Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Bitcoinis globalno govorilo za svoj potencial za preoblikovanje interakcije znotraj globalne skupnosti. Afrika, ki je del svetovne skupnosti, je bil na robu nastajajočih gibanj Bitcoin - Bitcoin 2.0. Še vedno je Bitcoin skupnost je nepopustljiva, kaj Bitcoin lahko stori za države v razvoju.

Ki prihaja iz vzhodne Afrike, Kenije, da sem srečen, da se del prvimi Bitcoin skupnosti tu v Nairobiju in priča Bitcoin zgodnjih stopnjah otroka.

Trenutno so seizmični delež Bitcoin nova podjetja, razvoj in novice osredotočena na severni polobli - Evropa, Kanada, Severna Amerika.. Predvsem je bil plenilec v manj zrelih trgih - Filipini, Bocvane, Kenije in veliko več krajev!

Tukaj je nekaj ustanavljanjem podjetij v afriški Bitcoin prostora.

JUŽNA AFRIKA

# 8211; ima precej napredno gospodarstvo, glede na večino podsaharski držav. Je prišel kot ne presenečenje, torej, ko PayFast, južnoafriška plačilo procesor, postal prvi obdelati Bitcoin plačila na kontinentu! Takealot, spletni trgovec v SA, sledila napoved z enim od same - "Super veseli, da smo sporočamo zdaj sprejeti Bitcoin kot plačilno sredstvo"

Južnoafriški Bitcoin Izmenjave

Za Bitcoin vzlet mainstream, ki jo potrebuje podporne infrastrukture, da bi bilo bolj dostopno in široko sprejeta. Bitcoin izmenjave, ki nudijo prehod na trgovino z fiat za denar, igrajo ključno vlogo!

Bit X je izmenjava Bitcoin sedežem v Južni Afriki. Delajo s plačilnimi procesorji, PayFast omogočiti Bitcoin plačila. Po zagonu v Južni Afriki, ki so jih iskali v druge podsaharske afriške države - Namibija

Amp; Kenija.

Ice 3 exchangeis drugo izmenjavo, ki ponuja tudi Južnoafričani trgovino v obeh bitcoins in litecoins.

KENIJA

# 8211; je govorilo kot zibelka denarja revolucije mobilne celine in je povsod z preskok in digitalno finančne vključenosti. Uspeh mobilnih denarnic zlomil psihološko oviro, povezano z shranjevanje in prenašanje digitalne vrednosti preko virtualnih omrežij. To sploh premik pozitivno vpliva na uspeh Bitcoin je v vzhodni Afriki.

* Mobilni denarja kot Mpesa, je oblika digitalne valute, ki se nahaja v središču izdal, ki temelji na zaupanju mreže in 100% podprta z fiat denar v razmerju 1: 1.

BitPesa

Je zagon temelji Kenijski ki teče Bitcoin nakazilo storitev vzdolž Združeno kraljestvo-Kenija koridorja. Pred nekaj več kot mesecem dni, začela BitPesa'sservices. Charlene Chen, Bitpesa COO, je dodal: "Zelo smo zadovoljni s sprejemom, ki smo jih videli, saj začenja našo beta stran. Izdelujemo načrte za razširitev svoje storitve po vsej vzhodni Afriki (Uganda, Tanzanija, in Ruandi). "

BitPesa ponuja 7% znižanje pristojbin za mednarodni prenos denarja; tradicionalni akterji v regiji - Western Union, bank in MoneyGram takse v razponu od 10% do tako visoke kot 24%! Na ravnih 3% pristojbine, BitPesa upa ponuditi konkurenčno rešitev za afriške delavce migrante v tujini. Še več, so poslali denar neposredno v mobilno denarnico upravičenca zaradi česar je takoj na voljo za uporabo! Celoten postopek traja 20 minut!

* Sem testiranje storitev kasneje ta teden s prijateljem v Veliki Britaniji. Bom dokumentira postopek -Poglej ven za mesto na njej, če ste zainteresirani.

TagPesa

TagPesais načrtovano nakazilo storitev in kripto trgovanje valuta platformo v Južnem Sudanu

Amp; Kenija. Sklad je bil povsem v bitcoins po Seedcoin, zagonsko Bitcoin inkubatorju s sedežem v Honk Kongu.

Ustanovitelj, Nhial Majok je po rodu iz Južnega Sudana, ki živijo in delajo v Asutralia. Nhial je kotira kot pravim "Naš glavni cilj za nakazilo v prvem letu delovanja se bo začelo z Južnega Sudana skupnosti v Avstraliji -., Ki so v letu 2012 poslala skupno AUD24.6Million dolarjev in plačal AUD2.4Million približno pristojbin"

On opisuje svoje izkušnje pošilja denar domov k družini preko Western union & Dahabshiil kot velik motivator za uporabo Bitcoin ponuditi konkurenčne provizije v tem prostoru

Ekipa na TagPesa pravijo, da naj bi začela delovati avgusta in septembra.

GHANAis tudi dom za mobilne inovacije denarnico. Denarja Storitve mobilne imeli velik uspeh v Gani, skoraj posnemanju uspeh v vzhodni Afriki. Għan, podobno kot na drugih obmejnih afriških gospodarstev, se vplivno storitev mobilne denarja ponuditi finančno dostop & storitve za unbanked.

Kitiwais za zagon v Gani, ki "pomaga navadnih Afričanov pošiljanje in prejemanje denarja, ceneje in v hipu z Bitcoin tehnologijo". Prek njihove storitve in spletne strani, Ghanaiansare lahko pretvorite Gana CEDIS v Bitcoins. Velik prenos denarja in finančnih storitev podjetja, kot so PayPal in Visa so na črni listi več zahodnoafriških držav; ovirajo povprečne Afričanov iz transakcijah zakonitega poslovanja na spletu. Le nekaj tednov je PayPal razširiti svoje plačilne storitve vključujejo Nigeriji npr.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu