Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Evropski bančni organ, finančna regulativna institucija v Evropski uniji, je izdal 46 strani papirja je izrazil svoje mnenje o pravnem statusu Bitcoinand šifrirnega valute na splošno. V članku z naslovom "EBA Mnenje o" virtualnih valut, «opisuje več stvari, da je Evropski bančni organ meni, da so tveganja, s katerimi se srečujejo posamezniki, ko sodeluje v mreži Bitcoin.

Papir, naslovljeno na Svet EU, Evropska komisija in Evropski parlament, je zelo opozorilno in negativni pristop v svojih političnih priporočil za te evropske vladne institucije. Na eni točki v poročilu, EBA predlagal, da finančni organi za evropske vlade odvračanje od uporabe "virtualnih valut," kar pomeni, kripto-valute, najbolj priljubljena med njimi so Bitcoin. Z drugimi besedami, EBA priporoča, da državni organi prepovejo uporabo Bitcoin in drugih "virtualnih valut." V tem času, pravi EBA, je treba opraviti preiskave ugotoviti, kakšne vrste nadzorne infrastrukture je treba namestiti okoli šifrirnega valute denarne sistemov, da bodo varni za evropski državljani za uporabo. Poleg tega v skladu z Coindesk, EBA povedal različne evropske finančne institucije, ne za nakup, prodajo, ali imajo katero od teh digitalnih valut, dokler nova nadzorna infrastruktura je bila vzpostavljena.

Evropski bančni organ izpostavil več kot 70 tveganj, ki so prisotne v uporabi digitalnih valut preko različnih skupin potrošnikov in finančne varnosti. Ampak glavna stvar EBA zdi skrbelo je decentralizirana narava šifrirnih-valut, kot je Bitcoin. Plačilo omrežje peer-to-peer, skupaj z psevdonimnega plačila ledger-, ki beleži vsako plačilo, ki v omrežju Bitcoin ne razkrivajo resnične identitete strank, ki sodelujejo v trgovinski menjavi zaradi česar je skoraj nemogoče, da vlade izsledila ljudi, ki uporabljajo Bitcoin ali drugih blockchain valute osnovi. Kot rezultat, vlade ne bi mogel nadzorovati in urediti vrste za izmenjavo dogaja v teh decentraliziranih denarnih sistemov. Zato je EBA priporočil, da se povsem novo telo uredbe izvaja prek zakonodaje, in uveljavlja na vseh šifrirnih-valute:

"Na podlagi te ocene, EBA meni, da je regulativni pristop za obravnavo teh tveganj bi bilo treba znatno telo ureditve, za katere bi bilo treba razviti podrobneje nekatere komponente. Zlasti bi regulativni pristop potrebujejo za kritje zahteve upravljanja za več udeležencev na trgu, z ločevanjem računov strank, kapitalskih zahtev in, kar je najpomembneje, ustvarjanje "shema, ki urejajo organi" odgovorna za integriteto posameznega sistema virtualne valute in njenih ključne komponente, vključno s protokolom in transakcij knjigo. "

V odgovor na poročilo EBA je Bitcoin fundacija objavila izjavo kasneje v dnevu na njihovi uradni spletni strani. V tem odgovoru, Fundacija je dejal, da EBA ni niti živeti do zaradi regulatornih agencij, ki so sami, izražene v dokumentu, ki je na "prepoznavanje tveganja, ki izhajajo iz finančnih aktivnosti, jim dajo prednost, in se blažilnih ukrepov, če je to potrebno. "namesto, Bitcoin fundacija dejal, EBA izbrala, da poskus za rešitev problemov, ki so označene ne, ampak spodbuja evropske finančne institucije, da prepoved Bitcoin namesto.

Iz odgovora fundacije k poročilu EBA:

"Na žalost, to ni tisto, kar poročilo EBA ne. Namesto, poročilo priporoča, da regulatorji v EU "odvrne kreditne institucije, plačilne institucije in institucije za izdajo elektronskega denarja od nakupa, držanje ali prodajo navideznih konzol..."

To ni za ublažitev, ki bi iskale prednosti digitalne valute, medtem ko nadzor nad stroški. Poročilo, in spremljajoča izjava za javnost, poudarjajo ustavljanje integracijo digitalne valute v evropski sistem finančnih storitev. Če so bili sprejeti, da je pristop, ki bi prišel v velik strošek za ljudi iz Evrope, ki bi počakati še dlje, da uživajo prednosti digitalne valute, kot je Bitcoin. "

EBA poročilo povzročil kratek razprodajo, Zmanjševanje Bitcoin Cena

Coindesk poročal o poročilu EBA zjutraj 4. Julija 2014, in zdelo Bitcoin cena, da so imeli rahlo negativno reakcijo na novice. Pred novice papirja EBA je svojo pot skozi Bitcoin skupnosti, je Bitcoin cena giblje okoli $ 640, kar je od svoje prejšnje višine, da je nihala med $ 650 in $ 660. Vendar, ko ljudje v Bitcoin skupnosti zavedla poročila EBA, strah pred prepovedi širjenja Evropske Bitcoin, ki je povzročil majhen razprodajo. To kratko obdobje prodaje depresivni ceno Bitcoin za približno 10 $ in leveledd ven na $ 630. Odkar panika prodaja ustavila, je Bitcoin cena ostala med visokimi $ 620s in srednje $ 630S na (čeprav to lahko spremeni, do takrat, ko ta članek je objavljen).

 Post-Silk Road trgi dražbe še vedno išče novo Bitcoin Cena nadstropje.

Zmanjšanje $ 10 v ceno Bitcoin, ki jo EBA-inducirane strah povzroča, ni zelo pomemben, če upoštevamo dejstvo, da je cena še vedno išče novega nadstropju v obdobju po dražbi Silk Road. Cena Bitcoin je prodrl skozi predhodno določena $ 600 cen zidu na dan avkcije Silk Road; ko je napoved, da je Tim Draper dobil vse 30 tisoč Silk Road Bitcoins prišel ven, Bitcoin cena narasla na $ 650 in na kratko spogledovala z $ 660. Ko razburjenje zaradi napovedi nosil off, pa je cena padla do $ 640. V svoji zadnji analizi, sem navedel, da bo cena verjetno še nekoliko zmanjšala, dokler ne najde novega tla. Menim, da bi bila ta nova najnižja cena nekje med 600 $ in 650 $. Ko je ta nova talna ugotovljeno, verjamem, postopno naraščanje cen Bitcoin, ki je bila ustanovljena spomladi bo še naprej, glede na to, da ni večje, negativne novice odmori trendu in postavlja nov navzdol Bitcoin cena usmeritve.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?