Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Z vsem, kar je bilo v zadnjem času dogaja v Bitcoinworld, še posebej na Kitajskem, je težko spregledati napredek, ki smo mu priča, in pozitiven razvoj dogodkov, ki se sprosti. Vendar pa dve nedavni razvoj dogodkov ni mogoče prezreti.

Citati Določa Bitcoin Sprejemanje Podjetja

Citati, najbolj aktivni, in največji, elektronsko poslovanje iskalnik in pregledovanje spletne strani, sedaj ugotavlja, da podjetja, ki sprejemajo Bitcoin. To je velik blagoslov za ta podjetja, kot je sprejemanje Bitcoin že povezan z bistveno povečala prodajo, in celo večje dobička. Uporabniki Bitcoin bodo zdaj imeli možnost, da enostavno razvrščanje s pomočjo lokalnih podjetij, ki bodo sprejeli svoje kovance, in to vam bo pomagal pokazati svetu pravo moč Bitcoin. Če so drugi uporabniki Bitcoin kot jaz, in vem, da so mnogi, bodo namerno pobiral Bitcoin sprejema podjetjem pri njihovem območju za podporo.

Ta poteza Yelp bo verjetno povečala bazo uporabnikov o Yelp same, kot tudi, saj so posamezniki v Bitcoin skupnosti, ki je prej ni imel razloga, da bi uporabljali njihove storitve postali zainteresirani za to. Potem, pri vseh teh točk v kombinaciji, je prednost, ki Bitcoin ponuja podjetjem, se približuje točko, igro spreminjajoče konkurenčno prednost. Z omejevanjem izgubo dobička zaradi bremenitev in pristojbin za obdelavo plačil, podjetja, ki delujejo v panogah, ki temeljijo na visoki glasnosti, ampak zelo majhne profitne marže, lahko pridobijo možnost, da znižajo cene do točke, ki bi povzročil škodo konkurentom, ki se ne sprejemajo Bitcoin. Ko se začne, mora signalizirati širitev v sprejem Bitcoin v višini, ki presega vse doživeli pred.

Bloomberg je Pokrivanje Bitcoin

Dne 30. Aprila, Bloomberg napovedal, da "Bloomberg Strokovne službe", bo zdaj vključujejo podatke in grafe Bitcoin cen, kar je super za dnevne trgovce, hkrati pa ponuja tudi možnost, da bi spremljali najnovejše novice in objave socialnih medijev. Čeprav je Bloomberg izjavil, da je, "ni podprl ali garancijo Bitcoin," to je še vedno velik glasovanje o zaupnici v idejo digitalne valute. Bloomberg je izjemno pomemben vidik finančne in trgovanje, svet. Ta poteza je, dejansko, ki navaja, da je dovolj velik del njihove baze uporabnikov, ki vključuje skoraj vsak investitor, borzni posrednik, strokovno v finančni industriji, in večino poslovnega sveta kot celote, zanima Bitcoin, in bi kot je vključena v storitev Bloomberg je.

Legitimnost to prinaša Bitcoin ne more biti izraženo z besedami. Neverjetno število vlagateljev so bili na ograji okoli Bitcoin za zelo dolgo časa, in Bloomberg lahko zelo dobro biti potisni potrebno, da bi te posameznike na trgu, skupaj z veliko injekcijo sredstev za širitev trga. Bloomberg je sprejem lahko tudi pozitiven učinek na izvoljene uradnike, regulatorjev in drugih vladnih uslužbencev, ki lahko vplivajo na pravila, ki se dajo na svoje mesto, da v zvezi z regulacijo digitalnih valut. Posledice te poti morda ne bo takoj jasno, vendar pa je treba pozorno spremljati dolgoročni vpliv na podobo Bitcoin.

Kaj je Nato za Bitcoin?

Po teh dveh objav v tako kratkem času, obstaja velika verjetnost, da bomo lahko videli več velikih podjetij skoki na krovu kmalu. Kako hitro je neznan, vendar sem zagotovilo, da so mnogi lastniki podjetij, Andor vodstvo, zdaj delajo iz matematike, in bodo kmalu videli, da od sprejema Bitcoin, so potencialne koristi tako neverjetno, da ga ni mogoče prezreti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes