Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

V Bitcoincommunity, Bitcoin priceanalysis je v porastu, čeprav je pogosto tarča številnih šal in sarkastičnih pripomb. Ta sarkazem in cinizem do Bitcoin analizo cen ne odsotnost opravičila, vendar; Večina analitikov se grozljivo netočne napovedi in ne za uporabo podatkov, ki je dejansko uporaben, je praksa, da je resnično, prihaja iz zaposlujejo neprimerno metodologijo.

Ampak ne bomo dobili v težave z Bitcoin analize cen skupnosti v tem članku, saj smo o njih razpravljali na dolgo drugje. Namesto tega bo ta članek je prvi obrok v dveh del serije je o tem, kako daleč je mainstream zaostaja za Bitcoin skupnosti v smislu njihovega razumevanja Bitcoin. Ta članek še posebej osredotoča na nedavne raziskave papirja iz švicarske univerze, ki preučuje nihanja cene Bitcoin se nanašajo na spremembe v družbeni zavesti digitalne CURENCY. Ves čas tem članku, bomo odkrili, da so švicarski raziskovalci na koncu doda ničesar vrednosti za razprave o Bitcoin in tudi zaposleni zelo pomanjkljiv ekonomske teorije in metodologije.

Švicarski Študija Bitcoin nihanja cen in njihova povezava z "Socialni Signali:" Zakaj je ta študija je brez vrednosti in kje je šlo narobe

Navdih tega članka izhaja iz nedavnega članka iz CoinDesk, ki je poročala o Bitcoin studythat ga ETH Zürich-univerzi v Švici, ki je vodilna na področju tehnologije, izobraževanja nedavno objavljeni. Ta študija je zbrala empiričnih podatkov, od sredine leta 2010 do novembra leta 2013, na začetku cen vrha Bitcoin, le nekaj mesecev pred Mt. Gox strmoglavilo in zaposleni več različnih statističnih orodij za analizo teh podatkov.

Raziskovalna skupina je štiri nize podatkov, ki jih obravnavajo kot spremenljivke, in jih prekriva drug na drugega, da bi našli korelacij in medsebojne odvisnosti med štirimi spremenljivkami, kot so rasla in premaknilo v celotnem obravnavanem v študiji časovnem obdobju. Prvi od štirih spremenljivk so bili prenosi stranko Bitcoin in Bitcoin blockchain. Raziskovalna skupina je analizirala dejavnost na blockchain in bager prenose naročnika Bitcoin ustvariti približno število novih uporabnikov Bitcoin.

Drugič, ekipa zbrati podatke o menjalnih tečajih med Bitcoin in tri različne, fiat valute in treh različnih izmenjav, posameznih valut. Uporabljali so Mt. Gox Bitcoin cena, označena v Združenih državah dolarjev (USD); so bager kitajski aktivnost hrbet BTC-Kitajska, označena v kitajski renminbi (€); Končno so gosenicami dejavnost BTC-de-evropski Bitcoin izmenjava, ki je označena v evrih (EUR). Oba Mt. Gox in BTC-de dovoljeno za trgovino v EUR, tako gosenicami raziskovalna skupina gibanje EUR v obeh izmenjav za študij Evropska Bitcoin dejavnost.

Tretja spremenljivka ekipa je bila uporabljena informacije internet iskanja. Oni zbirajo podatke o višini iskanj v Googlu za izraz "Bitcoin." Kot alternativa, ki jih uporabljajo iskanj na Wikipediji, ki je največji svetovni spletni enciklopediji.

Četrti, in končno, spremenljivka se uporablja v študiji je bila beseda-of-mouth (WOM) izmenjava informacij. Da bi spremljali rast WOM Bitcoin izmenjavo informacij, ki so merili število povezanih Bitcoin tweets na 1 milijon delovnih mest na ekipe Twitter krme. Kot alternativa, v študiji uporabili število "delnic" za delovna mesta, kjer je najstarejši, iz povezane Bitcoin, kaj bi lahko raziskovalci zbrali, Facebook strani: http://www.facebook.com/bitcoins.

Nato so raziskovalci zaposleni svojo izbrano metodologijo za analizo podatkov. Mi ne bo šel v to metodologijo tukaj, za to je malo več kot nešteto statističnih modelov in empiričnih analiz, ki jih ima nobene teže v svetu ekonomije. Dejstvo je, saj bomo z utemeljitvijo, njihov dolg, empirična raziskava ni povzročila podatke, ki jih Bitcoin skupnost ne že pogruntal sami. V zadnjem delu tega članka, čeprav bomo na kratko kritje pomanjkljivosti empiričnih ekonomije in bralec bo iz nekaj, prejšnjih člankov, od tega avtorja pisnih, ki so predvidene za analizo bolj poglobljeno o zmote o empirične ekonomija.

Vendar pa so raziskave naredili uporabiti eno analitsko metodo, da je ta avtor misli, da je zelo zanimivo, ki jo bomo predstavili tukaj. Raziskovalna skupina poskušala identificirati "temeljno" vrednost za eno Bitcoin, tako da lahko imajo izhodiščno merjenje Bitcoin vrednosti, ki bi jih lahko primerjali z dejansko ceno Bitcoin, saj je trg odzval na "socialne signale." So priznali, da je bilo težko natančno določiti natančne "temeljno" vrednost Bitcoin; ampak so tudi trdili, da je moral biti vsaj proizvodni stroški ene Bitcoin ta vrednost, zato so uporabili, da so stroški kot merilo za "temeljno" vrednost. Ta posebna metoda temelji na prastari, ekonomske zmote: teorije stroškov-of-proizvodnje vrednosti. Bomo razpravljali o tem zmoto pozneje v tem članku, ko smo identificirati probleme z raziskovalnega projekta kot celote.

Neposredna citat iz raziskovalne naloge v zvezi s temeljno Bitcoin vrednost:

To je težko izračunati oceno temeljnega ali notranje, vrednost ene Bitcoin, ki je drugačen od svoje "poštene" vrednosti [23]. Vendar pa trdijo, da je temeljna vrednost enega Bitcoin enaka vsaj stroške, ki nastanejo pri proizvodnji (z rudarstvom), in zato, da lahko uporabimo te stroške kot nižji vezane oceno temeljno vrednoto. Ta definicija ima to prednost, da je neodvisen od vseh subjektivne ocene prihodnjih donosov.

Ugotovitve Bitcoin študije v Zürichu

Po polaganje iz izbrane metodologije in podatkovnih nizov, ki se uporabljajo med izvajanjem te študije cen Bitcoin, avtorji papirja nato preživel več strani, bo nad rezultati njihovega študija. Namesto da bi šel čez te rezultate podrobneje, za so posejana z nepotrebnimi tehničnega žargona, ki dejansko ne zagotavljajo nobenih dragocene podatke za Bitcoin ekonomijo, bomo na kratko povzetek ugotovitev in zagotoviti nekaj neposredne ponudbe besedila.

Torej, na kratko povzamemo rezultate študije, so bile bistvene ugotovitve raziskovalca, ki je obstajala pozitivno korelacijo med povečanih iskanj v Googlu, večjo izmenjavo informacij WOM, in vedno Bitcoin ceno. Oni preverjajo to povezavo s tekom svoje statistične modele za oba sklopa internetnega iskanja in delitve WOM spremenljivk z Wikipedija služi kot alternativa Google in Facebook, ki služijo kot alternativa Twitter. Tudi če gledamo na Wikipediji iskanja in delnice Facebooka, povečana aktivnost na obeh platformah pozitivni korelaciji s povečanjem cen Bitcoin.

Poleg tega, da svoje "odkritje" v zvezi s tem med socialnimi signalov in Bitcoin ceno, so ugotovili, da ta povezava dejansko ustvarja dva pozitivne povratne zanke. Prva povratna zanka je, da se je povečal internet iskanja in medijske delnice socialne sledilo povečanje v ceni, ki jo je nato sledilo več iskanj in delnice, itd Druga zanka je tista, ki vključuje rast novih uporabnikov Bitcoin. Ugotovili so, da je povečana iskanje in deljenje privedla do povečanja v posvojitev, ki je ustvarila zvišanje cen Bitcoin, kar vodi k večji iskanje in izmenjavo, itd

Te povratne zanke ni šel v nedogled, vendar. Študija je pokazala tudi korelacijo med največje internetno iskanje in izmenjavo WOM in spada Bitcoin ceno. Večkrat med časovnem obdobju študiral teh raziskovalcev, iskanje in izmenjavo bi dosegli vrh, po katerem bi bila posledica Bitcoin cena "crash". Po odkritju te povezave, študija je prišel do zaključka, da so ti socialni signali vsekakor povezan z, in igrajo pomembno vlogo pri takem "bubble cikel" v Bitcoin; večja socialna zavest vodi do eksplozije v Bitcoin ceni, ki je sledi strm padec cen, skupaj z zmanjšanjem iskanje in izmenjavo WOM.

Tukaj je nekaj neposrednih citatov iz knjige o ugotovitvah študije:

Mi razvozlati ciklov povratne informacije v našem sistemu s pomočjo VAR [26], ki posname časovno odvisna večdimenzionalne linearne odnose med štirimi spremenljivkami analize, z zamikom 1 dan.. The VAR razkriva naslednje povratne ciklov:

- "socialnega" cikel: Iskanje glasnost povečuje s ceno (f P, S 1/4 0,386), besedne poveča usta z obsegom iskanja (f S, W 1/4 0,243) in zvišanje cen z ustno (f W P 1/4 0.1). Hkrati predstavlja vse odvisnosti med štirimi spremenljivkami poudarja vpliv ust do ust na ceno, ki razkrivajo močnejši odnos, kot ga ni mogoče opaziti s parno korelacijske analize (več podrobnosti v elektronski dodatnega materiala, §S3). Tripotni zanka med S T, W T in P t predstavlja povratno cikla med socialne dinamike in ceno v gospodarstvu Bitcoin.

- "uporabnik sprejetje" cikel: iskanja glasnost povečuje s ceno (f P, S 1/4 0,386), število novih uporabnikov se povečuje z iskalno interesa (f S, U 1/4 0,158) in povišanja cen s povečanjem sprejem uporabnika (f U, P 1/4 0,137). Ta drugi tristranski zanka med S t, U t in t modelov P, kako je tečaj Bitcoin do drugih valut je odvisna od števila uporabnikov v gospodarstvu Bitcoin

Poleg teh dveh ciklov, najdemo negativen odnos z iskanjem s ceno (f S, P 1/4 20,233). To je razvidno iz jasnega dyadic odnosu med skrajnostmi dvema spremenljivkama ": tri od štirih največjih dnevnih padcev cen so bile pred prvo, četrto in osmo največje povečanje Google obseg iskanja na dan pred.

Cikli Zgoraj predstavljeni zagotovi razlago za ustvarjanje mehurčkov v gospodarstvu Bitcoin. Najnovejše ugotovitve kažejo, da so gonilne sile Bitcoin cenah spremenila od njegovega izuma [29], motiviranje naš razkroj študijskega obdobja v značilnih časovnih oknih, od katerih vsak ustreza izrazito mehurček. To storimo tako, da oceni spodnjo mejo za temeljno vrednoto Bitcoin: smo približati stroške energije za proizvodnjo enega Bitcoin, ki je izpeljana neposredno iz Bitcoin težavah [1] (glej Material in metode). Skozi naše študijskega obdobja, cena je ostala skoraj vedno nad temeljno vrednost (slika 3a: krivulja tedensko tehtane povprečne cene, je skoraj izključno na levi strani cena / temeljne črte enakosti). Trgovina z bitcoins po precej višji ceni, kaže na morebitno prisotnost balona [30], in dogodke, na katerih tržna cena se prične odstopa od temeljne vrednosti označujejo začetek mehurčkov.

Nazadnje, citat o tem, kako so raziskovalci verjamejo, da lahko ta vrsta kvantitativno analizo koristno pri napovedovanju prihodnosti Bitcoin ceno in prihodnosti Bitcoin mehurčki:

Statistična tehniko smo uporabili v tem dokumentu izkaže, da je robusten način identifikacije vezana dinamiko socialno-ekonomskih spremenljivk smo študirajo. Prav tako proizvaja natančne ocene prihodnjih ravni koli spremenljivke (vključno s ceno in od ust do ust), ki temelji na anamnezo sistema.

Nadaljevanje na strani 2

Sorodne novice


Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah