Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Ta avtorjevi pogledi ne odražajo nujno Coin Brief.

Razprava Skupnosti o predlagani uredbi NYDFS 'Bitcoin

Zadnjih nekaj tednov je bilo zelo razširjena z razpravo o BitLicense, predlagani Bitcoinregulation, ki prihaja iz New Yorka oddelka za finančne storitve (NYDFS). Ben Lawsky vodi, je ministrstvo lotila ustvarjanja sistema izdajanja dovoljenj, da bi imeli vsi Bitcoin podjetja, ki poslujejo v državi New York, da je skladna s. Ta predlagana uredba je, seveda, je srečal z sovraštvo iz skupnosti. Večina članov Bitcoin skupnosti se strinjajo, da BitLicense, če je v zakon v sedanji obliki, bi povečalo stroške poslovanja in s tem omejujejo konkurenco in ogrozila zasebnost potrošnikov, vsaj. Nekateri člani skupnosti, ki jemljejo več ideološkega pristopa k Bitcoin uredbo, so trdili, da vsi zakoni v zvezi z digitalno valuto allwould spodkopalo namen ustvarjanja Bitcoin, zato bi se morale vzdržati poteka vsako zakonodajo digitalno valuto.

Kljub nasprotovanju skupnosti k predlogu BitLicense, ni bilo zelo veliko vplivnih članov Bitcoin skupnosti, ki poostrilo in govoril ven proti NYDFS do zadnjih tednih. Prvi dve priljubljeni igralci v šifrirnega svetu, ki so govorili proti uredba, da je ta avtor zaveda, je bilo Andreas Antonopoulos in Erik Voorhees. Ta dva moška so govorili o BitLicense za nekaj časa, ampak dva od svojih novejših razpravah o predlogu NYDFS "je na voljo tukaj: Andreas Antonopoulos gledano z Jeffrey Tuckerand Erik Voorheesspeaking s kovanca kratko je Sean trzajo. Po teh dveh članov skupnosti, Jim Harper-globalni zagovornik politike za Bitcoin fundacije napisal odprto letterto na NYDFS in zahtevala podaljšanje pripomb obdobju, med drugim. Potem ko je bilo to odprto pismo objavil, Circle Jeremy Allaire, zbornica Digital trgovino, in predstavniki iz Mercatus centra vse napredne svoje odzive-vsi, ki poudarjajo potrebo po daljšem javnega komentiranja obdobju.

Vendar pa so njihove pripombe niso bile skoraj kot prosti trg usmerjene kot mnenja Antonopoulus in Voorhees. Fundacija, še posebej, se je zavzel odločno proti prostosti pristop do prihodnje ureditve Bitcoin. Jinyoung Englund, komunikacijska direktorica za fundacijo, v odgovoru na dopis moje OP-Edon Jim Harper k NYDFS, ki kovancev Kratek z več dokumenti, ki so bili mišljeni kot primeri uradno stališče Fundacije o ureditvi Bitcoin, saj je moje obtožbe proti jim je bilo očitno narobe. Ena določen dokument je bil prepis iz testimonygiven Marco Santori, predsednik odbora za regulatorne zadeve pri fundaciji Bitcoin, na obravnavi o predlogu BitLicense v New Yorku. V tem govoru, Santori izrecno navedeno, da je podprl enotno, globalno, Bitcoin ureditev. Glede na dejstvo, da je bil kot dokaza v imenu fundacije, moramo domnevati, da je ta vrsta regulacije kaj ostalo Fundacije želi doseči, kot dobro.

Mi ogled teh zaslišanj kot nadaljevanje prepotrebno pogovor med državama in zvezno vlado o tem, kako je treba poenostavljen, standardizirani in v celoti zaščitni regulativni sistem lahko razvili v ZDA kot celoto, in morda na mednarodni ravni.

Poskus, da bi pogajanja o Bitcoin uredbi je izguba časa, smo Zgolj v prehodnem procesu

 

Zakaj je fundacija, skupaj z drugimi organizacijami in posamezniki, ki jemljejo tak politični pristop k ureditvi Bitcoin? Zakaj se potaplja toliko časa, truda in tako velike vsote denarja v skupnosti v politični stroj? To je zelo verjetno, da bodo dobili vse pomembne rezultate; minuskula extensionto obdobju javnega komentiranja za BitLicense služi kot odlično, še žalosten primer o jalovosti taktiko Fundacije trditvenega s politiki. In ta izjava ne le v zvezi z obrambo prostega trga. Tudi cilj Fundacije za vzpostavitev svetovne ureditve Bitcoin, ki je "koristno" in se ne bodo doseženi temelji na skupnosti. Regulatorji bodo posredovali vse vrste zakonov, ki jih želijo, ne glede na to, kdo stoji v nasprotju z njimi, ali kako glasno njihovi sovražniki kričati.

Poleg tega, če Bitcoin kdaj doseže svoj polni potencial in postane globalno sprejet valuto, nato pa ves ta faza, ki vključuje digitalno valuto v obstoječih finančnih infrastruktur je povsem začasna. Tako, da ne bi bilo treba zapravljati toliko časa in denarja, poskušam razmišljati z birokrati in politiki, je preusmerjanje velike vsote denarja od resnično produktivnih Bitcoin projektov in v začasnih in brezplodnih političnih bitk. Bitcoin je bila izdelana za delovanje zunaj tradicionalnih finančnih sistemov, zato poskuša integrirati v teh sistemih je farcical na najboljše.

Bitcoin Prihodnost je zamenjava trenutnega sistema

Regulatorji lahko prenese vse, kar stroge zakone, ki jih želijo, vendar bo brez uspeha; če Bitcoin nastanku dovolj veliko povpraševanje na trgu, bo uspevajo v obraz vsak poskus, da se upreti,. Bistvo je, da se Bitcoin ne bi smel biti "varna." To ne more biti stalno privezane vladnim agencijam ali niz zakonov. In ni treba, bodisi. Dogajanje v šifrirnega ekosistemu imajo več kot dokazal, da je prost in neurejen trg sposoben učinkovito reševanje problemov. Preprosto povedano, tisti, ki so kar s polnim delovnim časom od poskušajo pogajati z vlade, so za večino del, zapravljaš svoj čas.

Zgodnje Uredba Bitcoin je lahko nevarno

Mi se prepričajte, da zgodnje predpisi ne duši Bitcoin. Bilo bi preveč idealistično verjeti, da Bitcoin, v trenutnem stanju, lahko preživi zaplembo ali previsoko zakonodajo. Zato je potrebno, da razlog, z vladami in boj svoje predlagane predpise, do neke mere. Vendar pa to ni tisto, kar je fundacija in njegove medsebojne organizacije počnejo. Niso poskušajo preprečiti uredbo, so obupal že sprejema neizogibnost restriktivnih zakonov Bitcoin in prosi za diminutions na resnost teh zakonov.

Seveda, nekateri zakonodaja je neizogibna. Ampak, če je skupnost preživi toliko časa in truda v izboljšanje Bitcoin in njeno gospodarsko infrastrukturo, saj ne vpitje na birokrate, potem zakoni, ki bodo neizogibnost opravili bodo imeli le malo ali nič učinka na gospodarstvo Bitcoin. Cilj bi moral biti, da se ohrani zdravo, prehodno sistem ustvariti hibrid med tradicionalne finančne infrastrukture in polnem cvetu, šifrirnega gospodarstva. Torej, če moramo lobirajo vlado, potem moramo to storiti v prizadevanju, da bi preprečili krute zakonodajo, namesto da bi jo, z spodbudili idejo, da se bo z uredbo o naših pogojih nekako bi bilo manj omejitev.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa