Bitcoin in prehod v denar | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin in prehod v denar

Bitcoin in prehod v denar

Denar je začel delovati kot pojav v napreduje tržnega gospodarstva. Na trgu se vlado ali kakršno koli državno osebe ne zahteva, da se močno naložiti denar na svojih predmetov. Bo nastal je iz čiste potrebe, kot je denar ključnega pomena za razvoj družbene delitve dela. V tem članku, bomo preučili izvor denarja, da bi pojasnil, zakaj smo trenutno merjenje vrednosti Bitcoinin glede cen fiat valute, in kako se bo trg razvijal, tako da bo Bitcoin doseže svoj sistem cestninjenja neodvisno od fiat valute.

Izvor denarja in Rise of Bitcoin

Denar je družbeni konstrukt, ki je posledica trga delovne, da se razširijo, da se olajša delitev dela. To s tem povečuje produktivnost in izboljšuje življenjski standard za splošno populacijo. Vendar pa to ni vedno obstaja. Za večji del človeške zgodovine, trgi delovali brez "denarja".

Pred Bitcoin, Cryptocurrencies, Fiat, ali zlato, je bilo Blagovna menjava

V pre-denarja družbi, je bilo blago in storitve v sistemu, ki ga imenujemo izmenjala "neposredno izmenjavo." Lahko bi tudi to imenujemo sistem barter gospodarstva. V tem sistemu, kot pa nakup konja za določeno količino dolarjev, funtov, itd želimo kupiti konja za določeno količino piščancev, ali katero koli drugo potrošnikov ali proizvajalcev dobro. Glavna pomanjkljivost tega sistema je pomanjkanje nastanku dvojne sovpadanju hoče. Z drugimi besedami, da bi bilo zelo težko v sistemu barter, da bi našli osebo, ki želi nekaj, kar imate, in ima tudi nekaj, kar si želite. Vendar pa je na splošno eno ali celo več blaga, ki so vrednoteni vsi v družbi. Ti proizvodi se razlikujejo od skupnosti do skupnosti, odvisno od geografske lege, kulture in drugih pogojev. Ki se običajno vrednotijo ​​dobro bi bilo kravo ali drugo živino, zlato in srebro, ali poljubno število blaga. Spet je v celoti odvisna od zadevne družbe. Igralci bodo dobili eno od teh "objektivno" v vrednosti blaga, ki se jih trenutno ne želijo za porabo, nato pa trgovino, da blago, ne porabijo tako, za dobro, da ti trenutno želijo uživati. Ta pojav je znan kot posredne izmenjave. Kupimo nekaj, kar ne želite porabiti, da bi se trgovanje za nekaj, kar mi porabimo. Vegetarijanska lahko trgujejo proč nekaj za kravo, tudi če on ali ona ne želi jesti kravo, ker on ali ona lahko potem trgovino kravo za košaro zelenjave, da ne želijo, da bi jedli. Vrsta blaga, ki postane predmet posredne izmenjave lahko imenujemo medij za izmenjavo.

Sredstvo menjave razvija v ceno

Potem ko je bila ustanovljena ta sistem posredne izmenjave, bo denar navadno pridejo v obstoj. Denar bo menjalno sredstvo, ki ima najbolj cenjen menjalno vrednost v družbi v vprašanju. Mi lahko pokličete skupna vrednost cilj izmenjava value.The denarja mora biti medij za izmenjavo z najvišjo menjalno vrednost, saj je treba na splošno sprejeto, da bi deloval pravilno, kot denar. Preprosto povedano, se bo menjalno sredstvo, da bo denar, je najbolj prodajna dobra:

"Tudi če je armorer že dovolj opremljeni z živino za svoje neposredne potrebe, bi se obnaša zelo negospodarno, če ni dal svojega oklep za številne dodatne goveda. S tem je seveda ni izmenjava svoje blago za široko porabo... Ampak samo za proizvode, ki imajo tudi blagovnih znakov z njim. Toda za svoje manj Kurentan blaga more pridobiti druge o večji tržnosti. Posedovanje teh bolj Kurentan blaga jasno pomnoži svoje možnosti pri iskanju oseb na trgu, ki se ponujajo, da mu proda blago, ki ga potrebuje ".

                                                       -Carl Menger, Principles of Economics

Ko je bil denar s sedežem v tej družbi, delitev dela je zdaj lahko postala še bolj specializirane, s čimer se poveča produktivnost in dvig življenjskega standarda za vsakogar v skupnosti. Bitcoin se je razvila iz tega procesa, kot naslednji korak v denarju, saj je učinkovitost daleč presega svoj 'predhodniki. Vendar pa je vrednost tega je predmet številnih razprav.

Bitcoin je uporaba Vrednost in regresijsko izrek

Veliko je razprav o tem, ali ni mogoče Bitcoin postane denarja zaradi Misesian regresije izrek in Bitcoin je očitno pomanjkanje nedenarne, uporabi vrednost. Vendar pa ni prostora za to razpravo v tem članku. Vse, kar bo tu je dejal, da obstajajo tri možnosti, da bi odgovorile na vprašanje, regresija izrek:

  1. Regresijsko izrek je narobe, in valuearose Bitcoin v kak drug način
  2. Bitcoin je že menjalno sredstvo, in se vse bolj široko sprejeta vsak dan. Zato je treba Bitcoin imel uporabno vrednost na neki točki v svoji zgodnji zgodovini.
  3. Ko se je koncept denarja s sedežem v družbi, je uporabna vrednost ni nujno potrebno za objekt, da postane denar.

Kako Bitcoin postal medij izmenjave

V tem trenutku, je Bitcoin mnenju najbolj, da je menjalno sredstvo, ne pa denarja. Razlika med denarjem in menjalno sredstvo, je zgolj kvantitativno. Srednje izmenjave postane denar, ko ga je za prebivalstvo "splošno sprejeta". Tu je problem postane očitna. Na kateri točki Bitcoin, druga digitalna valuta, ali kateri koli drug medij izmenjave postanejo "splošno sprejeta?" To vprašanje je zelo težko, če ne nemogoče, odgovoriti. Ker ne moremo vzpostaviti konkretno številko za razlikovanje med kvantitativno razliko med denarjem in menjalno sredstvo, bomo uporabili dve besedi sopomenki v nadaljevanju tega člena, zaradi udobja. Za določitev točke, na kateri Bitcoin postal menjalno sredstvo, moramo pogledati na zgodovinsko časovni premici na valute. S tem lahko ugotovimo, da Bitcoin je postal sredstvo menjave ob prvi transakciji, ki se je zgodila v bloku 170. Vendar pa je za tem članku bomo obravnavali začetke Bitcoin je kot menjalno sredstvo na znameniti pico transakcij, kjer je kupljena Laszlo 25 $ vredno pice za 10.000 BTC. Ta dogodek bomo uporabili kot izhodišče za menjalno vrednost Bitcoins, namesto prvega posla, saj označuje točko, v kateri je postal Bitcoin neločljivo povezane z fiat denarja, ki ga uporablja za nakup znaten potrošnika dobro v mestu, ki samo sprejema Fiat denarja. Na tej točki, Bitcoin je postal kot prodati kot denar fiat. Ta možnosti prodaje ni storila to denar, pa; Ne smemo pozabiti, da je treba denar splošno sprejeta. Ta dogodek preprosto je Bitcoin prodati v resničnem svetu. Tudi po tej prvi večji transakciji, je valuta, s številnimi ostrimi trgovcev ne sprejema. Novembra leta 2010, nekaj mesecev po opravljeni transakciji pico, cena Bitcoin je dosegla $ 0.50. V februarju leta 2011, Bitcoin dosegel pariteto z ameriškim dolarjem. Po tej točki, ne le imel Bitcoin postane menjalno sredstvo v fizičnem svetu, pa je bil prav tako prav tako dragocen kot dolar, tudi če ni tako široko sprejeta.

Bitcoin cene v dolarjih

Trenutno med nakupovanjem s Bitcoin, moramo izračunati Bitcoin ceno dobra, saj je postavka ceno glede na dolar, ali drugih fiat valute. Vidimo to dogaja predvsem zato, ker je fiat valuta veliko bolj široko sprejeta kot Bitcoin, s čimer bi bilo veliko bolj priročno, da cene po ceniku glede fiat denarja. Vsakdo nakup z Bitcoin bo samo še, da bi pretvorbo sami. To je tako kot izračun cen v smislu tuji valuti. Na Japonskem, na primer, ameriški nima pojma o tem, kaj lahko ena Yen kupiti. Ko je ameriški vidi izdelek v smislu Yen, mora on ali ona spremeniti ceno Yen na ceno, dolar, da bi občutek vrednosti zadevnega blaga. Posameznik v vprašanju ne sprejme jen kot denar, posameznik vrednosti dolarja kot denar. Iz tega razloga, da je psihološka ovira ločevanje vrednotenje posameznika za dobro glede na dolar in jen. Enako velja za Bitcoin.

Bitcoin je prihodnost: Kako lahko Bitcoin Transcend Fiat Cene

Futurerelies Bitcoin je na njegov sprejem postala zelo razširjena. Bitcoin bo postala široko sprejeta zaradi enega od dveh razlogov:

  1. Monetarni Sistem Fiat sesuje
  2. Ljudje preprosto odločijo, da želijo uporabiti Bitcoin kot denar, ne pa fiat valuto

V obeh primerih bo prišlo do prehoda od vlade fiat denarja Bitcoin. Ta prehod bo o zaznamovanost cen v smislu Bitcoin namesto fiat valute.

Bitcoin za ceno, neposredno? Kako?

To je res zelo enostaven prehod. Kot postane Bitcoin bolj široko sprejeta, bodo ljudje začeli prenehati, da sprejemajo fiduciarnega denarja, ali vsaj ne cenijo več Bitcoin. Kot je ta prehod napreduje, bo to vedno težje razumeti vrednost dober v smislu dolarjev, funtov, itd preprosto zato, ker se ljudje ne cenijo te valute. Zaradi tega bodo trgovci morali označiti ceno svojih predmetov v smislu Bitcoin.

Kaj je Bitcoin cena bo določena za blago? Kako bo Merchants odloči, da?

Uporabljamo menjalni tečaj, kot da bi zdaj, ko nakup predmetov, razen v obratnem vrstnem redu. Na primer, če bo 1 BTC = $ 1, potem je vse, ki se uporablja za strošek $ 1 zdaj stane 1 BTC. Potem, ko je prišlo do tega začetno vzpostavitev Bitcoin cene, se bo trg prevzel in cene bodo sočasno niha s kupno močjo Bitcoin, ki niha zaradi različnih razlogov. Na tej točki, bo Bitcoin so postali denar, tako kot dolar. Ta razlaga je bila le teoretična eno. Ta cena prehod je seveda odvisna od Bitcoin dejansko zamenjavo fiat valuto, kot je denar. Ekonomika nikakor ne more napovedati, ali bo prišlo do tega zamenjava. Samo upamo lahko, da bo za Bitcoin se nam z veliko bolj učinkovito plačilno sredstvo in bo vratar v novo obdobje gospodarske svobode.

Sorodne novice


Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič