Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

V zadnjih kompromisov odmevnih in vdori v Bitcoin ekosistemu, je Bitcoin walletsecurity postalo vprašanje izrednega pomena. Moramo zagotoviti, da so naše denarnice ne back-doored, in niso občutljive za hekerje.

Poleg tega je večina od vas ve, da ko se bitcoins poslana, jih ni mogoče pridobiti. To omogoča razumevanje varnosti Bitcoin prednostna naloga. Ker je Bitcoin networkallows za posameznika, da bi vsaj nekoliko anonimna, hekerji se zdi, da se počutijo varnejše, in s tem, več hekerji se zateka k krajo bitcoins.

5 korakov, da zavarujete Bitcoin denarnico

Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, ki jih lahko izvajajo, da bi vaš Bitcoinwallet varno in izboljšati varnostne navade Bitcoin:

Šifriranje Bitcoin denarnico

Šifriranje svojo denarnico, je zelo koristno. V osrednjem stranko Bitcoin, pojdite v nastavitve, in nato kliknite na šifriranje denarnici. Vnesite geslo in se prepričajte, da je zelo močna. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam pomaga priti gor z varno geslo:

  • Uporabite generator geslo, se bo ta proces popolnoma naključno in vaši bitcoins ne postanejo žrtve Brutalni poskusi sile.
  • Ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov v geslu; na primer vaš datum rojstva, ime itd
  • Poskusi, da bi geslo mešanica velikimi črkami, malimi črkami, številkami in simboli.
  • Poskusi, da bi geslo, tako dolgo, kot je mogoče.
  • Naredite nekaj fizične kopije vaše Bitcoin denarnice geslom, in jih dal v varnih mestih. Na primer, ga zapišite in jo skriti nekje, da bo varna, bo, ko se spomnite, drugi pa ne bi bilo videti. Prav tako lahko uporabljate računalnik, ki ni povezan z internetom, da ustvarite besedilno datoteko, ki vsebuje geslo, nato šifriranje to besedilno datoteko z drugačnim geslom, da lahko lažje zapomnili, in ga shranite na pomnilniški ključek / opeklina to CD ali DVD.

Za dodatno Bitcoin varnost, izberite Multi Podpis Bitcoin denarnice

To se lahko izkaže za zelo koristno za podjetja z vodstvom razdeljene med različne ljudi. Tudi če heker pridobi dostop do denarnice, še vedno ni mogoče ukrasti Bitcoins. Preprosto povedano, multi podpis wallethas fiksno terjajo ključev, pravijo, "M" in zahteva "n" število tipk, ki se podpiše za umik, ki se izvaja. To je znana tudi kot "m" na "n" podpisa. Na ta način ustvariti novo oviro za hacker premagati, s čimer se poveča raven varnosti vaši denarnici.

Backup Vaš Bitcoin Denarnica Redno

To je treba ne glede na to, kaj se zgodi. Kot dodano varnostni ukrep, bi morali tudi začeti širiti iz varnostnih kopij na različnih lokacijah. Z varno obok je tudi priporočljivo. Vzdrževanje varnostne kopije na spletu ni priporočljivo, saj so nagnjeni k različnim grožnjam. Če se odločite, da jih shrani na spletu, poskusite uporabiti spletno denarnico, ki omogoča multi-sigwallets in pravilno šifrira denarnice.

Za Maksimalna Bitcoin varnost, uporabite Offline denarnico ali denarnico Bitcoin Cold Storage

Nekateri od vas lahko uporablja bitcoins veliko, kar pomeni, da ste verjetno, da sodelujejo v transakcijah na dnevni osnovi. Če ročaj velik obseg bitcoins, potem Bitcoin varnost je še toliko bolj pomembno za vas, in je priporočljivo, da bi morali narediti vsaj dve ločeni denarnice. Ena denarnica se bo uporabljal za opravljanje svoje vsakodnevne transakcije in drugi denarnico bo odsoten denarnico, ki jih je treba uporabiti kot hladno shranjevanje denarnice, ali prihrankov denarnico, tako da so vaša sredstva varna pred spletnimi grožnjami. Lahko se ustvari varen offline denarnico z upoštevanjem thistutorial od Best Bitcoin denarnice.

Poskusite Denarnica je Bitcoin papirja

Denarnice papir so najbolj stroškovno učinkovit in enostaven, načini shranjevanja bitcoins. Z uporabo papirja denarnice, da ste varni pred vse večjo pogostost malware, virusi in keyloggers, in tako svoj Bitcoin denarnice je varen pred njimi. Še več, to doesnt bo veliko časa za ustvarjanje denarnico papirja. Lahko naredite Bitcoin papirja denarnico skozi bitaddress.orgwhich je zelo hitra, enostavna in varna. Za dodatno varnost, lahko celo prenesete izvorno kodo od svojega GitHub, ki je navedena na spletni strani, nato pa jo prevesti v računalnik, ki ni povezan z internetom in uporabite, da ustvarite svoj papir denarnico.

Na splošno, s tem eleganten malo nasvetov, boste veliko manj ranljiv pred hekerji in zlonamerna programska oprema.

Sorodne novice


Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija