Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Vzpon Bitcoinprices nadaljuje močna. Včasih dopoldne dne 30. Maja 2014, je cena Bitcoin zlomil 600 $ dollarsafter nekaj dneh mirovanja med $ 565 in $ 570. Možno je, da je ta skok cen zaradi nedavne napovedi, da bo Dish Network sprejme Bitcoin kot plačilo za svoje storitve. Kljub temu, da je to glavna napoved verjetno je odgovoren za hitro, $ 30 skok cen, se zdi, da je to povečanje zgolj nadaljevanje trenda naraščanja ustanovljeno prejšnji teden zaradi stalno inovativnost in konstantni tok pozitivnih objav v Bitcoin skupnosti.

Nedavne "analize", ki je navedena koncu Bitcoin povišanje cen

V začetku tedna so bili objavljeni nekaj poročila trdijo, da je trend naraščanja Bitcoin cene več, kar kaže na nekaj dneh neaktivnosti in rahlih padcev cen. Z vztrajanjem na tipično Bitcoin "analize" kliše, poročila se je teh nekaj dni in razočarali trgovanje in izjavil, da je "bubble" več in da je, sodeč po analizi zadnjih trendov, lahko pričakujemo, da se vrnete na $ 430- $ 450 cenovnega tla ki je bila ustanovljena v aprilu. Te napačne analize le poudari neprijetno, in na splošno zanemarimo, resnico, ki analize izvaja trend, ki temelji zgolj na empiričnih podatkov in matematičnih enačb, nikoli ne more biti upravičeno točne. Včasih so ti analitiki srečo in njihove empirične napovedi ujemajo z realnostjo. Vendar pa je res točne, verodostojne napoved o prihodnosti katerem koli trgu je nemogoče. Trgi so nujno negotova, zato koli napoved o prihodnosti trga je špekulativna in bo na noben način ne bo 100% prepričan. Tako je videti na podatke iz preteklih dni in trdi, da je Bitcoin cena zlom kot je boleče napačna. To je odličen primer, kako analitiki, ki menijo, da lahko zaposlujejo statistične enačbe in proizvajajo apoditic napoved prihodnjih trendov bo vedno na koncu se neprijetno, tako divje netočne napovedi, kot je trdila, da je trg zaradi popravka, ki temelji na treh dnevi počasi trgovanja.

Vzročnost

Ti analitiki ne sprejmejo dejstvo vzročnosti upoštevati pri pripravi teh trendov linije in nerealno jih razširja v prihodnosti. Vzročnost je konkretna realnost človekovega delovanja in je zato vsako gospodarsko dejavnost. Vse je narejeno z razlogom; ljudje verjamejo, da z uporabo ukrepe, ki jih lahko ustvari želeni rezultat. Da izvajanje ukrepa je jedro vzročnosti in realnost človeškega delovanja naredi vzročnost neizogibna. Če bi le ti "analitiki" sprejeti vzročnost upoštevati, da je razlog za počasno trgovanje in kasnejše stagnacije cen na začetku tedna so bili jasni. To je dobro znano dejstvo v trgovalni svetu, ki Memorial Day vikend zaznamuje neuradni začetek poletja, in da je naslednji teden na splošno počasen teden na trgih. Ta preprosta vzročna zveza med človeško željo po preživljanju prostega časa in državni praznik zaradi česar je očitno, da se bo trgovanje na katerem koli trgu počasi tik pred ali po glavni dopust. Prezreti stvari, kot človekovega delovanja in vzročnosti je prezreti temelj ekonomske znanosti. Enačbe in regresija in nešteto matematični modeli lahko proizvajajo več sklepov, ki jih je mogoče večkrat poustvarili v enakomerno vrteči se gospodarstva, vendar to ne pomeni, da bodo zaključki iz teh modelov nosijo nobene večje teže v resničnem svetu. Preprosto bi pozitivistična ne pomeni, da je nekaj znanstveno. Znanstvena metodologija mora biti pomembne za okolje, ki je študiral. Ne morete študij ekonomije, ne da bi študiral človeško dejanje, tako kot kako si ne morejo študirati ocean, ne da bi gledali na vodo. Bitcoin skupnost in znanost ekonomije na splošno, lahko zbral veliko vpogled na trg s sprejemanjem resnice vzročnosti in človekovega delovanja

Zakaj cene naraščajo

Kot je navedeno zgoraj, lahko nenaden skok v Bitcoin ceni od $ 570 do $ 600 bo verjetno treba pripisati objavi v Dish Network. Vendar pa je to 30 $ povečanje ne bi bilo treba obravnavati kot cena zlom neodvisen od ustanovitve trend naraščanja prejšnji teden. Medtem ko se lahko ta enotna zvišanje cen Bitcoin prihajajo iz Dish objave, splošni trend prihaja iz številnih objav in inovacij v Bitcoin skupnosti. Večina teh prihaja kot novosti v strukturi plačil v Bitcoin. Coinbase je pred kratkim napovedal, da nameravajo postati "MasterCard" v Bitcoin in Xapo, ponudnik denarnice, je predstavil izdajo svojega Bitcoin breme cardthat bo omogočilo ljudje plačati za stvari s bitcoins v trgovinah, ki sploh ne sprejemajo Bitcoin. Kartica Xapo se lahko uporablja v trgovinah, ki ne sprejemajo Bitcoin, saj deluje na obstoječo infrastrukturo MasterCard; tako da, to Bitcoin debetna kartica se uporablja povsod, da sprejme MasterCard. Ti dogodki so samo nekateri v morje novih inovacij v Bitcoin skupnosti. Z nenehnim napredovanjem v Bitcoin tehnologije, to ni presenečenje, da vidijo trend naraščanja cen Bitcoin. Če te inovacije še naprej razvalja v poletnih mesecih, lahko pričakujemo ta trend naraščanja, da še naprej; Vse stvari so enake, seveda.

Toda ne pozabite: še vedno obstajajo zgodnji vlagatelji Bitcoin, ki sedijo v depojih bitcoins na nekje okoli 50% izgubo zaradi sesutja cen konec leta 2013. Cena je lahko zelo dobro se dvigajo nad spet 1000 $, ampak da bo zagotovo spodbudila zgodnje vlagatelje smetišče svoja imetja Bitcoin, da končno bi dobiček na svojih naložb in da bi se izognili še Bitcoin roller-coaster vožnjo. Če se to zgodi, bomo videli še en močan padec cen in vrnitev na tla cen. Kako nizko bi, da najnižja cena bo? To ni mogoče določiti za prepričani, bi bilo nujno, da so odvisni od obsega odprodaje.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič