Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

V Vancouver Sunreports, da bo Evropska komisija je izvršilni organ Evropske unije, se opravlja restriktivno zakonodajo Bitcoin. Ta novica je relativno kratek čas, potem ko je Evropski bančni organ (EBA) opozoril finančni institutionsoperating znotraj Evropske unije, da se vzdrži in odvračanje od uporabe Bitcoin dokler je EU zgrajena zadovoljivo zakonodajno infrastrukturo. EBA opredelila več kot 70 tveganjih pri uporabi Bitcoin-predvsem anonimnost, ki Bitcoin zagotavlja, kar bi lahko bilo težko vlade izslediti uporabnike šifriranega valute. EBA je opozorilo povzročil majhno,-strah povzroča prodati, kar je povzročilo zmanjšanje $ 10 v ceno Bitcoin.

Odlomek iz nedavnega poročila EBA priporočeno infrastrukture regulacije Bitcoin:

Na podlagi te ocene, EBA meni, da je regulativni pristop za obravnavo teh tveganj bi bilo treba znatno telo uredbe, bi bilo treba razviti podrobneje nekatere komponente, ki. Zlasti bi regulativni pristop potrebujejo za kritje zahteve upravljanja za več udeležencev na trgu, z ločevanjem računov strank, kapitalskih zahtev in, kar je najpomembneje, ustvarjanje "shema, ki urejajo organi" odgovorna za integriteto posameznega sistema virtualne valute in njenih ključne komponente, vključno s protokolom in transakcij knjigo.

Še dlje nazaj, pred nekaj meseci, je Evropska centralna banka izdala svoj warningagainst Bitcoin. So opozorili, da je Bitcoin nestanovitnost cen in pomanjkanje zakonodaje o varstvu potrošnikov, ki uporabljajo digitalno valuto zelo tvegano.

Chantal Hughes, predstavnica za Michel Barnier, komisar za finančne storitve, je povedal, da:

To je nujno, da se hitro premikati na tem vprašanju, potencial za pranje denarja in financiranje terorizma, je preveč resna, da prezreti.

Bitcoin Uredba Obravnava je postala bolj resna v zadnjih mesecih

 

Odkar neuspehu Mt. Gox, nekdaj največja izmenjava Bitcoin na svetu, so se številne vlade postali bolj zavedajo obstoja Bitcoin. Kot njihova povečanja ozaveščenosti, tako da ne željo, da prenese omejevalno ureditev-ali Bitcoin vsaj željo odvrniti njegovo uporabo. Po GOX nesreči, vlade obrnil svoje oči proti Bitcoin in takoj začel poskuša ugotoviti, kaj bi naredili z njo.

Seveda bo vse, kar želijo delati pod krinko varstva potrošnikov. Stvari, kot so zakonodaja proti pranju denarja in zakonov financiranja terorizma se zdi, da je osrednja točka razprave o uredbi Bitcoin. Vlade seznam nekaterih Bitcion največjih vrlin kot nevarnih tveganjih pri uporabi digitalne valute. Projektna skupina za finančno ukrepanje pred kratkim saidthat Bitcoin je zanimiva tehnologija, vendar je decentralizirana narava valute ogroža vladni organ:

Ni osrednji organ nadzora, in ne AML programska oprema trenutno na voljo za spremljanje in prepoznavanje sumljivih vzorcih transakcij. Kazenskega pregona ne more ciljati na enem mestu ali subjekt (skrbnika) za namene preiskovalno ali sredstvo napadi (čeprav lahko organi ciljne posamezne izmenjevalniki za informacije o stranki, da lahko izmenjevalnik zbiranje). Prav tako ponuja raven potencialne anonimnosti nemogoče s tradicionalnimi kreditnimi in debetnimi karticami ali starejši spletnih plačilnih sistemov, kot je PayPal.

Argentinski centralna banka ima urgedthe državljanom Argentine, ne uporabljate valuto, navaja vse kliše, anti-Bitcoin argumente. Celo šli so tako daleč, da pasivno ogrožajo uporabnike argentinski Bitcoin, "spominja" jim, da vodenje poslov v zvezi z bitcoins krši pravne razpisne zakone v državi.

Poleg tega je Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj sprosti a reportseveral tednoma povedal, da lahko blockchain tehnologija racionalizacijo obstoječega bančnega sistema, vendar valuta sama ne more in ne sme uporabljati namesto zakonitega plačilnega sredstva vlade, ker bi to postalo težko organi za zbiranje davkov:

Kripto-valute ne more nikoli postati alternativa zakonito plačilno sredstvo, iz preprostega razloga, da imajo ljudje plačujejo davke. Ta ščiti obstoječe valute fiat iz odmaknitvi in ​​strah pred izgubo denarnega nadzora se ne sme uporabljati kot argument preprečil Bitcoins iz krožijo kot vzporedni valute.

New York Bitcoin BitLicense Nastavi Bar

Nazadnje, in nazadnje, je bil prvi osnutek predlogov za pričakovano BitLicense regulationsin državi New York javen. Ta uredba Bitcoin bi resno ovirajo rast gospodarstva Bitcoin v New Yorku, zaradi vseh zahtev KYC / AML, ki bi nastale ob vsakem Bitcoin poslovanje s sedežem v New Yorku, ali kateri koli Bitcoin podjetje sploh, ki posluje v državi New York. Vse v imenu varstva potrošnikov in preprečevanje goljufij, seveda.

Glej kovanec kratko je Sean trzajo discussthe morebitno zakonodajo BitLicense z Erik Voorhees:

Vse te predloge za ureditev Bitcoin in prepovedi Bitcoin jasno obrezovanje zaradi vlade in banke, postajajo nervozni zaradi naraščajočega sprejetju Bitcoin. Morda je strah raste, ker so vlade začenjajo razumeti grožnjo, da Bitcoin predstavlja za njihove denarne monopolov; Vendar pa so ti potenciali še zdaleč niso v celoti izkoriščene, če bodo še prišli do uresničili sploh. V resnici, vlade so verjetno strah, preprosto zato, ker Bitcoin je nova, pa še niso popolnoma razumeli, in njeno sprejetje je vsak dan narašča. Čeprav je neposreden izziv vladni organ, je še vedno na obzorju, Bitcoin je že namiguje na morebitno spremembo paradigme v denarne tehnologije. Vlade so prestrašeni, ker vsaka sprememba ogroža svojo moč, in so pripravljeni storiti skoraj vse, da ohranijo svojo prevlado.

Torej, podjetje Evropske komisije v uredbo Bitcoin je le zadnji, in zagotovo ne zadnji, razvoj v dolgi vrsti vlada poskuša omejiti uporabo Bitcoin. Mi lahko samo počakati in videti, kaj sledi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja