Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Bitcoinjust dobil malo cozier z socialnih medijev, in zdaj je lažje kot kdajkoli prej poslati digitalno valuto prijateljem in družinskim članom, ki nimajo predznanja cryptocurrency.

S sedežem v San Francisco QuickCoin je razvila preprost spletni appthat uporabnikom omogoča povezavo s Facebook in pošiljanje Bitcoin vsakomur na svojem seznamu prijateljev. Aplikacija je gladka, optimizirane za mobilne naprave in posebej prilagojena za ljudi, ki poznajo socialne mreže.

Tam so bili prejšnji poskusi pri vključevanju plačil Bitcoin Facebook, vendar izdelek QuickCoin je prvi, da bi postopek dokončno preprosta, brez zahteve, da vedo, kako QR kode ali javni ključi delo. To je tako enostavno, da pošljete Bitcoin, saj je post na nekoga steni ali jih sporočilu.

Kako deluje

Nastavitev QuickCoin denarnico je hitro, preprosto zahteva prijavo Facebook in dovoljenje za dostop do seznama prijateljev. Spletna aplikacija nato pripelje do iskati seznam prijateljev s "Pošlji" ikono zeleno poleg vsakega imena.

Denarnica je označena v obeh dolarjev in enakovreden znesek "bitov" - obračunska enota, ki QuickCoin ustvaril, v kateri je 1 bit = 0,000001 BTC = $ 0,00058 na tekočem tečaju. Z uporabo te sheme, 1000 bitov - kar sem bil zaposli za nekaj mojih lastnih Facebook prijatelje - je vreden približno 58 centov.

Ko je transakcija, lahko pošiljatelj objavili na steni prijatelja ali pošljete zasebno sporočilo, obvestilo, da so prejeli Bitcoins. Nato lahko prijavite na QuickCoin denarnico sebe in dvigne denarna sredstva, ali pošljete denar za nekoga drugega na Facebooku. Sistem deponiranje in umik je zelo hiter in ne zahteva čakajo na potrditev.

Trenutno QuickCoin obrije 0,0001 BTC (100 bitov ali 5 centov) off vrhu vsake transakcije s prijateljem Facebook, za plačilo pavšalnih Miner pristojbine, ki so uporabniki Bitcoin poznajo. Vse transakcije, ki so narejeni na blockchain, kar pomeni, da QuickCoin je pametno odločitev, ki ni združitev sredstev v notranji sistem, ki se lahko ogrožena. Socialna denarnica je zgrajen v tankem sloju na vrhu že robustno Bitcoin plačil protokola.

Razvijajoče ekosistem

QuickCoin je preprosta Facebook denarnica je znak vse večje zrelosti Bitcoin in integracija z obstoječimi sistemi. Namesto čakanja na podjetje, kot je Facebook vključiti digitalno valuto v svojo socialno mrežo, ambiciozni podjetniki gradijo združljivost platform sami.

Prej, Bitcoin je povezano z drugimi socialnimi omrežji prek orodja, kot je Bitcoin Tip Bot na Reddit, in račun TipperCoin na Twitterju. Vendar pa do sedaj ni bilo dobro orodje za pošiljanje kovancev preko Facebook, najbolj priljubljene socialne mreže.

Kot Bitcoin ekosistem še naprej razvija, se bo nedvomno nadaljnji poskusi za vključitev digitalno valuto s socialnimi omrežji in naredite izkušnje kot poenostavljeno, kot je mogoče. Morda na neki točki bo tako enostavno "tip" na Facebook prijatelj z Bitcoin, saj je, da kliknete "Like" na njihov status.

QuickCoin je obljubil, da Facebook socialni denarnice je samo njihov prvi izdelek, in več funkcij in partnerstva so kmalu.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC