Na Bitcoin in Fear | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Na Bitcoin in Fear

Na Bitcoin in Fear

Disclaimer: Mnenja, ki jih je avtor izražena ne odražajo nujno mnenja Coin Brief.  

Kot Bitcoin še naprej raste v priljubljenosti, je hitro pustimo v šifrirnega anarhističnega gibanja, ki ga je ustvaril. To je standardni postopek, s katerim inovativno podjetje postane mainstream institucijo. V odsotnosti ureditve vrata so odprta za vse način prevare, namenjenih za vas dela s svojimi bitcoins. Medtem ko je enostavno skomignil in rekel žrtve zaslužijo svojo usodo, ker so neumni in nepazljivosti, da odnos je tako neproduktivno in zelo vzvišeno. Ja, nekatere slabosti so zelo očitne, vendar je dolga con deluje na pridobivanju zaupanja Marka, ki deluje na povsem preprost način za zbiranje največji možni znesek pred zaprla trgovino in izginjajo z denarjem. Bazar drog Atlantis je dober primer tega, medtem ko Silk Road 2,0 služi kot števec na njej. In potem obstajajo situacije, kot je Mt. Gox, ki so bodisi incidenti ogromno goljufije ali neverjetnih nesposobnosti. Kakorkoli, Karpeles je hoja brezplačno in pridobivanje plačan, medtem ko se vsi ostali dobili gosti.

To so zelo realne pomisleki, ki jih je treba obravnavati, da bi spodbudili splošno sprejeta. In to so pogosto razlogi, ki jih avtoritarni režimi, kot sta Rusija in Kitajska, ko so prepovedali podjetja iz trgovine v CRYPTO. Kljub temu, da imajo ti režimi nagnjeni k lasti bank, je težko trditi, da nimajo prav. In to je razlog, zakaj je Ben Lawsky oddelka za finančne storitve v New Yorku je sprožila predlaganih predpisov, ki bi učinkovito Cripple Bitcoin start-up, ki ga zahteva noro natančno vodenje evidence in poročanje o vsaki transakciji, ki se zgodi, vse v imenu preprečevanja pranja denarja in financiranje kriminalnih podjetij, kot so karteli drog, trgovino z ljudmi in terorizmom.

Kolega tukaj na kovancev Brief, Sean Vince, je nedavno poročal o tem razvoju, kot tudi, in on je prepričan, da bodo predpisi zavrnjena, ker so zahteve zahtevno in obremenjujoče. Medtem ko Vsekakor upam, da je prav, nisem prepričan, da bo. In sem še bolj prepričan, da ti predpisi, ko je končni osnutek sprejet, bo nagnjena zelo močno proti majhnih operaterjev Bitcoin. Na svojem blogu sem objavil video Andreas Antonopolous na Dogecon SF nazaj v aprilu, ko je govoril strastno in iskreno zaradi težkega položaja delavcev migrantov, ki plačujejo smešno provizijo za pošiljanje denarja domov k svojim sorodnikom. Spodbujam vas, da bo čas za ogled video preden nadaljujete ta članek.

Ali resno misliš, da so institucije, je iz bodo križem rok sprejeti izgubo 50 milijard $ na leto? Kaj pa vse druge pristojbine so izgubile z vzponom šifrirnega valute? Ali menite, da se bo samo skomignil in šel tiho v noč?

Jaz ne. V bistvu, mislim, da se bo boj zob in nohtov, za zaviranje ali omajalo Bitcoin ob vsaki priložnosti. Capital One, na primer, je bil na headhunt v zadnjem času za kakovostne programerje, ki se zanimajo cryptocurrency. Na voljo je tudi stvar režiserja Bitcoin Foundation Brock Pierce javno delajo na Bitcoin tekmec Realcoin, kriptografskega podprta z ameriškim dolarjem. Mislim, to bi žgečkanja obstoječega finančnega sistema rožnato, saj so že v celoti nadzorujejo ameriški dolar.

Crypto valuta je jasen in prisotna nevarnost, da ta sistem, ker pa ni mogoče ustaviti je treba nadzorovati. In vsak, ki dvomi v sposobnost finančne industrije, da vplivajo na globalno finančno politiko je motiš. Pri HSBC prej sem omenil, so bili kaznovani komaj pet tednov dohodka. V primeru nezaslišane goljufije, ki stečaj Jefferson County, Alabama, ne ena oseba videla čas zapor, ker je ameriško ministrstvo za pravosodje skrbelo imajo negativni učinek na finančne inovacije, ker to je tisto, kar svet resnično potrebuje. Torej, oprostite mi ne verjame, da Junaški mlad povzpetnik Bitcoin se bo za zmago proti zakoreninjene industriji. Zavedam se, da je Bitcoin fundacija kupila storitve Thorsen francoskega zagovorništvo, zelo drago lobistične storitve, vendar je še vedno treba gledati, kako učinkoviti so njihova prizadevanja.

Problem pa je, da ljudje, ki nasprotujejo Ben Lawsky in njegove predpise, se bodo morali pojasniti, kako se ne delijo vrednote Cody Wilson in Amir Taaki Dark denarnice. To je dovolj, ni več reči "No, Silk Road res dal Bitcoin na zemljevidu, ampak ti dnevi so za nami!" zato, ker so ti ljudje naravnost navzgor oglaševanje željo za prodajo drog in orožja v skupni anonimnosti, saj hudiča je, zakaj pa ne? Wilson, zakon osip v šolah, se ne zdi, da zares spoprijeli o pravnih vprašanjih, ki je presenetljivo pogosta, kjer se zadeva Bitcoin.

Tudi če se Wilson in Taaki ni aretiran in obtožen kriminalni namen, ki je v skladu z zakonom o PATRIOT je zelo prava stvar za njih, da se boji, da ni razloga za domnevo, da je ameriška vlada bo samo skomignil in rekel: "No,, to je volja na prostem trgu, kajne? " in prezreti ta položaj. Obstaja cela oddelki vlade, ki obstajajo le za preprečitev teh dejavnosti iz dogaja in so sestavljene iz ljudi s hipotekami, avto posojila, družine, ki podpirajo, in nekateri celo imajo prepričanje, da imajo prav in da droge naj bi bilo nezakonito.

In potem je tu še problem zagotavljanja omrežja.

V popolni sliki prostega trga na delovnem mestu, in kako se ljudje odzivajo na to, Ghash.io kratko pridobila nadzor nad 55% omrežja Bitcoin in cryptosphere izgubil svojo prekleto um. Kljub temu, da Ghash izdal izjavo za javnost napoveduje njihovi nameni so zgolj časten, in jih v resnici sploh ne počne nič Nepošten je bilo izpuščaj objav na različnih spletnih forumih in oglasnih deskah decrying to stanje. Ghash je bil tudi eden od vzrokov za manjšega padca cen Bitcoin je, ker vsi vemo, da je Bitcoin je na stalno, dosledno rasti cen za njeno celotno zgodovino (poleg nesreče v Mt. GOX), zato je imela koli padec cen, ki jih povzroča Ghash.

Andit je ne samo Ghashwho je poskušal razložiti, da to ni velik problem, bodisi. In vendar, strah je še vedno tako vztrajen, da Ghash pred kratkim zavezala, da se omeji na 40% hashrate omrežja. To pa ne pomeni, da je Bitcoin varna. To je daleč od tega.

Kljub retoriki, da NSA ne vohuni za državljane ZDA, se je pokazala, večkrat, da je to točno to, kar počnejo, ker, Shocker, da so ljudje, ki imajo moč, da naredi te stvari. NSA je pokazala tudi, da imajo smešno paleto orodja za krade podatke iz njihovih ciljev.

Kaj se zgodi, ko Dark Denarnica gre v živo in je dokazano, da deluje? Ali Resnično verjamem NSA bo samo skomignil in rekel "Jebi ga, smo poskušali", ker sem nekako dvoma, da je tisto, kar so storili. Jaz bi šel tako daleč, da vnaprej teorijo, da bi morda NSA šele začetek odhodu firmware neposredno na strežnikih in morda manipuliranju z nekaterimi usmerjevalniki preveč.

Finance industrija vodi vlado ZDA, in ne vidim razloga, da bi pričakovali, da bi kmalu spremenilo. Pokliči me pesimist, vendar ne bom izdelavo načrtov za življenje dolar brez kadar koli prej.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin