OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Disclaimer: Ta avtorjevi pogledi ne odražajo stališča CoinBrief.

Analiza Analitiki, ki so analiziranje Bitcoin Cena

Cena Bitcoin pada. Seveda, ljudje želijo vedeti, zakaj in tako so videti na spletnih straneh Bitcoinnews in subreddits za informacije. Na teh spletnih straneh, so ljudje, ki trdijo, da so Bitcoin analitiki trend; ti ljudje gledajo na grafih Bitcoin cenah, da trend linije, nato pa uporabite te trend linije, ko poskušajo napovedati prihodnost in predpisati ukrepe za ljubitelje Bitcoin. Toda te "analize" so redko razumno in se skoraj nikoli točni pri njihovih napovedi. Ta zadnji krog padcev cen ni prinesla nobenih sprememb v tej skupnosti.

Ko je cena prvič začel pada od $ 630-650 steno, ki je bila ustanovljena prejšnji teden, sem videl eno posebno "analizo", ki me je res razgibana. Cena Bitcoin je padla iz $ 640s v srednji in visoki $ 630S v obdobju dveh days-, če se prav spomnim. Ta oseba je pogledal cen kart enotedenskih, izjavil, da smo bili na spirali navzdol v prices- češ da se bomo vrnili na sredi $ 400 cen range- in spodbuja vse svoje bralce, da prodati, prodati, prodati! Dejal je, da bi morali vse prodati in kupiti nazaj, ko ugotovi, da je cena na tla, da bi se dobiček še bolj, ko bo cena šla nazaj gor. Na dnu članka je bila odklonitev; je izjavil, da je bil veliko vlagala v Bitcoin. Torej, ni treba razmišljati o tem, zakaj je hotel vse, da prodajo, ki bi še bolj navzdol voziti ceno! Če smo se vrnili na ceno okoli 400 $, bi bilo veliko ljudi, ki kupujejo v in cena bi vrtoglavem vzponu še enkrat, in ta človek bi dosegla velik donos na svojo naložbo. Mora biti v zelo globoko luknjo s svojo naložbo Bitcoin, če se je s svojo pozicijo kot "analitik", da bi poskuse tržne manipulacije v svojo korist. Razveljavitev povsem nevzdržno metodologijo ta človek uporablja v svoji analizi, sem zgrožen, da bi oseba, ki tako unabashedly zlorabljajo svoj položaj kot pisatelj na spodobno velika spletni strani Bitcoin, da bi poskus nagniti tehtnico v smeri on želi. Jaz osebno ne posvečajo nobene pozornosti koli od teh tako imenovanih "analitikov" za prav teh razlogov; zelo pomanjkljiv metodologija in vprašljivih motivi zagotovo ne bi za zanesljive finančno svetovanje.

Bad ekonomije in intelektualna nepoštenost bo treba prekiniti, če analiza Bitcoin trg je postal legitimen vir informacij za Bitcoin vlagatelje in navdušence. Večina ljudi, ki opravljajo te analize trendov prezreti treh ključnih načel splošne ekonomske teorije. Ti ne zdi človeško dejanje, vzročnost in njihovih logičnih zaključkov pri izdelavi teh trendov linije in jih razteza daleč v prihodnost. V glavnem držijo pozitivistično filozofijo ekonomije in se zanašajo zgolj na statističnih modelov in enačb, ki imajo samo pomen v sfero je enakomerno vrteče gospodarstva, teoretično gospodarsko stanje, katerih pogoji ne daje težo v resničnem svetu. Sem razpravljal pomen vzročnosti v prejšnjem articleand pokazala, kako preprosto vzročno povezavo med človeško željo po preživljanju prostega časa in pojavom velikega državnega praznika proizvaja nekaj dni stoječe trgovanje na trgih Bitcoin.

Bolj logičen razlog za Bitcoin padec cen

Ker sem na temo vzročnosti in njegovo mesto v ekonomski metodologiji, dovolite mi, da ponudi svoj mnenje o tem, zakaj je bila cena pada. Videli smo velik skok v ceni Bitcoin takoj po obvestilu Dish Network, ki bi jih acceptingBitcoin kot primernimi plačili za svoje storitve. Ta skok cen pospešila že uveljavljeno trend naraščanja vrednosti Bitcoin, ki je nastala kot posledica enakomeren tok dobre novice v Bitcoin skupnosti. Zdaj pa vzemimo te informacije in jih uporabljajo za novejšo primeru, da je na videz nepovezanih, da Bitcoin, s tem mislim, da bomo pridobili nekaj dragocen vpogled o vzroku trenutno upada cene Bitcoin. V zadnjih dveh ali treh dneh, novica je bila, ki zajema hitro upada stanje v Iraku. Zelo radikalna veja Al Kaide je zajel več mestih v Iraku in je po navedbah zapira v Bagdadu. V odgovor na te dejavnosti, predsednik Obama je sporočil, da je ob ameriški vojski nazaj v Irak za boj proti off teh upornikov ne pride v poštev. Borze odzvali zelo negativno na to novico; Danes (12. Junij 2014), Dow Jones Industrial zaprli 109,7 točke. Zdaj, s to informacijo v mislih, smo lahko ogledate na občutno zmanjšanje cene Bitcoin z malo več jasnosti. Zdi se, kot da se Bitcoin trgi nihajo sočasno s trga vrednostnih papirjev, ki se ponavadi ne zgodi. Iz tega lahko sklepamo, da je jed napoved, vložena v nekaterih osrednjih akterjev na borzi, in zdaj se prodajajo bitcoins tako kot jih prodajajo zaloge. Združite te Datum z nedavno strah pred Ghash.io približujejo doseganju 51% razpršitev moči, in smo dobili zelo razumno hipotezo za vzrok padajočega Bitcoin ceno, ki se je dogajalo v zadnjih nekaj dneh.

Ne pravim, da ne obstajajo posamezniki, tam zunaj, ki zaposlujejo zvoka metodologije pri opravljanju analize trendov, nisem še videl nobenega. Še nikoli nisem videl kdo ustrezno zaposliti razumno ekonomsko razmišljanje, ko pridejo do svojih trend linije, so le teči nekaj številk, potegnemo črto na grafikonu, in da napoved za dolgoročno prihodnost, ki temelji na predpostavki, da so vsi dejavniki, ki določajo cena Bitcoin bo ostala enaka. Bitcoin skupnost lahko vsekakor uporabite odmerek strokovnosti in zvoka, logično ekonomske teorije. Seveda, fant sem govoril o tem v tem članku, je bila prav tako daleč, cena Bitcoin še vedno pada, kot sem tip te zaključne besede. Vendar mu to ne odvezuje od boleče napačne metodologije v analizi; zdrobljen ura je še vedno prav dvakrat na dan. Ni povedal, kdaj se bo to upadanje cen ustavilo. Verjamem, da bo cena ravnimi po vseh mainstream trgovci na, ki so prišli v zaradi ustavi prodajo Dish napoved in novice umiri o Iraku. Plus, kot eden od naših pisateljev je dejal, se zdi malo verjetno, da bo 51% napad pojavi tudi če Ghash ne doseže 51% razpršitev moči. Na realnost vzročnih odnosov, hlapne politična in gospodarska klima proizvaja hlapne nihanja v vrednosti nič s katerimi se trguje, to je zelo dragocen nauk Bitcoin skupnost mora absorbirati in upoštevati pri izvajanju analize trendov v prihodnosti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik