Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Bitcoin Foundationis trenutno zadržuje odtok volitve za dva je to krovu sedežev. Eden od teh dveh sedežev je trenutno v lasti Gavin Andresen

Vendar je njegov mandat poteče, in drugi je vodil Jon Matonis, do svojega odstopa v oktobru leta 2014. Glavni volitve dejansko zgodilo med 13. Februarja in 19. Februarja, vendar nobeden od kandidatov ni pridobil 50% + odobritve oceno potreben zahtevku sedež. Top 4 nominiranci so bili Olivier Janssens, Jim Harper, Bruce Fenton, in Michael Perklin, ki prejemajo ratinge odobritve za 46,7%, 41,2%, 30,9% in 30%, v tem zaporedju.

Glede na to, bo potekala odtok volitve, ki se začne v torek, 24. Februarja 2015, in teče do petka, 27. Februarja 2015.

Vloga Bitcoin fundacije sveta

Cilj fundacije Bitcoin, v skladu s svojimi internimi akti, je "spodbujati in varovati tako decentralizirano, razdeli in zasebne narave Bitcoin razdeli digitalni valuti in sistem transakcij, kot tudi individualne izbire, sodelovanje in finančno zasebnost pri uporabi kot sistemi. " Medtem ko je plemenit cilj in temelj je bila ustanovljena za dober namen, to je učinkovitost pri doseganju to je navedel cilj je bila precej skromna. Pravzaprav se zdi, v času, temelj, ali člani, da je sveta, da so se preselili v nasprotno smer.

Po tem je bil Bitcoin fundacija sodeluje pri lobiranju v "imenu" v Bitcoin, vendar brez res delaš veliko vpliva na delovanje regulatornih struktur, kot so New York Bitlicense, se razvijajo. Zdi se, da zelo dejanje se ukvarjajo s tovrstno dejavnostjo, da gredo pred svojimi internimi akti.

Namesto, da poskuša oblikovati ureditev, ki je področje, ki ima organizacija malo organ, bi jih bili osredotočeni na bolj pomemben vidik razvoja jedro protokola Bitcoin. To je dejal, saj je blowback v zvezi s prejšnjimi omenjenih ukrepov, se zdi, da je organizacija umaknili malo o teh vprašanjih, in se lahko bolj osredotoči na razvoj Bitcoin (z izjemo gospoda Pierce, ki je še vedno podpiranje privez).

Torej, kaj je vloga sveta? Težko je reči, na tej točki, vendar bi domnevala, da bi jih bilo treba sprejemati odločitve o tem, kaj vidik protokola Bitcoin je treba delali. Seveda, lahko vsakdo tehnično delo na protokolu Bitcoin je, in vse spremembe morajo biti s soglasjem omrežja "odobril". Tako tistega, kar Gavin Andresen, in peščica drugih razvijalcev, ki aktivno delujejo na razvoj Bitcoin, nekaj smeri, pa res zdi, da je zelo malo, da bi moral upravni odbor Bitcoin Fundacije storiti.

Seveda, to je super, da plačajo Gavin razvijati Bitcoin. Po mojem mnenju, vse od časa in sredstev, ki jih je Fundacija mora biti usmerjena k iskanju več pristojnih razvijalcem, da mu pomaga, saj bi to imelo veliko večji vpliv kot karkoli se bodo verjetno dosegli.

Glasovanje v Bitcoin Foundation volitvah

The Bitcoin subreddithas več kot 150.000 naročnikov. Bitcoin communityas celota je veliko krat večja od tiste, in je sestavljen iz posameznikov iz vseh možnih sprehod življenja.

Torej, kdo je upravičen do glasovanja na volitvah za Sedeži Bitcoin Foundation sveta? No, Bitcoin Fundacija ima okoli 1500 članov, in tistih članov, samo tisti, ki so se "aktivirajo" njihovega članstva, so upravičeni do glasovanja. Zahteva za aktiviranje je nov postopek, da mnogi člani sploh ni vedel, je bilo potrebno, kar je povzročilo le 323 posameznikov, ki glasujejo na volitvah. Registracija ali "aktiviranje", je ponovno omogočeno po prvem glasovanju, in danes se je končalo, tako da bi ta številka višja za odtoka volitvah... Ampak, tudi če vsak član fundacije Bitcoin aktivira svoje članstvo, in glasov v odtoku, ki je še vedno le del v višini 1% od celotne skupnosti.

Fundacija Bitcoin ne predstavlja Bitcoin sploh. Ustanovni člani so bili zagotovo ekstremne Bitcoin podporniki... Ampak tudi ustanovni sami člani imeli težave.

Ena ustanovni član, ki je zdaj zapustil Foundation, je Mark Karpeles. Kot večina od vas ve, da je bil lastnik Mt. Gox, in izgubili, ali ukradel, več kot pol milijona bitcoins.

Prav tako je Charlie Shrem, prej predsednik uprave BitInstant, ki je pred kratkim kriv za "pomoč in napeljevanje nelicenčno prenos denarja". Obsojen je bil na dve leti zapora.

Seveda, g Shrem je zločin ne zdi, da se prilega svojo kazen. On ni škodilo, ne kradejo iz vsakogar. Preprosto je prodaja bitcoins na posameznika, ki jih uporablja na Silk Road. Žal, je bil razlog kupčijo verjetno prava izbira. Imel je zavrnil, je bilo morda obsojen zaradi "zločinov", s precej strožje kazni.

Po drugi strani pa, Gavin Andresen in Satoshi, ustvarjalec blockchain, sam sta bila dva od drugih ustanovnih članov, in so se dve osebi, ki so najbolj prispevali k ustvarjanju Bitcoin, kot jo poznamo danes. Prvotna vizija fundacije Bitcoin bi lahko bil pozitiven, s podporo skupnosti, ampak nekaj, kar je izgubil v zadnjih nekaj letih.

Usodna napaka The Bitcoin temelje je odbor same

Bitcoin je bil ustvarjen, da bi bil decentralizirana, razdeli rešitev za zlomljeno, centraliziranega finančnega sistema. Bitcoin ima potencial, da prestopanje financ in ustvarjanje decentraliziranih omrežij in sistemov za ravnanje v različnih gospodarskih panogah in potreb... Tudi, če se da doseči preko stranskih verig ali poganjke iz Bitcoin je jedrnega omrežja.

Fundacija Bitcoin je centralizirana skupina, ustanovljena za zaščito in spodbujanje Bitcoin. Beseda "centralizirani" je problem. Decentralizirani sistem ne potrebuje centralizirano skupino, ki jo zastopa... In to še posebej velja, če upoštevamo, da je upravni odbor Bitcoin Fundacije drugo plast centralizacije na vrhu centralizirane organizacije. Bitcoin protokol je oprijemljiv dokaz, da je decentraliziran sistem bolj efficientthan centralizirano ena. Enako lahko rečemo drugih decentraliziranih, omrežja in programske opreme, peer-to-peer, kot protokola BitTorrent. Fundacija Bitcoin je bilo treba ustvariti na podoben način, po možnosti z uporabo Bitcoin sebi, ustvariti decentralizirano organizacijo, da bo odločitev o tem, kako zaščititi, podporo in izboljšanje Bitcoin.

Medtem ko se sliši nekoliko odveč, zaradi potrebe po soglasju med Bitcoin minerswithin omrežja sam, ni težko sliko, koliko bolje bi bilo decentralizirano Bitcoin Foundation. All-inclusive organizacija, s članstvom samo zahteva eno, da želi biti član, z decentralizirano glasovanjem o manjših vprašanj, in vse "porabe", ki jih tisti, ki so pripravljeni darovati sredstva za izpolnitev karkoli cilji so določeni odločila. Dejstvo je, nedavna uvedba Lighthouseprovides eden od kosov sestavljanke, ki so potrebne za izgradnjo takega sistema. Jaz ne bi bil presenečen, če nekateri razvijalec ali skupina razvijalcev, odločila, da bo na tem projektu, ali kaj podobnega, na koncu.

Do takrat je Bitcoin Fundacija je še vedno tu, vendar je le senca tega, kar je večina pričakovala, da postane. Te volitve res ne zdi pomembno, in če je skupina, ki delajo na neki neznani, velik projekt, je fundacija sama zdi v veliki meri nepomembno.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600