Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Nizozemski kampanjo, ki se imenuje "Bitcoin je Geld" (denar), je, da lobirajo za nizozemsko vlado, da sprejme Bitcoinas dejansko denar. Kampanja, ki jo Bitonic, v sodelovanju z rešitvijo, nizozemski odvetniški pisarni, specializirano na področju tehnologije, in nizozemski Bitcoin fundacije, se je začel z raiser sklad vodil najeti odvetnike, ki bodo pomagali kampanjo z lobiranjem pri vladi. Uradna spletna stran kampanje pravi, da morajo dvigniti vsaj 15 tisoč evrov, da bodo lahko uspešno prepričati vlado, da je Bitcoin res pravi denar.

Bitcoin je Geld kampanja se je začela kot odgovor na sodni obravnavi na Nizozemskem, v katerem je sodnik odločilo, da Bitcoin ne more šteti "pravi" denar. Cilj akcije je, da dokaže, da sodnik narobe in dobili Bitcoin zakonsko opredeljena kot denar v skladu z nizozemsko zakonodajo.

Po prvem razsodbo v zvezi-Bitcoin na Nizozemskem, je sodnik izjavil, da je Bitcoin ne štejejo za "pravi" denar. Bitcoin skupnost, ki jo Bitonic vodil (v sodelovanju z rešitvijo in Fundacija nizozemski Bitcoin) je ob izjavo sodnika na višje sodišče, ki ga navede razloge, zakaj je treba Bitcoin opredeljen kot denar.

Posledice Definiranje Bitcoin kot denar na Nizozemskem

Mnogi ljudje menijo razliko razprava med denarjem in menjalno sredstvo bi občutljiv v naravi. Bitcoin je Geld, pa trdi, da je ta razlika, ki se zdi praktično brez pomena, nosi veliko težo v smislu nizozemskega zakona. Z zakonsko opredelitvijo Bitcoin kot "pravi" denar na Nizozemskem, pravi, da je akcija, vloga civilne, kazenske in davčno pravo, da je digitalna valuta postane veliko lažje in smiselno.

S to akcijo, Bitonic in skupnost obravnava vprašanje, kaj se lahko pričakuje, če Bitcoin, z zakonom, bi se obravnavajo enako kot denar. S tem se bodo posebne pristojnosti prevzame odgovoriti na to vprašanje, kot je: "Real premoženja, zaupanje in nepremičninskega prava", "davki" in "preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma".

Cilj je poudariti svoj sklep, da bo civilno pravo postala bolj učinkovita in organizirana, ko Bitcoin in denar sta izenačena. Da bi še naprej to kampanjo potrebuje njihovo pritožbo, ki se financirajo s povezovanjem množice sredstva so v upanju, da doseganje tega cilja.

Ne soglasje o Bitcoin je Geld v nizozemski Bitcoin Skupnosti

CoinDesk pokriva to storyearlier na dan, 8. Septembra 2014, in izpostavil dejstvo, da je Bitcoin Geld akcija nima 100% podporo v nizozemskem Bitcoin skupnosti. Članek o CoinDesk imenom Paul BUITINK, je nizozemski Bitcoin odvetnika, ki je ena kritika kampanje. Buitik nato pa stik CoinDesk, in dejal, da je dejansko podpirajo zdravljenje Bitcoin kot fiat denar in tujih valutah, ampak, da je "bolj sproščeno" ureditev Bitcoin bi pomagalo digitalna valuta izboljšajo, razširijo in razcvet; on ni prepričan, mislil, da je Bitcoin Geld akcija je pravi način za dosego tega cilja.

Komentar Buitinik za CoinDesk:

V zvezi s pobudo, mislim Bitonic ga mora ustaviti in najprej imeti dober in iskren pogovor z nizozemskim Bitcoin skupnosti, ki se očitno ne podpirajo to, da v kolikor so upali. Nizozemski Bitcoin Fundacija Stichting Bitcoin Nederland, bi morali postati bolj pregledni in pojasniti, kako oni financirajo in se ukvarjajo z tem.

Lobiranje vlade, da spremenijo svojo pravno opredelitev Bitcoin je nepotrebno

Trenutno v številnih državah, Bitcoin bodisi ni bila obravnavana s strani vlade ali pa je napačno označene kot lastnino, jo izpostavi DKD namesto dohodnine. Nekatere države, čeprav so pravilno razvrščeni digitalno valuto kot denar. Ampak zakaj, če on ali ona je v državi, ki je napačno označene ali se ne šteje Bitcoin sploh, bi posameznik bi dejansko prizadevajo, da bi Bitcoin pod nadzorom svoje vlade? Vemo, da Satoshi Nakamoto je ustvaril ta revolucionarni valute objadral omejevalne meja na tradicionalne bančne strukture-in sicer centralnega bančništva. Gre skupaj s to čustvo, Bitcoin omogoča uporabnikom, da dobijo okoli veliko omejitev, danih na gospodarstvu na splošno. Če Bitcoin je imuna na centralnega bančništva, zaradi svojega decentraliziranega značaja, fiksno pomanjkanja in relativne težavnostnih regulatorji so izsleditve uporabnikov, zakaj bi Bitcoin uporabniki ne zaposlujejo valute v začetni prepovedanih podjetij, ki ne plačujejo davkov, ali najemajo delavce za manj od minimalne plače?

Ne glede na to, ali Bitcoin smeli, ali se ne sme uporabljati za stvari, ki so pravno narobe, hkrati pa spodbujajo gospodarsko rast in osebne svobode-dejstvo, da je zadeva, da pravna vprašanja, s katerimi se sooča Bitcoin bo le existas dolgo, kot je digitalna valuta ni splošno sprejete s strani prebivalcev na splošno. Če Bitcoin navdušenec je prepričan, da bo valuta dejansko postal svetovna valuta, potem on ali ona njega ali sama ne bi smela ukvarjati z lobiranjem vlade za zapletenega, politično in birokratsko rešitev za nepomembno in začasne težave. Kaj točka je tam v potopu velike količine kapitala, ki bi jih lahko uporabili, da bi pospešila razvoj in sprejemanje Bitcoin, v politični stroj, ki verjetno ne bo nikoli poslušati nas? Poskus, da razvrsti Bitcoin kot določeno stvar, tako da lahko fit v nekaterih, zastarelih finančne ali davčne zakonodaje je izguba časa in denarja, za končni morebitne laži Bitcoin v njeni sposobnosti, da se temeljito ponovno opredelila celotno gospodarsko strukturo družbe.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu