Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

V zadnjih dveh tednih, saj je Dell napovedi, da bi sprejel Bitcoinas plačilo od svojih strank v Združenih državah Amerike je Bitcoin cena upada in skupnost je hrum da bi ugotovili, zakaj. Ljudje po vsem internetu so začele divje gosi lovi, da bi našli vzrok trenutnega upada cen Bitcoin, tudi sam. Ta padec je povzročilo veliko ljudi v prepričanju, da je novica, eden od najpomembnejših movers v Bitcoin ceno res ne vpliva na trge. Ti opozarjajo na dejstvo, da je napoved Dell nobenega vpliva na ceno, in v resnici, nekaj dni po objavi, da je dejansko začela padati.

Vendar pa preprosto ni mogoče zanikati, da razvoj novice dejansko imajo vpliv na ceno Bitcoin. Medtem ko imajo najbolj večjih kosov novic največji smerno vpliv na trgu, vsak kos novice-pozitiven ali negativen, ima nekaj vpliva na cene. Tudi če je prepričati posameznike, da se vzdržijo nakupa ali prodaje. Zato je občutek, da ni vpliva, da so bile nedavne pozitivne novice, ki ima na Bitcoin cene so neutemeljene; so najmanj prispevale k temelj zaupanja, ki bi lahko služil zmanjšati na nekaj Bitcoin nestanovitnosti cen.

Poleg tega je z objavo Dell kot dokaz ima ta novica ne vpliva na ceno Bitcoin je smešno, saj je imela objava določen vpliv na ceno, ki se je zdelo, da so spregledali večina skupnosti. Torej, sem se odločil izpostaviti to gibanje v moji latestBitcoin analizo cen. Približno uro in pol po tem, ko Dell novice udaril skupnosti, je cena zvišala za 2,26%, z vrhom na $ 634 in poravnave v $ 620s pred začetkom zmanjševal.

Očitnega razloga za Bitcoin padec cen

Čeprav sem bil prav pri ugotavljanju dokončno veljati Dell novice imel na ceno Bitcoin, je preostali del moje analize precej netočne. Razmišljal sem, da so se trgi ustanoviti novo začasno najnižja cena na $ 620; ko se je izkazalo, da se motim, sem posodobili članek in dejal, da so bili morda ljudje, ki so bili odgovorni za povečanje 2,26% cene razočaran zaradi pomanjkanja večjega vzpona, spominjajo na tiste, ki so že zgodilo v odgovor na velik, pozitiven Bitcoin novice, in začela prodajati, se vračajo v mehkih tleh 600 $, da sem razmišljal o v preteklem predhodne analize.

Potem, cena kratki pod 600 $, v $ 590s, in še naprej padale do konca tedna in še vedno pada tudi v tem tednu (jaz pa še vedno menijo, da $ 600 je pravzaprav mehka tla, kajti je močni dokazi v podporo tej trditvi-to je dejstvo, da je 600 $ ustavljanja točka prodati, ki se je zgodila v pojemajoče Silk Road dražbi razburjenje). Nazadnje Bitcoin skupnost na Reddit me je obvestil (ne počutim preveč neumen) iz očitnih razlogov za začetni padec od $ 620 do $ 600, da se iz neznanega razloga, sem popolnoma spregledali; začetno konico obsega prodajnega najverjetneje prišel iz Dell takoj pretvorbo veliko bitcoins v fiat. Njihova napoved verjetno ustvaril izbruh Bitcoin transakcije z Dell, ki so bili seveda pretvori v fiat družba.

Zakaj mi Analiza Bitcoin trgu je bilo narobe

Poleg tega sem naredil dve napaki, ki sem sam opozoril v svoji seriji o tem, kako izvesti ustrezne analize cen Bitcoin. Prvič, nisem počakati dovolj dolgo, da analizirajo trge naslednje objave Dell. Če sem čakal nekaj dni, da sem videl padec cen in bi bil verjetno lahko ugotovimo, da je bilo iz Dell pretvorbo svoje Bitcoin prihodkov za fiat. Drugič, sem se oprla na določanje cen tla preveč močno v svojih zadnjih dveh analitičnih člankov. Kot sem navedel v svojem vodniku, cena floorsare zelo težko natančno opredeliti in ne prispevajo veliko vrednost analize, še posebej, če lahko preprosto pogledaš na lestvicah cen in videli, če je izravnana, narašča ali pada, je ni treba predvideti posebno ceno točke, ki bo služil kot tla. Vendar pa sem postal zaljubljen napovedujejo natančne številke, nekaj, kar mnogi analitiki pozitivistična Bitcoin cene vztrajno padajo žrtve.

Mi vedno ne potrebujejo posebnega novico, da pojasnite Bitcoin Cena Gibanje

Potem ko so v zadregi, saj ima večinoma netočne analiza objavljena na kovancev Brief, polno napovedi in ugibanja, da res ne bi smel narejen, sem porabil 2 ali 3 dni poskuša dohiteti, ki temelji na novice razlago za uvršča Bitcoin ceno. Poskušal sem povezati Dell novic z drugimi nedavnimi dogodki zgraditi teorijo nakopičenih strahov ali krči zaupanje, ki so povzročili prodajo. Nič od tega je bila zadovoljiva in sem postal bolj uničen s seboj; moje frustracije zrasel kot moj poskus razlage postala bolj in bolj dodelan.

Tako da sem moral narediti korak nazaj in ponovno preuči vse od veliko širši, teoretičnega vidika. S tem izbil veliko stvari zame. Namesto, da poskuša zaposliti analitičnih orodij, ki temeljijo na praxeology, predvsem novice in cene kart brez številnih tehničnih kazalcev, sem pogledal na praxeology na splošno. Z analitičnega vidika, iščemo novice dogodke, saj vplivajo cenitve. Vendar pa je iz povsem praxeological vidika, lahko preprosto navajajo, da imajo ljudje cenitve. Ponovni pregled, ki me je osnovna Očevidnost prinesla veliko preprostejše in bolj zadovoljivo, razlog, zakaj je bila cena upada: ljudje so samo vrednotenje svoje bitcoins manj kot fiat valute v tem trenutku. Z drugimi besedami, je cena Bitcoin dol, ker ljudje prodajajo bitcoins!

Ta pojem je tako preprosta, da se zdi absurdno. Ja, seveda je padec cen Bitcoin zaradi prodaje! Toda zakaj so ljudje prodajajo, kar je kar jih stori? Ljudje se prodajajo, ker želijo fiat več kot oni bitcoins, gre le vrednost bitcoins manj. Možni vzroki za ta premik v cenitve so neskončne; Bitcoin skupnost je bila dokazuje, kar je v zadnjih dneh. Ugibanja o vzroku Bitcoin cena upada razponu od kitov dejavnosti do rudarjev se ne drži svojih blok nagrade. V resnici ne obstaja trden način, da ugotovi vzrok za odprodaj. Edina stvar, ki jo lahko naredimo je vprašati vsakega posameznika, ki se prodajajo svoje bitcoins, zakaj to počnejo. In da bi bila zelo težko; glede na Pseudoniman naravo Bitcoin, mi verjetno ne bi bili niti sposobni prepoznati večina prodajalcev.

Nauk se naučili tukaj je, da ne obstaja vedno ni treba biti konkreten, objektiven razlog, zakaj je Bitcoin cena pada. Včasih se samo zgodi. Pri izvedbi analize, smo vajeni, da se požrla v novicah, poskuša ugotoviti natančen vzrok za gibanje cene Bitcoin. Toda ni vedno en sam razlog za spremembo cen, tako da novica ni vedno mogoče uporabiti za identifikacijo vzrokov za premike cen. V primerih, kot je ta, s trenutno padec cen, ki služi kot primer, vse, kar lahko naredimo je, pravijo, da so se ljudje spremenili svoje cenitve za enega ali drugega razloga.

Torej, kaj lahko rečemo o tekoči Bitcoin padec cen?

Naša nezmožnost, da natančno določiti en sam vzrok za padec-zaradi Bitcoin cene do pomanjkanja en sam vzrok, še ne pomeni, nam ne morejo zagotoviti koristno analizo tega cenovnega premika. Medtem ko smo vsi opremljeni reči zdi nejasen in zgolj teoretične izjave, bo pripravila veliko več koristnih informacij kot kateri koli od poročil pozitivistično, da so poplave različnih Bitcoin novice spletne strani.

Kot je na ponavadi, pozitivistične analitiki se ne upošteva človeškega faktorja, ki je tako zelo pomembna za vse gospodarske dejavnosti in so zdravljenje cen kart in tehničnih kazalcev, kot stvari, ki lahko pomenile koristne informacije, ne da bi človeško dejanje. Ta izjemno pomanjkljiv metodologija bo vedno proizvajajo pretirane napovedi in poročila, napolnjene z veliko tehničnega žargona nobene dejanske vsebine. Ena eni strani imamo tiste analitike, ki naredijo neverjetno posebne napovedi in so vedno daleč znamke. Po drugi strani pa so tisti, ki pokrivajo toliko možnih izidov, da je analiza povsem brez pomena. Analiza Bitcoin cena ne uporablja za vlagatelja, če vse piše je, "V tem trenutku je enako priložnost za neskončno količino scenarijev igrati ven." Poleg tega, da se odvezuje od česar horridly netočne ceno napovedi, ta zadnja skupina analitikov dala nezaslišano širok razpon za prihodnje cene Bitcoin. Na primer, eden od najbolj recentof te vrste analiz, navedenih več možnosti za prihodnje gibanje cene, od katerih ima vsaka točno nasproten izid drugih. In ko se je pisatelj napovedal prihodnjih cenovnih točk, ki temelji na skrivnostnih matematičnih orodij za analizo, je dejal, da bi se cena vnesete prostega padca ali ustrelil do $ 680 in naprej! Absolutno ni uporaba za to analizo, nato pa, če je najboljši pisatelj more storiti, je zagotoviti neskončno vrsto za prihodnjo ceno.

Namen zagotavljanja analize ne za postavitev 100 različnih scenarijev, ki temelji na različnih matematičnih modelov, kot so Fibonaccijeva zaporedja in Elliot Waves, in dajejo enako verjetnost za vse scenarije, da pridejo res, poleg strašno široko napoved cen. Analitiki naj navede, kateri scenarij menijo, da je najbolj verjetno, da se zgodi, ko se upoštevajo najnovejših tržnih podatkov in prevladujoč odnos skupnosti s. Poleg tega bi morali poročati o verjetnih prihodnjih gibanj trendov, namesto da posebne napovedi za cene.

Torej, vse, kar lahko rečem o nedavnem znižanju cen Bitcoin je to: Dell pritiskal na ceno z vbrizgavanjem izbruh prodaje glasnost na trgu in cena je padla iz $ 620-600 $. Iz katerega koli razloga, je ta padec cen povzročil prodati; Bitcoin cena je šel tudi pod 600 $ in je trenutno $ 568,74 (od 12:45 AM EST 31. Julija 2014). Moramo upoštevati dejstvo, da je Silk Road dražba posodila veliko pritiski na ceno, ga potiska v $ 640s in reševanje določenih v območju $ 620. Zdi se, kot da se je prodaja z začetno prodajo Dell off povzročila deflacioniran rasti cen, ki ga na dražbi Silk Road povzroča. Če so pred dražbi vrednotenja ostala nespremenjena, potem bi morda lahko pričakujemo, da bo cena padla vse do ravni pred dražbi in nato ravnimi, ki čakajo na naslednjo tržno premika dogodek. Vendar pa je zelo verjetno, da so vrednotenja ostala nespremenjena, za tako dolgo lahko, da je veliko biti potrjena z opazovanjem prodati, da je v teku. Zato res ni način napovedovanja, s katero koli stopnjo natančnosti, ko se bo Bitcoin cena ustaviti padanja le čas nam bo pokazal, kje se bo pritisk navzdol razvedrim. Cena bo še naprej niha, saj je delal, dokler ne doseže točko, kjer je dovolj posamezniki cenijo Bitcoin več kot oni fiat valuto. Takrat bodo ljudje začeli odkup, v upanju, da koristi od arbitraže, s čimer prižiganje še dvig cen. To je, seveda, ob predpostavki, da ni zelo negativne novice še naprej premika vrednotenj med sedaj in glede na čas, cena je odločil ravnimi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?