Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Bitcoin trgovec serviceshelp Bitcoin communitya veliko. Plačilni procesorji prenos USD na BTC, ali BTC v USD, in nekaj zaslužil provizijo, a pomemben del je, da so ustvarjanje infrastrukture, potrebne za rast Bitcoin ekosistemu.

Kako so to naredili? No, so se številni trgovci na drobno in trgovin začela sprejemati bitcoins za plačilo, vendar mnogi niso pripravljeni prevzeti tveganje za nestanovitnost, ki Bitcoinitself prinaša. Namesto tega jih uporabljajo plačilne procesorje, da so njihovi nakupi na osnovi Bitcoin pretvori v USD, ali drugi fiat valute. Medtem ko je ta pritiska na zniževanje cen Bitcoin je, ker je treba BTC sprejeli prodajajo, prav tako daje legitimnost Bitcoin kot celoto, in izpostavlja več ljudi na valuto.

BitPay in Coinbase jemljete Bitcoin mainstream

Voditelji v sektorju Bitcoin trgovskih storitev so nedvomno BitPay:

In Coinbase:

Obe podjetji sta zavarovane velike naložbe, s Coinbase pristanek skupno 106 milijonov $ doslej, in BitPay zavarovanje 32 milijonov $ skozi to je investicijskih krogih. V zadnjem času, BitPay solastnik s Ayden, a globalne storitve plačilnega prometa z visokimi strankami profila, kot so Facebook, Spotify, uber itd, in Coinbase je začela izmenjavo teči poleg svojih storitev plačilnega prometa. Kaj je bolj je, da je Ayden obdelujejo 25 milijard $ vredno transakcij lani in je podjetje vredno ogromen 1,5 milijarde $, ki kaže, da je cenjenih in pohvale.

Oba BitPay in Coinbase uspelo zgraditi to ogromno bazo strank prek zaračunavanja 0% pristojbin za trgovce. Coinbase omejuje, da je to prvi $ 1 milijon v nakupe, nato zaračuna 1% provizijo po tem, in BitPay nudi 0% provizije "za vedno", hkrati pa ponuja plačano, vrhunske storitve, ki presegajo standardno obdelavo plačil.

Nova Bitcoin Plačilni procesorji in z njimi povezane družbe

Medtem ko Coinbase in BitPay imajo za zgled, so tudi številna druga podjetja, ki nastajajo ali pa so že prišli skupaj po letih razvoja, tekmovati z njima v nekaterih pogledih.

ChainPay: Evropa-Osredotočeni Bitcoin plačilnega procesorja

Nov plačilni procesor, ChainPay, je bil izdan v podjetje z imenom AltXE, vendar s ciljem ciljanje Europen stranke. Kaj jih naredi drugačne od ostalih obdelavo plačil, v skladu s soustanovitelj James Carter je, da vsakič, ko trgovci prijavi z njimi, bodo nenehno ukvarjajo s trgovcem in jih poskušati pomagati. Namesto da se zanaša na zunanje vlagatelje, je ChainPay popolnoma bootstrapped in Carter financira.

Coinkite: A "Bitcoin platforma z Multi-podpis, Bank-Grade varnost, Hardcore zasebnosti in napredni API za razvijalce"

Coinkitewas primerjavi BitPay v prejšnjem članku: "Kaj je najboljši Bitcoin plačila procesor?

# 8221; Medtem ko je družba gotovo nima financiranja BitPay, niti ni uveljavljeno ime, je ustvaril impresivno platformo. To je API je robusten, zagotavlja point-of-prodaje terminal, nudi podporo za Litecoin, in zdi se, da se osredotoča na preprostost uporabe. Coinkite bi postal resen konkurent, če vedno napreduje v svojem trenutnem tempu.

Snapcard: "Najlažji način, da sprejema digitalne valute."

Snapcardclaims, da je najlažji način, da sprejema digitalne valute, in podpira več kot le Bitcoin in Litecoin

Saj tudi Dogecoinand Rippleon njihov seznam. Kot Coinkite, Snapcard Zdi se, da bo pot enostavnost za uporabo in zagotavlja enostavno dostopen API, vgrajeno v povračilo funkcijo, in trdi, da podpira več kot 20 lokalnih valut.

CoinX in Trucoin: Licensed, urejeno in Osredotočeni Bitcoin storitve

CoinXand Trucoinare različna podjetja, z različnimi poudarki, ki se zdi, da se v sodelovanju skupaj za odpravo posebne vidike obdelave Bitcoin plačila, nabava, itd CoinX je pridobljenih licenc denar oddajnika

MTL) v več državah, kot katera koli druga, povezanega s Bitcoin družbe, in zagotavlja sistem za obdelavo plačila, podobno tistim zgoraj omenjenih, kot tudi izmenjavo Bitcoin. Vendar pa je podjetje se ne oglašuje v pomembni meri in se zdi, da bodo delali v smeri polnega licenc, kot tudi v sodelovanju z drugimi podjetji za zagotavljanje dodatnih storitev.

Trucoinis ena od teh družb, saj je z uporabo MTL, da je CoinX pridobljene omogočiti posameznikom, da nakup bitcoins takoj s kreditno ali debetno kartico, in vzpostavitev Bitcoin bankomatov. Coinbase, in druga podjetja, ki so, če to možnost v preteklosti, ampak z tesen omejitev zneska BTC, ki jih je mogoče kupiti na teden. Trucoin se je odločila, da se osredotoči na izpopolnjuje svoj sistem, na način, ki zmanjšuje tveganje za bremenitev in goljufije, tako da lahko uporabniki kupijo do $ 1000 v BTC-ju vsak dan, in prejemanje kovance takoj.

BitPay, CoinX in Trucoin?

Glede na dejstvo, da je BitPay zaljubljen, da večinoma zagotavljajo obdelavo plačil, vrhunske storitve in odprtokodne tehnologije za napredovanje digitalno valuto, ne da bi se gibljejo v neposredni nakupi Bitcoin ali ustvarjanje izmenjavo, skupaj z CoinX osredotočenost na ustvarjanje resnično skladen storitev denarja temelji Bitcoin poslovanje in razvoj Trucoin je njihovo takojšnje nabavnega sistema in bankomatov BTC, vsaka od 3 se zdi, da se pri tem na različne vidike istega problema.

Dodajanje na tem, s partnerstvom Trucoin je z CoinX, kot tudi njihovo prejšnje partnerstvo z BitPay zagotoviti bankomatov na Bitcoin Bowl, in blizu geografska bližina 3 podjetja, lahko pride do tesnejše sodelovanje v prihodnje.

Panog Inclusive Bitcoin Denar storitev ali Specialized, posamezna podjetja? Ali Niti?

Z Coinbasemoving v vseh smereh, in poskušajo zagotoviti: obdelavo plačil, izmenjava, online denarnice, instant BTC nakupe, in še več, kot tudi Winklevoss dvojčic "Gemini" na način, ki se zdi, kot bo izmenjava najprej, nato pa v drugih področjih industrije, manjša podjetja imajo svoje delo urezane za njih.

Vendar pa so manjše, specializirane družbe, kot večina tistih, ki so navedeni zgoraj, imajo to prednost, da lahko, da se osredotoči na, in kot nalašč, njihov izdelek. Z partnerstva in sodelovanja, bi lahko ta vrsta poudarek je velika prednost.

Potem spet, ti lahko vsi zastareli decentralizirani projekti. Bitsquareis ustvarjanje decentralizirano izmenjavo; Openbazaarhas razvili decentraliziran eCommerce platformo; Nasprotne stranke, Ethereum, Blockstream, in druga podjetja razvijajo, ali so se razvile, decentraliziranih sistemov za ustvarjanje kompleksnih pogodb in programov; in mnoge druge pobude so v teku, vendar je treba še razkrila.

Kot večina ljudi, ki sodelujejo z Bitcoin vedeti, decentralizirani sistemi so bolj učinkoviti kot lahko centraliziran sistem morda. S pravo kombinacijo razvoja, so velika imena v digitalni valuti, danes morda ne bo potrebno, ali pa je treba v celoti spremeniti svojo smer, v prihodnosti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi