Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Vsak teden Bitcoinmakes nadaljnji napredek v svetovnem gospodarstvu: Večje in večjim podjetjem, ki ga sprejema kot plačilo, vlade še naprej spoprijemala s predpisi, in kompleksen digitalni infrastructureis raste na vrhu osrednjega protokola. Take inovacije govorijo tehnološke iznajdljivosti človeškega rodu v času, ko zapuščina finančne mreže so okvarjene povprečno osebo.

Vendar ne gre vse super v svetu Bitcoin. Po Epicenter Bitcoin je nedavno interviewwith razvijalec Mike Hearn, je bil napredek pri protokolu prišel do funkcije, ki so bile načrtovane za prihodnja leta niso dobili izvajajo za več razlogov "povsem ustavila." - glavni med njimi so strokovni razvijalci postopoma izgubili interes v Bitcoin platformo zaradi ogrevanih nesoglasij in pomanjkanja finančnih sredstev.

Hearn upa, da bi rešili ta problem s svetilnika, novo aplikacijo on razvoju, ki bo omogočilo decentralizirano crowdfunding prek omrežja Bitcoin. Poleg tega bo Hearn je novo podjetje Vinumeris omogočajo ciljno, tržno usmerjenih financiranje posebnih Bitcoin nadgradenj. Bitcoin navdušenci in industrija voditelji bodo lahko neposredno prispevajo k projektom, ki izboljšujejo kodo Bitcoin, in pomagali zgraditi decentralizirano infrastrukturo, da je internet zasluži.

Prepoznavanje Problem

Mike Hearn je nekdanji Google inženir, ki zdaj deluje na Bitcoin s polnim delovnim časom. Prispeva k bitcoinj, Java knjižnico, ki sodeluje z blockchain in služi kot osnova za denarnice, kot panj. Ima tudi zelo odkrito pogled na trenutno stanje Bitcoin in Ipreviously reportedon pet probleme, ki vidi v razvoju v Bitcoin ekosistemu.

Eden od teh problemov je Bitcoin je infrastruktura, ki temelji prostovoljec. Čeprav za neprofitna podjetja, kot BitGo in Coinbase narediti veliko veliko dela z distribucijo in varnosti Bitcoin, dejansko protokol sam je odprtokodni in nihče nima sam po sebi tako financiranje. Bitcoin sama ni podjetje - namesto da je "javno dobro," z besedami Hearn je. Zato potrebuje posebne mehanizme za javno financiranje.

To je delno zato je Bitcoin Fundacija ustvaril - da bi pospešili razvoj sklada Bitcoin z institucionalnimi sredstvi. Po Hearn, pa je Bitcoin fundacija dejansko zaposluje zelo malo ljudi, da delajo na Bitcoin jedru:

Edini, ki opravljajo kakršnokoli dvigovanje težkih o protokolu danes so ljudje, ki jih je Fundacija Bitcoin plačani. In ko rečem "ljudje" Mislim samo Gavin [Andresen], ker dejansko pa je le tri ljudi, ki jih je Fundacija plačani za delo na Bitcoin koda pametno. In tistih, Wladimir [J. Van der Laan] in Cory [Robertson] tako zavrnejo delo na protokolu, deloma zaradi socialnih vprašanj, ki so prišli gor. V bistvu napredek na protokolu Bitcoin je zastala. Popolno, popolna zaustavitev. Torej, to je kriza čas za Bitcoin v tem smislu.

Torej v bistvu, edina oseba, ki počne pravo delo za izboljšanje osrednjega Bitcoin koda je glavni znanstvenik v Bitcoin fundacije, Gavin Andresen. Funkcije, ki so bila obravnavana v letih - vključno s stroški spremenljivih transakcij, odvisno od časa, potrditev želenega - so obtičali v negotovosti, ker ni dovolj ljudi, ki so pripravljeni ali sposobni za njihovo izvajanje. Hearn naredi s trditvijo, da je potreben boljši model financiranja za nadomestilo razvijalci, kot je sam in Andresen.

Svetilnik v daljavi

Kritična komponenta rešitve Hearn je Svetilnik, aplikacija, ki omogoča zavarovalne pogodbe, neposredno prek omrežja Bitcoin. To je funkcija, ki je bila zgrajena v protokolu Bitcoin iz njihovega ustvarjalca Satoshi Nakamoto, vendar do sedaj ni bilo aplikacija, ki je enostaven za vsakogar, ampak hardcore razvijalcev. Z Svetilnik, Hearn upa uporabiti protokol Bitcoin v povsem nov način, masovno. Če Svetilnik naredi zavarovalnih pogodb enostaven za povprečnega uporabnika, bo korenito crowdfunding na platformi Bitcoin.

V hipotetičnem primeru zgoraj, je glasbeni umetnik vzpostaviti projekt, ki bo omogočil mu zbrati sredstva, potrebna za ustvarjanje novega albuma. Če so navijači zastavi skupaj 20 BTC s projektom, lahko umetnik zahtevati sredstva in jih uporabljajo za delo na projektu. Predvsem sredstva so onlyclaimable če je celoten znesek zastavljena, in jih lahko prekliče tudi, preden je dosežen prag. To postavlja veliko moči v rokah sodelavcev, ki so lahko okleval darovati svoje dragocene Bitcoins. Svetilnik omogoča donatorji, naj ponovno pretehta svojo obljubo in v bistvu jo vzeti nazaj, preden seje crowdfunding je konec.

Sposobnost, da prekliče zavezo se ne uporablja izključno za Svetilnik - druga crowdfunding platform, kot so Kickstarter omogočajo podporniki za preklic zaveze, vendar močno odsvetujemo. Hearn tudi priznava, da je treba bolj zapletene platforme lahko zgradili na topof Svetilnik, ki imajo različna pravila za kampanje. Svetilnik je le aplikacija, ki poenostavlja funkcijo zavarovalnih pogodb za Bitcoin - to je odvisno od razvijalcev in podjetnikov za ustvarjanje dejanske podjetja, ki uporabljajo Svetilnik, da izkoristijo to premalo uporablja funkcijo.

Kickstarter za Bitcoin Core

Eden od teh ljudi je Mike Hearn sam. Poleg svetilnika, da je v procesu ustvarjanja družba za neprofitna imenovano Vinumeris - spletna stran, ki uporablja Svetilnik kot glavno sredstvo za financiranje Bitcoin razvoj funkcij. Hearn bo edini razvijalec sprejemanje projektov na prvi, saj Vinumeris je prvo in predvsem način za njega, da živi. To sodi v skladu z njegovo obrazložitvijo, da mora biti razvijalci sposobni za delo na Bitcoin sam, ne da bi se opira na institucionalno pomoč:

Ljudje bi morali imeti možnost, da zaprete svoje delo in nadgraditi Bitcoin na nek način, in ne bi bilo treba delati za [Bitcoin] Foundation. Sposobni morajo biti za druge stvari.

Za zdaj, Vinumeris je delo v nastajanju. Prav tako še ni jasno, ali so ljudje pripravljeni del svojih Bitcoins, da bi v bistvu plačilo Mike Hearn za svoje delo na protokolu. Vendar pa trdi, da so bili v pogovorih s podjetji, kot so BitPay in Coinbase in da oni odprt za idejo darovanja v smeri njegovih projektov:

Obstaja veliko dela, da ne... Zmanjkuje dela ni problem. Vprašanje je, v kolikšni meri bo Bitcoin skupnost okrepi in ga financirati. Ker podjetja so njihova finančna sredstva, ki so jih dobili svoj dobiček, ko so dobili svoje tveganega kapitala, in jih potrebujejo Bitcoin, da dobro deluje. Torej moj načrt je predvsem, da se ta podjetja zavežejo.

To bo zanimivo videti, koliko projektov se financira s Svetilnik in Vinumeris, vendar imajo potencial, da resno osvoji razvoj novih nadgradenj za Bitcoin. Smart pogodbe, Micropayment aplikacije in avtonomne podjetja so vsi med možnostmi, ki so del kode. Bitcoin samo potrebuje posebno, paidgroup razvijalcev, ki lahko prinesejo take zanimive funkcije za mase. Morda bo Svetilnik Mike Hearn je pomagal, da to uresniči.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti