Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Nedavni dosežek Ghash.io, največjega Bitcoinmining bazenu, pri doseganju 51% cepilnim moč, je vzbudil velik čustveni odziv Bitcoin skupnosti. Je pripravil kratko razprodajo, ki je igrala manjšo roll v nedavnem Fallin Bitcoin ceno. Zakaj je bil Bitcoin skupnost tako strah tega razvoja? Bali so se za 51% napad. Ker Ghash.ioattained 51% razpršitev moči, napadalec, ali oseba, na notranji strani, bi lahko pridobil nadzor bazena rudarstvo, in se uporablja, da razpršitev moč izvesti dvojno porabo. Mnogi ljudje se bojijo to možnost, rekoč, da je zgolj potencial za to, da se zgodi označuje usodno napako v Bitcoin.

Posledice 51% napad na Bitcoin Cena

Če je 51% attackhappened, pravijo, potem Bitcoin cena bi slam v tla, vsa podjetja bi opustili svoja prizadevanja pri sprejemu Bitcoin in valuta bi dejansko mrtev. Poleg tega, ti ljudje so trdili, da Bitcoin rudarski bazen centralizacija uniči trustless naravo Bitcoin. Če Bitcoin rudarski bazen pridobi 51% cepilnim moči, bodo vsi morali zaupati, da bo bazen odobriti vse transakcije na slepo. Zdaj pa še zdaleč ni gotovo, ali se ne bi 51% napad dejansko proizvajajo te vrste učinkov. Ne glede na to, strah proizvaja zelo realne učinke na ceno Bitcoin in v srcih in glavah Bitcoin skupnosti.

Mnogi ljudje pogumno trditi, da je ta problem z Bitcoin rudarstvo pomenil neuspeh na prostem trgu; če ljudje delujejo v njihovem lastnem interesu, nato pa se bo gospodarstvo neizogibno ne, in vsakdo bo slaba. Te trditve ne bi moglo biti dlje od resnice. V resnici je trg določitvi problem Bitcoin rudarski bazen centralizacije, in nihče ga niti zaveda. Prizadevanja, ki jih odpira skupnosti, da so prišli do rešitev, dokazati, da Bitcoin ostaja trustless, in da bo prevladal na trgu.

Stvarnost trg Bitcoin

Temeljni koncept, da tisti, ki se bojijo Bitcoin izgublja svojo trustless, decentralizirana narava ne razumejo, je dejstvo, da je prosti trg sam trustless. Prostovoljni transakcije v denarnem gospodarstvu ne potrebujejo zaupanja med strankami, ki sodelujejo v trgovini. Akterji, ki dajo Neukusan ali neučinkovitih izbire, in podjetniki, ki proizvajajo nezadovoljive izdelke, so kaznovani s trga s tem, da potrošniki prenehali pošiljati denar za te ljudi. Trg ne potrebuje zaupanje, da lahko delujejo, ne posameznik ne celo vedeti, drugo osebo, da bi mirno trgovanje z njimi. Enako velja za Bitcoin rudarstvo.

Ni vključen, ko Bitcoin rudarski bazen doseže 51% cepilnim moč, ker je trg takoj reagira in se premika, da se odstranijo, da je moč z zaraščeno Bitcoin rudarskem bazenu zaupanje. Bitcoin rudarska skupnost bo verjetno nikoli doseči stanje, kjer imajo uporabniki Bitcoin zaupati Bitcoin rudarski bazen dobrohotno prevladujejo na trgu. Ko smo videli Ghash.io počasi približati 51% razpršitev moči, skupnost takoj ukrepala. Rudarji levo Ghash.io in odšel v drugih bazenih in posamezniki odpustili svoje stare, zastarele Bitcoin rudarskih ploščadi in jih opozoril na konkurenčnih Bitcoin rudarskih bazenih, da bi odstranili razpršitev moči od Ghash.io. Ljudje se obsodijo Bitcoin kot neuspeh zaradi tega Ghash.io polomu, pa trdi, da so ukrepi za zaradi uresničevanja lastnih interesov vodi do končnega uničenja trga, izkažejo narobe v samih dejanj. V zaposluje vsa sredstva na razpolago, da se odstranijo razpršitev moči z Ghash.io, ti ljudje so bili zelo delujejo v svojem lastnem obrestno in iz nezaupanja za bolj centralizirano Bitcoin rudarskem bazenu. Ohranitev decentralizirano trga Bitcoin je v njihovem lastnem interesu, zato je ravnala, da se ohrani, da decentraliziran monetarni sistem.

Prosti Trg Rešitve za Bitcoin Mining centralizacije

Torej, kako bi ti pesimisti lahko trdijo, da je že sam obstoj tega problema v Bitcoin rudarske skupnosti povzroča rudarjev, ki delujejo v njihovem lastnem interesu, ne zaveda, absurdnost in self-protislovje v svojih izjavah? V dejavno prizadeva svoje samopodobe interese, prestrašene člani Bitcoin skupnosti delal, da ustvarite začasno pritrditi na to rudarske problem Bitcoin in ohraniti bika trend cene Bitcoin. Še več, ti isti ljudje pravilno predlagal, da bi ukrepi, ki so potrebni treba zgraditi trajno rešitev tega problema z Bitcoin rudarstvu. Skoraj takoj, ljudje začeli oglaševanje in spodbujanje rudarjev uporabljati p2pool, decentraliziran Bitcoin rudarski bazen, kjer se razprševanje moč bazena rudarske ne postavi v nadzorom osrednjega organa ali subjekta. Prav tako je skupnost začela teoretiziranja načine, na katere se Bitcoin Core mogoče obnoviti in spremeniti, da se določi rudarske problem Bitcoin. Vendar pa je na trgu ni, je samo-interes uničil Bitcoin za vedno!

Trdi, da izpad enega samega projekta na prostem trgu označuje neuspeh prostega trga kot celote, so lažen na najboljše. Dejstvo, da so ljudje, ki te trditve trenutno opravlja dolgoročne rešitve za rudarstvo centralizacija problem Bitcoin je potrditev učinkovitosti prostega trga. Oni ne zavedajo, da trgi sega daleč preko denarnega vidika in dejanskim poslovanjem blockchain tehnologije. Zaradi tega, vidijo problem nastane v finančnih ali tehničnih področij v Bitcoin skupnosti in ga vidijo kot neuspeh trga kot celote. V resnici je vse človeško dejanje predstavlja parametre na trgu. Vsak ukrep za reševanje težav in se izognili nesrečam, analizirati predlagajo rešitve za te probleme, in celo fraternize in vez s skupnostjo naredi trga. Komunikacija med posamezniki je prav tako gospodarske transakcije, kot je nakup in prodajo.

Stalno prizadevanje Bitcoin skupnosti za širitev sprejem v kripto-valute, ali za rešitev težave s tehnologija sama, je odvisna od trga, tako kot je nihanje cene Bitcoin funkcija trga. Namesto lamentiranje neuspeh na trgu, so ljudje, ki so v strahu za Ghash.io bi bilo bolje, da proslavimo uspeh na trgu, saj so bili vsi sposobni sodelovati med seboj, da začnejo izdelovati rešitve za te rudarske problem Bitcoin. Prosti trg ne zagotavlja, ali celo obljubiti, popolnost in brezhibno pretočnost, je zgolj zagotavlja proces in prostovoljno sodelovanje reševanje nemoteno problem. To je točno to, kar smo videli se dogaja v zadnjem Ghash.io polomu; močan reševanje problemov in socialnem področju. Problem je, seveda, še zdaleč ni v celoti rešen, vendar Bitcoin skupnost je vzpostavila zelo močno izhodišče, iz katerega se lahko nadalje razvijejo svoje rešitve. To izhodišče, in vse briljantno rešitev, ki so vezane na spomladi iz nje, so vsi po zaslugi posameznikov, ki delujejo na prostem trgu... In seveda zaradi Ghash.io.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC