Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Ta članek je nadaljevanje prejšnjega člena, kako voditi Pravilno Bitcoin Cena Analiza: Uvod.

Bitcoin analiza cena je vedno praksa v Bitcoincommunity. To je proces analize sprememb na trgih Bitcoin, ki določajo, kaj je povzročilo te spremembe cen, in to običajno vključuje izdelavo napovedi o prihodnjih gibanjih cen Bitcoin. Mnogi pisatelji za različne kripto-valutnih novice spletne strani se sedaj izvaja analize cen in uporabljajo svoje ugotovitve, da daje nasvete o tem, kako bi morali vlagatelji uporabljajo svoj denar, jim svetuje o tem, ali ne bi morali kupiti ali prodati.

Vendar pa je večina ljudi, ki se Bitcoin analizo cen držijo flawedmethodologies, ki so zakoreninjeni v pozitivizmu in latentno Keynesianism, ki proizvajajo rezultate, ki so skoraj nikoli točne. Te napake pri metodologije pripelje do divjih napovedi o prihodnosti cene Bitcoin, z analitiki navajajo bodisi radikalno povečanje ali zmanjšanje v ceni. Samo časi te analize so pravilno je, ko ljudje, ki jih pišejo srečo; celo pokvarjena ura je prav, dvakrat na dan.

Ta članek je prvi del v 3 del serije, ki je namenjen poučevanju vsakogar, ki ga zanima, kako izvesti ustrezne analize cen Bitcoin. Ta prvi del se osredotoča okoli zaposlujejo pravilno gospodarsko metodologijo, ko se približuje analizo cen. Bomo pogled na pomen avstrijskih metodologije-praxeology-in zakaj pozitivistično doktrin dosledno ne v njihovih prizadevanjih, da pravilno tolmačijo gospodarskih dogodkov. Bistveno je, da oseba, ki želi oblikovati natančne analize uporablja zvočno ekonomsko teorijo. Gibanje cen Bitcoin je treba obravnavati kot predmet človekovega delovanja, z določeno vzročno povezavo z delujejo posamezniki. Ti naj se ne razume kot agregati in nemotivirani predmetov slepo odzivajo na dražljaje.

Praxeology je mesto v znanstveni skupnosti

Avstrijska šola ekonomije začne oblikovanju splošne ekonomske teorije z akcijskim aksiom, nato pa gradi teorijo navzven iz tega izhodišča. Akcijski Axiom je pojasnilo, da so vsi ljudje zaposlujejo namenske ukrepe, da se odpravijo čutil nelagodje. Zato je temelj celotne ekonomske teorije, ki ga sestavljajo dejanja posameznika. Ta metoda ekonomske analize, ki obravnava razmere z vidika delujejo posamezniki, ki se imenuje praxeology.

Praxeology je deduktivna znanost, zato je prejel najhujšo kritiko iz naravoslovja, ki so nujno empirik. Ta kritika izhaja iz prepričanja, da je treba vse znanstvene študije empirično izvaja, da se pripravijo informacije, ki so za kakršno koli uporabo. Vendar pa je mogoče uporabiti načela empirizma na vseh področjih znanosti. Prav tako je napačno reči, da so vse študije, ki se ne držijo teh načel neznanstveno. Študij človeško dejanje je zares znanstveno, saj vključuje ustvarjanje in testiranje hipotez in razpravljajo o teoretičnih konceptov. Ekonomija, tudi takrat, ko je študiral praxeologically, je pravzaprav zelo znanstveno. V resnici, ekonomisti, ki opravljajo raziskave, s pomočjo praxeological pristop pogosto proizvedejo veliko več koristnih informacij, kot so pozitivistično gospodarstveniki, ki gradijo študij okoli matematičnih modelov in prevzem enakomerno vrteče gospodarstva. To je zato, ker ljudje niso statične predmete, ki reagirajo meaninglessly na dražljaje. Prav tako ne reagira na enak način z istimi dražljaje v različnih časih. Človeška bitja zaposlujejo pomembno dejanje in so urejeni s pravili logike. Zato, da bi razumeli posledice posameznih ukrepov in kako se lahko ustvari celotno gospodarstvo, znanstveno študijo človeškega delovanja morajo uporabljati pravila logike.

Uporabljena metodologija v študiji, morajo biti primerna, da se opazili predmet. To dejstvo je razlog, zakaj znanost na splošno ni mogoče izključiti z eno prevladujočo doktrino, ki je nedvomno postala pozitivizem, ali empirijo. Oba pozitivizem in deduktivno logiko imajo svoje mesto v različnih področij znanosti. Odvisno od tega, kaj je študiral, se lahko izkaže, da je bolj koristno kot drugi.

Naravoslovno treba raziskovali uporabo načela pozitivizma, saj so objekti študirali naravoslovje so statični, imajo ne zaveda, kolikor vemo. Ti predmeti se odzovejo na isti dražljaj na enak način, ne glede na to, ko je predstavil spodbuda. Ta vrsta staticity je najbolje meriti z upoštevanjem metode empirične študije.

Po drugi strani pa je treba družbene vede uporabljati deduktivno logiko, saj se ukvarjajo z ljudmi, ki so vezane na pravila logike po svoji naravi. Če ima človek eno eksplicitno cilj, da je on ali ona želi izpolniti, potem je treba, da posameznik izbere eno postopanje od določen nabor pomeni on ali ona meni, da bo vodilo k doseganju tega cilja. Trenutno ni način, da se količinsko takih podatkov; posameznikove konci in njegovi ali njeni izbiri sredstva, ki jih ni mogoče vgraditi v algebrske enačbe ali nekaj ekonometričnega modela. Human ukrep je treba analizirati z logiko, da ugotovi izid sredstvi v skladu socialnega delovanja. Moramo reči, da: če A, potem B; A, torej B. To je edini način, da se natančno oceniti upravičenost izbranega sredstva, katerih cilj je doseči dokončen konec. Reči, da je 2 + 2 = B bodo v nasprotju z vsemi racionalnosti in znanstveno čeprav. Kljub temu, da je točno to, kar so pozitivistične ekonomisti počnejo!

V pozitivisti so Keynesians in Neo-Keynesians, odstranite človeški element iz svojih analiz gospodarske dejavnosti. Vse je narejeno s pomočjo empirične raziskave gibanja denarja in dodelitev kapitala. Vsi podatki se predpostavlja, da avtonomno pojavljajo v enakomerno vrteči se gospodarstva. Ko je takšna predpostavka, potem seveda lahko pride pozitivistično ekonomske modele in prišli do podatkov, da je pomembno v enakomerno vrteči se gospodarstva. Toda kot stanje popolnega ravnovesja ne je nikoli, in verjetno nikoli ne bo, obstaja v resničnem svetu. Za v resničnem svetu ni avtonomna kroženje denarja in razporeditev kapitala. V realnem svetu, so te stvari naredili posamezniki, ki želijo odstraniti neke vrste čutil nelagodje iz njihovih življenj. Zato vse in vse gospodarske dejavnosti, je po naravi s pravili logike ureja. Torej, da se odstranijo, da je človeški element iz ekonomije in upoštevati le empiričnih podatkov znotraj z domnevno teoretični konstrukt, da je nemogoče, v resnici zaradi "znanosti" je pogumno neznanstveno, saj ne preuči pravi katalizator za vse gospodarske dejavnosti: človek ukrepanje. In vendar so pozitivistične ekonomisti imajo gall za blagovno znamko praxeology kot neznanstveno, ker uporablja logiko analizirati človeško dejanje, ki ga logiki nujno ureja!

Uporaba Praxeology v analizi Bitcoin Cena

Proučevanje sprememb v ceni Bitcoin in pojasnjevanju vzrokov ni nič drugačen od katerega koli drugega področja ekonomske analize. To dejstvo pomeni, da praxeology velja nič manj za Bitcoin analizo cen, kot to počne za preučevanje učinkov denarne in fiskalne politike.

Kljub temu, da večina ljudi, ki skušajo narediti analizo cen žrtev doktrino gospodarske pozitivizma. Uporabljajo statistične modele in kazalnike trendov, ki jih mainstream ekonomskih analitikov, ki so poučevali na varljivo doktrine Neo-Keynesians uporabljajo. Te mainstream ekonomisti so skoraj nikoli prav v svojih napovedih in napovedih, zato ni presenetljivo, da je večina Bitcoin analitiki cen bi divje napovedi o prihodnjih cen trajektorije, ki le redko, če sploh kdaj, uresničile.

Izvajanje analiz iz pozitivistične vidika odpira eno do vseh spornih praks, povezanih z uporabo napačne metode ekonomske analize. Obdelavo Bitcoin ceno kot nemotivirano rezultat naravnih procesov, in ne kot rezultat človekovega delovanja, in pripisal, da ga lastnosti, ki sledijo trdna trende in vzorce vodi le do napak in netočnih podatkov. Vendar pa te napake in nepravilnosti niso takoj opazni na površini, in se lahko pojavijo celo, da dejansko veljavnih podatkov. Na primer, vzemimo, da je Bitcoin cena vedno strmo navzgor skočil na skoraj natančno točko v času, v poznem poletju. Empirične karte in modeli lahko pokaže ta pojav, in bo pripisal to značilnost določenega ponavljanja; Bitcoin cena bo vedno obrniti navzgor v poznem poletju, saj je vedno, odkar Bitcoin pridobili veliko količino tržne dejavnosti. Pripisujejo Bitcoin ciklično naravo, ki se bo pojavilo brez napake. Medtem ko je ta scenarij je hipotetična, so mnogi pričakovali preobrat naraščanja cen zaradi nekega pričakuje ponovitev "mehurček cikla", ki naj bi bila ustanovljena konec lanskega poletja. To je zmotno dodeljena značilnost je tisto, kar vodi ljudi v skupnosti, da govorimo o cikla Bitcoin cen "mehurčkov" in ga obravnavajo, kot da ti cikli se zgodi tako gotovo, kot dvigne sonce in sklopov. Večina Bitcoin analizo cen je zgrajena okoli te napačne predpostavke. Ljudje lepilo svoje oči, da cene kart, ki išče podobnosti v obliki tega meseca cen poti s tistimi v istem mesecu kot leto prej. So priključite različne zneske v Moodle enačb in modelov, katerih rezultati se uporabljajo za pripravo trend linije in trdijo, da te vrstice pripravi prihodnost cene Bitcoin brez dvoma. In vedno na koncu pa hudo narobe.

Ali ne bi bilo bolj koristno za zdravljenje sprememb cen kot posledice človekovega delovanja in ne motiveless odzivov na različne dražljaje? Če bi lahko ugotovili, kateri dogodki se redno dogajajo v poznih poletnih mesecih, ki povzročajo posameznikom, da jih več bitcoins, namesto da bi samo tiho ob predpostavki, da se bo rast cen se zgodi vsako poletje, bi ne imeli boljše razumevanje tega, kaj se je zgodilo v svetu ko je ta trend sčasoma ne bi ponovila? Vzemimo, da je imel Bitcoin cena strmo navzgor preobrat v poznih poletnih mesecih, saj je to, ko študenti plačujejo šolnino in nakup šolskih knjig. Veliko teh študentov prejeli preglede za vračilo, ker so na koncu ob določenih večji študentsko posojilo, kot jih dejansko potrebujejo. Torej, ki jih uporabljajo, da dodaten denar za nakup nekaj Bitcoin. Zdaj pa vzemimo, da je iz kakršnega koli razloga, zvezni program finančne pomoči konča in študente ni več vzeti študentskih posojil z zvezno vlado, kar pomeni, da bi dobili več kontrole za povračilo. To bi seveda pomenilo, da bi letno skok cen prišli do konca. Kaj bi pozitivisti imajo povedati o tem; kaj bi njihove karte in enačbe jim povem? Ti bi morali v celoti prenoviti celoten proces analize, medtem ko je oseba, ki uporablja praxeological metoda bi točno vedeli, kaj se je zgodilo in kje bi Bitcoin cena gredo od te točke naprej.

Zdravljenje nobenih ekonomskih podatkov, vključno s ceno Bitcoin, kot subjekt, vse sama, neodvisno od izbire posameznikov, vodi le varljivo predpostavke o gospodarstvu na splošno, netočnih podatkov in napačnih predlogov in napovedi za prihodnost. Edini način, da razumejo dejanski obseg sprememb v ceni Bitcoin je, da jih obravnavamo kot posledice sprememb v posameznih vrednotenj in poiskati vzroke za te spremembe. Ta praxeological metoda ekonomske analize bo izzove legitimen razumevanje o tem, zakaj in kako se spremembe cen prišlo. Zdravljenje gospodarske dejavnosti Bitcoin skupnost poganjke sklepov, ki jih posamezniki je res edini način, da barve zares natančno sliko o tem, kaj se dogaja v našem svetu.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?