Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

To je varno reči, da je Posledice dražbi Silk Road ni več imela nobenega vpliva na ceno Bitcoin, naj bo negativen ali pozitiven. Odkar moji analizi lastprice je Bitcoinprice je bil doživlja vstran dejanje. Bivanje med $ 610 in visoko $ 630S so, se zdi, da bo cena verjetno ne gredo pod 600 $, dokler trgi ostanejo brez negativnih novic, še dodatno potrjuje moj občutek, da Silk Road dražba pomagal vzpostaviti novo kratkoročno trend v nizko $ 600s. Od tega trenutka dalje, verjamem, da Bitcoin cena bo ostala dokaj stabilna, s posamezniki na trgih imajo svoje naložbe v pričakovanju dobrih novic.

Pomanjkanje Major News Pomeni Stanovanje Bitcoin Cena aktivnost.

Odkar se je Ruckus v Bitcoin skupnosti nad dražbi Silk Road polegel, je novica relativno tiho, kot se tiče Bitcoin. Ni večjih, podjetja, ki niso-Bitcoin povezane sta objavila namero za sprejem digitalnega valuto kot izvedljive načine plačila. Tam je bila tudi nadaljnja poročila vlad in nevladnih agencij v zvezi s tem, ali naj se Bitcoin sprejeti ali prepovedana. Gledano v celoti, je v zadnjih 2 ali tako tedna zelo miren v Bitcoin skupnosti.

Seveda, skupnost pozitivistično analitikov cen Bitcoin se nenehno prihajajo z divjimi napovedi o prihodnjih cenovnih trajektorij. En posameznik zlasti na bitcoinmarkets subreddit, je pred kratkim poudaril majhne bule v ceni, ki je predhoden večjih Bitcoin "mehurčkov", in opozoril na majhno oteklino, ki je v teku v času, 9 dni nazaj. Če sodimo samo na podlagi tega ne nepomembnih udarci v ceno Bitcoin, ta oseba razmišljal, da smo lahko videli ogromno povečanje cen v prihodnjih tednih. Zelo malo verjetno, razen nekaj glavnih novic idealno skupnost, da se goriva odkup Spree. Ta vrsta grafikona ptic in obliko-primerjali, je točno to, kar prihaja iz drži v pozitivistično metodologijo, ko poskušajo analizirati ceno Bitcoin. Samo z obdelavo sprememb v ceni kot posledica človekovega delovanja bomo mogli ugotoviti vzrok teh sprememb in sestaviti natančen portret, kaj bo v prihodnosti Bitcoin ceno izgledal. Analitiki naj bi gledal cene kart in nato nato novice, da bi razumeli, če bo cena gredo, namesto da gledaš cene kart in ga nato primerjali z lestvic iz lanskega leta.

Veliko bolj verjetno krivulja cene Bitcoin bo spominjajo na postopno povečanje, ki trajajo že od začetka maja. Zato bo cena karte gredo v poznih 2014 izgledal postopno klancu namesto raketo na Luno. Volujski napoved vseeno, vendar nekoliko pod pričakovanji, da nas hardcore navdušence Bitcoin. Vendar pa ne smemo izključiti možnosti, neke vrste velikih novic, ki svojo pot v skupnost. V takem primeru bi Bitcoin cena prav gotovo vrtoglavem vzponu, čeprav glede na to, ali ne višine doseči v tem cenovnem skoku bi vztrajati je negotova. Na primer, Silk Road dražba povzročila znatno povečanje cen Bitcoin, ampak kot navdušenje polegel cena začel padec in se ustalil na sedanji ravni.

To je rekel, da se zdi, kot da bo Bitcoin ceno ostati v $ 600- $ 640 območju tako dolgo, kot je to zatišje v pomembnem novice odpravljena. To pravim zato, ker se je obseg trgovanja stalno že od začetka julija zmanjšuje. To znižanje pomeni, ki je potekala povečanje v višini bitcoins, ki pojasnjuje vstran ukrepe, ki smo jih bili vidom po koncu dražbe Silk Road. Ker ljudje se zadržuje na obeh nakup in prodajo, se zdi verjetno, da je trg predvidevanje nekaj velika novica, pozitiven ali negativen. So se vzdržijo delaš vse veliko količino trgovanja zaradi strahu pred izgubo bodisi s prodajo tik pred val dobrih novic ali z nakupom pred val negativne novice.

Kaj bi to novica je? Upamo, da bo to pozitivna novica seveda, in nedavno kovancev Kratek intervju z Josh Garza, predsednik uprave GND rudarje namignil na nekaj zelo, zelo dobra novica na obzorju. Direktor je omenil, da je bilo podjetje, ki dela na nekaj velikega, podrobnosti, ki ostanejo zasebne. Projekt predsednik, po Josh Garza, bo popolnoma spremenila način, kako ljudje pogled na šifrirnega valute. Torej, ko je ta projekt gre javnost, upam, da bomo videli ogromne dobičke v ceno Bitcoin.

"Kar kjer GAW se dogaja v prihodnosti, vse, kar sem lahko bom rekel je, imejte oči na preži za Project Prime. Moje ustnice so zaprte, razen rekel, da se dogaja, da korenito način, kako ljudje razmišljajo o cryptocurrencies. "

Sorodne novice


Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!