Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

BitcoinPrice analiza je vedno praksa v Bitcoin skupnosti. Analiza cen na splošno je praksa pregledu sprememb na trgih in njihove širše posledice za vrednost določenega sredstva; smo se ukvarjajo z izvedbo analize na ceno Bitcoin, seveda. Če je pravilno izvedena, lahko analiza cena je zelo dragoceno gospodarsko orodje, ne samo v Bitcoin skupnosti, vendar cryptocurrency na splošno. S pravilno analizo cen Bitcoin, lahko ugotovimo, zakaj cene rastejo ali padajo, kaj se bo obseg dvig ali padec cen je, ali je Bitcoin rudarstvo vredno itat tem času, in da lahko zagotovijo dragocene informacije, ki jih lahko uporabniki Bitcoin sprejeti v upoštevati pri sprejemanju Bitcoin investicijske odločitve.

Vendar pa je prevladujoča tema v Bitcoin analize cena skupnosti je eden od pozitivizma in kar se imenuje "tehnična analiza." Ta vrsta analize uporablja vse vrste empiričnih modelov, ki analitiki trend uporabljajo na delniških trgih. Oni vodijo podatke prek enačb in razširiti trend linije daleč v prihodnost, ki temelji na rezultatih svojih empiričnih testov. In njihove ugotovitve so precej vedno narobe. To me resnično preseneča, kako ljudje, ki opravljajo tovrstne analize cen je lahko narobe, vsak čas se bo napoved, in so se napovedi zelo pogosto, ne da bi se odvrnilo. Vedno znova je pravi svetovni trgi dokazati njihovo pozitivistična, Neo-Keynesianski metodologija napačna, vendar pa nadaljuje s temi lažne "analize", ne da bi počel kaj drugače.

Zakaj Pravilno Bitcoin Cena Analiza je pomembno

Začel sem vodenje Bitcoin analize cen z avstrijsko methodologyof ekonomsko analizo, ko sem napisal članek OP-ED, ki je govoril o zgrešene metodologiji najbolj Bitcoin "analitiki" uporabo. Kaj me je resnično navdihnila, da začnete izvedbo analize v avstrijsko tradicijo je bila ena analiza trendov, zlasti, da sem prebral na novinarski spletni strani Bitcoin. To še posebej osamil tri dni Bitcoin exchangeactivity, ignorira vse ostale podatke, narisal poljubno trend linijo, in napovedala, da bo svojim bralcem, da Bitcoin cena crashwas dobro potekajo in da bi lahko pričakovali, da spodaj ven pri 400 $. Predlagal je, da so njegovi bralci prodati vse, kar ima, in kupi nazaj na ceni nadstropju $ 400 na žel velike dobičke. Na dnu njegovega članka je imel odklonitev; Ta avtor je veliko vlagala v Bitcoin. Zato ni bilo čudno, zakaj je sprejel takšno površno metodologijo, in ga uporabljajo za praktično prositi svoje bralce prodati vse, kar so imeli! Želel je cena padla na 400 $, tako da je lahko korist od arbitraže.

To je zlasti primer je tisto, kar me je navdušilo, da napišete, da je OP-ED. V mojem članku, sem pojasnil, zakaj so bili ti pozitivistične ekonomske doktrine neuporaben za analizo Bitcoin cen in ekonomije nasploh. Ko sem predstavil največji pomanjkljivosti prisotna v najbolj priljubljen način Bitcoin analizo cen in napovedi prihodnjih gibanj cen in trajektorije, sem ponudil napoved moje, ki je oblikovano s pomočjo avstrijske gospodarske metodologije. In to je imelo izjemno natančno napoved. Nato sem določena za zagotavljanje kakovosti, natančne Bitcoin priceanalyses in trdne napovedi o kjer Bitcoin cena je tar. Sem bil redno delal analizo cen za skoraj mesec zdaj, in vse moje posebne napovedi so bile zelo natančen; raven uspešnosti in pravilnosti mojih analiz ni bila prisotna v katerem koli od drugih, pozitivistično cena Bitcoin analiz, ki sem jih kdaj videl.

Ker sem doživela veliko stopnjo uspeha na mojih analiz in napovedi, sem mislil, da bi bilo dobro, da zgraditi navodila o tem, kako vodim Bitcoin analizo cen v avstrijsko tradicijo. Res je zelo preprost postopek, in, kot so pokazali moji članki, ki jih proizvaja veliko več koristnih informacij, kot je nešteto "tehnični" analize, da statistične modele za uporabo, arogantno imenovane tržne kazalnike, in empirično ustvarjene trend linije da slikati zelo netočne napovedi prihodnost ceno Bitcoin. V nadaljevanju boste našli splošen oris, katere vrste informacij, ki jih lahko pričakujemo, da se naučijo pri tem več dela vodnik za izvajanje Bitcoin analize cen v avstrijsko tradicijo.

Bitcoin Cena Analiza: Oris

Vsak del vodnika bo osredotočena na en sam vidik uporabe avstrijske ekonomije preučiti Bitcoin priceand ugotoviti, kje se bo najverjetneje šel v bližnji prihodnosti:

1. Del: Avstrijska Metodologija in njen pomen ekonomije, posebej povezane s Bitcoin ceno.

Ta prvi del bo zajemal avstrijski pristop k študirajo ekonomijo. V tem članku, bomo preučili razlike med praxeological (avstrijske) in pozitivistična (keynesovskem) pristopi k ekonomiji in zakaj ob donose praxeological priletne veliko bolj zanesljive informacije, kot je ta.

2. Del: Kako ugotoviti Trends in kakšne Bitcoin ceni spreminjajo News jo je treba iskati

Drugi del te serije bo razložil, kako prepoznati trende in če se prelomijo, razlike v različnih vrst gibanja, cen tla, in kakšne novice vpliva Bitcoin je cena in kako. Pogledali si bomo tudi, zakaj vso zmedo, zamuden empiričnih modelov so pozitivisti uporabljajo so nepotrebne in celo škodljive za analitičnega procesa.

3. Del: ohranitev strokovnosti in Vodenje Iskren Analiza Bitcoin Cena

Tretji in zadnji del te serije bo varnostno proč od ekonomije in bo namesto tega razpravljali o pomenu ohranjanje strokovnosti in poštenosti pri opravljanju Bitcoin analize cen, ki bo predstavljena javnosti. Ne smemo poskušati prepričati svoje kolege člani skupnosti, da deluje na način, ki bo koristil sebe. Moramo zagotoviti naše analize v skladu z metodami, ki se bo pojasnjeno v prvih dveh delih in predstaviti jih kot neobdelane podatke posameznikov, da pa želijo interpretirati. Mi niso zadolženi za usmerjanje prihodnjega človeško dejanje, temveč tolmačenje preteklo dejanje, tako da se lahko posamezniki, da svoje prihodnje odločitve.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?