstva neposredno, da bi zaslužili delež v proizvodni strukturi gospodarstva. Varčevanje ne bo trajala večno, da preprosto ne more zaradi človeške potrebe za osnovno porabo. Shranjevanje zgolj znak za premik v zahtevami potrošnikov in posledično prerazporeditev kapitala. Varčevanje se ne sme ovirati centralnih bank; ampak žal so centralne banke po svetu prezirajo dejanje varčevanja in za vse, kar je v njihovi moči, da silijo posameznike, da preživijo, da uživajo.

Torej sedaj, da imamo osnovno razumevanje namena obrestnih mer, lahko zdaj zastaviti vprašanje: kaj se zgodi, če centralne banke nižje obrestne mere v negativi? Prvič, lahko sklepamo, da je politika 0% obrestnih mer ni in banke niso izdajo toliko kreditov, kot je centralna banka želi. To vemo, ker je centralna banka premaknilo iz politike ne daje dobička do bank članic za vodenje vlog za dejansko polnjenje države bankam za gospodarstvo vloge. Ko centralna banka je obrestno mero v negativov, bank članic morali plačati, da imajo denar v svojem bančnem računu centralne namesto pridobivanje plačan, da rezerve v centralni banki. Negativna obrestna mera bo v bistvu prisilila banke za povečanje kreditne Izdaje za nadaljevanje pridobivanja dobička. Banke posojajo iz čim več svojih rezerv, saj so zakonsko dovoljeno.

Vendar pa je povečanje kreditne izdaj pomeni, da bo več denarja, ki pripada pokroviteljev bank ni več na voljo za umik. Zaradi tega je banka tek veliko bolj verjetno, in povečuje tveganje za množične odpovedi bank, ki bi privedle do gospodarskega zloma. Takšna krepko politika, ki prihajajo iz Evropske centralne banke, je dodaten znak njihovega obupa. Gospodarstvo Evropske unije je v Klaonica in centralna banka je kodiranja, da bi okrevanje. Ti ne bo uspešna, čeprav, ker ne razumejo, da so njihove politike, kaj je povzročilo to nesrečo, in se odpove vsem, ki preizprašuje svoje sposobnosti kot anti-vlada radikalno.

Negativne obresti in Spike v Bitcoin Cene

Kot smo že omenili, je cena Bitcoin se je povečal za 2%, takoj po napovedi Evropske centralne banke za izvajanje negativnih obrestnih mer. Ta skok v ceno Bitcoin je bila verjetnost, da bo neposreden odgovor na objave. Posamezniki se zavedajo dejstva, da bodo izgubili svoj fiat denar, ker te nove centralne banke politike in iščejo alternative za evro. Očitno je Bitcoin se je izkazal kot najbolj izvedljiva alternativa fiat valute. Narava sama blockchain tehnologijo, je dovolj, da silijo posameznike v trgovini v svoji fiat za bitcoins. Zato ni presenetljivo, da bodo ljudje začeli opustitev fiat in nakup Bitcoin po objavi Evropska centralna banka plus neprekinjenem toku dobre novice v Bitcoin skupnosti, kot je kup podjetij zdaj sprejemanje Bitcoin, nagovora Xapo je z debetno kartico Bitcoin in množično potentialof Bitcoin nasploh.

Sedaj lahko 2% udarec v ceno Bitcoin zdi nepomembno glede na dejstvo, da je Bitcoin skupnost, ki se uporablja, da vidim veliko bolj velike premike v ceni Bitcoin redno. Vendar pa je to 2% bula je samo začetek nečesa, kar bi lahko bilo veliko povečanje obsega pri sprejetju Bitcoin celotnem evrskem območju. Ta 2% povečanje cene označuje mainstream potrditev obstoja Bitcoin je. Poleg tega je dejstvo, da je dovolj ljudi, takoj po tej napovedi Evropske centralne banke kupil Bitcoin kaže, da so nekateri Evropejci že pripravljajo na posledice te radikalne nove evropske banke politike in da so mnogi lahko sledijo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba