Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104% | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

CoinDesk je reportedthat OKCoin, kitajski Bitcoinexchange, je opravil revizijo in je pokazala, da njegove rezerve znašajo 104% depozitov strank. Ta številka pomeni, da je izmenjava dovolj denarja za rezervo za javnost 100% vlog svojih strank, hkrati pa še vedno zaradi česar z dodatnim 4%.

Izmenjava Bitcoin je izjavil, da je prav tako načrtuje, da bi vsebino svojih rezerv, bolj pregledne za javnost; OKCoin deluje na sistemu-znano je kriptografski preverjanja računa kot MERKLE treesystem. Ta sistem bi omogočal posameznikom, da preverijo, da je izmenjava Bitcoin vsebino svojega računa na rezerve, ki jih je polno revizijo in na voljo za umik preverjene.

Revizija OKCoin trajalo štiri dni za dokončanje, in je vodil Stefan Thomas, Chief Technical Officer Ripple Labs, ki je ponudil svoje storitve za izmenjavo Bitcoin na voljo brezplačno. Po CoinDesk, je Thomas že vodil revizije na dveh drugih, priljubljenih izmenjave Bitcoin: Kraken in Bitfinex. OKCoin CEO, Star Xu, priznal, da je ta revizija dokazuje le polne rezerve zameno za kratek čas. Vendar pa Xu je dejal, da namerava njegova družba za sprejetje reden razpored revizije, da zagotovi preglednost in daje občutek varnosti strankam OKCoin je.

Oglejte si ta citat iz zvezdicami Xu, kot je videti na prvotni CoinDesk članek:

Vedno smo poskušali zagotoviti našim strankam zaupanje v varnost in svetovnega razreda tehnologije arhitekture OKCoin je. Medtem ko je veliko Bitcoin podjetja govorili o tem, da pregledno, so le peščica sprejeti potrebne ukrepe.

CoinDesk opozoriti, da so drugi kitajski izmenjave Bitcoin pripravljajo za revizije sami, v upanju, da se okrepi zaupanje svoje stranke. BTC Kitajska napovedala 19. Avgusta, da bi prinesel na neodvisen, storitev revidiranja tretje osebe za revidiranje tako svoje tople in hladne denarnice, tako da je ostalo kupci lahko prepričani, da so njihova sredstva varna in so jim na voljo v vsakem trenutku. Poleg tega Huobi razvija MERKLE sistem preverjanja drevo za svoje, tako da se lahko stranke varno revizijo lastne, individualne račune, se prepričajte, da je njihov denar na voljo.

Kje BTC Kitajska in Huboi Stand na zahtevo za dokaz o rezerve

Huboi meni, da Reddit

Kot smo že omenili, so oba BTC Kitajska in Huboi napovedal, da se namerava izvesti popolno revizije in razviti metode omogočajo strankam, da posamezno revizijo svojih računov. Vendar pa sta obe izmenjave Bitcoin ponudil dodatne pripombe v zvezi z nedavno zahtevo za izmenjavo predložiti dokaz svojih rezerv.

Huboi je post na Redditthat podrobno svoje stališče o razmerah. Tu sta dve citati iz tega Reddit delovno mesto, ki kažejo, kjer Huboi stoji na dokaz rezerv:

Kot posledica razpada MtGox, je zaupanje javnosti v Bitcoin industriji globoko pretresla, s posebnim poudarkom na borzah in drugih izvajalcev, ki imajo zasebne ključe uporabnikov. To nezaupanje še vedno utripa (ne samo od Gox pa številnih drugih žaga in prevare) in zavira širšega javnega sprejemanja Bitcoin. Ob močnem padcu cen v zadnjih dneh, so vplivni komentatorji na kitajskem Bitcoin skupnost obtožil kitajske izmenjave teče deljenim rezervne sisteme in pozval izmenjave za odprtje in dokazati 100% rezerve.

Analiza notranjih podatkov je pokazala, da vseh BTC v Huobi uporabniških računov, ki je le 20% aktivno trguje. Drugi 80% običajno miruje, razen v večjih tržnih gibanj. Podatki iz ne-kitajskih borzah je skoraj gotovo drugačna. Razlog je mogoče razložiti z večjo razliko v Bitcoin uporabniških navad. Večina kitajskih uporabnikov Bitcoin zdravljenje izmenjav, kot so banke, zaupala svojo dolgoročno Bitcoin naložb v rokah tretje osebe. Večina mednarodnih uporabnikov, na drugi strani sprejme Bitcoin moto "je svojo banko" v srcu, in tako obdržati dolgoročno Bitcoin naložb pod svojo kontrolo (če so bili pozorni v razredu).

BTC Kitajska za razširitev storitev za stranke

BTC Kitajska je poudaril, da se je že, da je vsebina njihovih naročil v celoti na voljo, vendar bo prav tako začela izvajanje letne revizije svojih rezerv. BTC Kitajska predstavnik zagotoviti CoinDesk da neodvisne revizijske družbe so najeti, da razišče svoje rezerve bo ugledna revizorji in bodo imeli dostop do popolnoma anonimno informacij o računu.

Oglejte si ta komentar dana CoinDesk predstavnik BTC Kitajske:

Medtem ko so naši revizorji vidno v kitajski Bitcoin skupnosti, moramo priznati, da veliko naših mednarodnih uporabnikov so lahko neznano. Kot mednarodno platformo, je za nas zelo pomembno, da imajo vsi naši uporabniki, sedanjih ali morebitnih vero v našo varnost in stabilnost kot zamenjavo.

Rast v nezaupanju Bitcoin izmenjav

Odkar neuspehu Mt. Gox, nezaupanje v izmenjavah Bitcoin med naraščajočo dela Bitcoin skupnosti. Obtožbe proti GOX in njen vodja, Mark Karpeles, vključno z goljufijo, krajo in deluje podobno kot delno rezerve banke, so povzročile veliko članov v skupnosti, da je utrujen od vseh deviznih Bitcoin.

To nezaupanje je zrasla le ob priljubljenosti trgovanje marže na borzah Bitcoin. S Bitfinex in BTC-e najprej sprejet lani, trgovska marža vlagateljem omogoča, da izposojanje denarja od izmenjave in povečanja naložb Bitcoin. To je kredit, z izmenjavo Bitcoin izda, prispeva k vse večji Bitcoin ceno; če trgovska marža postane pogosto uporablja naložbeno metodo, nato velike množice vrednosti Bitcoin je prišel iz kredita. Ne le, da je ta pojem dvigniti strah pred Bitcoin kreditnega balona-, ki se je zgodila na majhnih skalah pred kratkim, z dvema plameniščem zruši na Bitfinex in BTC-e, ki jih je za doplačilo verjetno povzročajo klice, ampak tudi krepi predpostavke nekateri skeptični člani Bitcoin skupnosti, ki so izmenjave deležno posojil z delnim rezerve.

Z posojajo denar kupcem marže, izmenjava bi, v skladu s temi skeptiki, morali sredstva iz računov drugih vlagateljev, ki s tem naredi izmenjavo ki ne morejo sprostiti 100% svojih rezerv, da svojim strankam naenkrat. Vendar pa je revizija OKCoin je, razkrivajo, da ima več kot 100% rezerve, skupaj z obljubami o revizijah iz drugih izmenjav, bi lahko zmanjšali glavah nekaterih članov skupnosti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja