Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Coindesk poroča, da je Tim Draper, tveganega kapitala, "oče" VC Adam Draper, in generalni direktor VC podjetja, Draper Fisher Jurvetson zmagovalec vseh 30 tisoč bitcoinsthat bili za zagrabi na dražbi Silk Road Bitcoin. Ta napoved je potekala v srednje blog post s kalifornijsko Bitcoin trgovanja in skladiščenje družbe, Vaurum. Coindesk ugotovil, da je bil Draper imenovan kot vlagatelj v 4 milijone $ krogu financiranja seme družbe v maju.

Vaurum CEO, Avish Bhama, je napovedal tudi v spletnem dnevniku, da je Tim Draper namerava sodelovati z Vaurum in uporabo bitcoins je zmagal na dražbi, da bi dobili Bitcoin v razvijajočih se trgih s šibkimi valutami.

Tim Draper:

"S pomočjo Vaurum in te na novo kupljene Bitcoin, pričakujemo, da bomo lahko ustvarili nove storitve, ki lahko zagotavljajo likvidnost in zaupanje na trge, ki so dušila šibke valute."

Ta načrt injicirati Bitcoin likvidnosti na razvijajočih se trgih s šibkimi valutami gre skupaj tudi s potencialom Bitcoin, da bi globalno remittancemarket veliko bolj učinkovit in cenejši. Čeprav to ne bo dejanje ljubezni, kot so pogosto nakazila, bi to lahko pomagalo delavci v teh državah v razvoju, da se izkopljejo iz revščine. Saj ne bi bilo treba ukvarjati z valutami, ki posedovati zelo nizko kupno moč, in namesto tega lahko uporabite valuto, ki se je postopoma ceniti vrednosti, ki jih ne bi bilo tako težko za nekaj časa postala uspešna na teh razvijajočih se trgih, kjer posamezniki pogosto boja finančno.

Neposredno vbrizgavanje Bitcoin v nastajajočih tržnih gospodarstvih bo pozitiven stranski učinek projekta Draper in Vaurum, ampak da injekcija bi tudi lažje za premožne družbe vlagati v teh razvijajočih se trgih. Takšna naložba dobro uveljavljene družbe, bi se takoj poveča količino razpoložljivih delovnih mest na razvijajočih se trgih in bi pomagalo rešitev posameznikov iz revščine. Torej, bo likvidnost projekt Vaurum in Tim Draper bo delal na z dražbi dobitkov Draper je zagotovo pomagala shore trge z amortiziranih valute, ali pa bi skok-začetek procesa, kjer so ti amortizirajo valute replacedby Bitcoin v celoti.

Kaj to obvestilo pomeni za Bitcoin ceno?

Takojšnje Vpliv na avkciji na Bitcoin Cena

Silk Road dražba sama je imela velik vpliv na ceno Bitcoin, kot tudi napoved, da je ena oseba, ki je osvojil vse bitcoins na dražbi. Spoštujejo napovedi sem naredil v prejšnji analizi, cena doživela rahlo navzdol odmik od $ 580- $ 590 postrani trend in padla v $ 560s zaradi panike prodajo v času priprav na dražbi. Potem, na dan dražbe, cena navzgor spet potegnil in si zlomil 600 $, v nasprotju z napovedjo dal tja Citi Group. Po dražbi poraženci začela snemati sporočila za javnost, ki razkrivajo njihovo bids-, ki so bili vsi pod tržno ceno, kar pomeni, da je zmagovalec verjetno ponudbe ali nad trgom + Cena v Bitcoin Začetna cena premika navzgor še enkrat. Na 1. Julij, ZDA maršali sporočil, da je ena oseba, ki je osvojil vse 30 tisoč na Bitcoins; je trg odzval na to novico s pritiskom na ceno Bitcoin do $ 650, in celo spogledovala z $ 660. V noči julija 1stthe Bitcoin cena padla in gibala okoli $ 640, verjetno zaradi neposredni razburjenje od dražbe nosil off. Končno, danes zjutraj (2. Julij), Vaurum sporočil, da je bil Tim Draper zmagovalec na Silk Road bitcoins in da bi delali s podjetjem injicirati Bitcoin v razvijajočih se trgih. Cena Bitcoin nato nazaj na območju $ 650, kar menim, da je posledica te objave iz Vaurum.

Kje bo Bitcoin Cena gredo od tu?

Zdaj, ko je dražba končana, je Bitcoin cena določena vrnitev svojih običajnih dejavnosti, ki opredeljujejo dejavnosti trgovanja dneva v dan in dnevnih novic. Medtem ko bo veliko trend "analitiki", ki uporabljajo pozitivistično metodologijo in so samo natančno, ko so imeli srečo, pogled na dobičke, ustvarjene v ceni, ki je posledica razburjenja od dražbe in vzpostaviti nov trend naraščanja, ki se bo verjetno nastavljen na zemljišča na luni. Vendar pa ne smemo pozabiti, kje je pravi trend leži, in kako je bila ustanovljena. Preden US Marshals napovedal dražbo na Silk Road bitcoins, je bila Bitcoin cena postavljena na postopni trend naraščanja, ki je stalni dotok pozitivne novice, ki prihajajo iz Bitcoin skupnosti. Najava avkcije Silk Road, ki začasno odstopanja od tega trenda, ki se je vrgel v obe smeri; panika prodajo vodi do dražbi odpeljal cene navzdol za nekaj dni, potem pa navdušenje in dobra novica med in po dražbi potisnilo ceno nazaj. Toda, kot je navdušenje nad dražbi umre navzdol, Bitcoin cena bo določena s potekom trend, ki je bila ustanovljena nekaj tedni.

Ker se trg umiri, bo Bitcoin cena našli novo tla, kar verjamem, bo nekje med 600 $ in 650 $. Torej, je možno, da se lahko cena gredo skozi zelo rahlo upada, medtem ko je ta nova tla pri čemer je ustanovljen. Od tam se bo cena še naprej stalno naraščajoč trend. Nadaljevanje tega trenda navzgor se opira na vse stvari enake, seveda. Vse, kar bi se lahko zgodilo v prihodnosti, da bi prekinil to uveljavljeno trend, in je verjetno, da se bo kaj takega zgodilo. Reči kaj se bo ta stvar se je nemogoče, da se to zgodi. Naslednji odmik od tega trenda je lahko negativna ali pozitivna, bi lahko bodisi začasno odstopanje ali vzpostavitev popolnoma novega trenda. Vse, kar lahko tu z gotovostjo rečemo je, da je, dokler sedanje razmere vztrajajo, se bo trend naraščanja, ki je bila ustanovljena pred tedni še naprej. Na koncu, je možno, da bi Bitcoin ceno vrniti na Luno v prihodnjih mesecih, prav tako pa tudi ne tako hitro in močno, kot pozitivistično "analitiki" bo verjetno napovedujejo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post