Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Zaupanje se gradi s doslednosti. Bitcoin je prisojena pomanjkanje doslednosti je veliko tega, kar ohranja ki so še vedno v celoti zasidran v konvencionalnem finance nezaupljivo sprejemanja Bitcoinor blok verige tehnologije, ki temelji.

Porajajoce cryptocurrency je imel svoj pravičen delež rastjo podjetja. Med njimi je zmeda v prihaja do jasnega vrednotenja Bitcoin cen, pomanjkanje likvidnosti, in nekaj odmevnih izmenjavo BTC propade. Več članov finančne elite jasno njihova Nedruželjubiv razpoloženje, ko zahteva, da delijo svoje misli o Bitcoin med denarja 20/20 konferenci to jesen je.

Bolj pogosto kot ne, je nihanje cen poudaril, da kot vir skrbi za skeptikov. Vendar trg, ki je pogosto v primerjavi z Bitcoin, ameriški delniški trg, je plen volatilnosti sama.

Zruši iz sence Srednje Trust

 

24. Oktober 1929. Desetletje dolgih špekulativni boom gugalnice v bankrot. Več kot 12 milijonov delnic s katerimi se trguje v enem dnevu, saj je javni uprizori prodor v bankah in borzah, pošiljanje Ticker trak in vlagatelje odvijanje.

19. Oktober 1987. FED skuša obrzdati nazaj pregrevanje gospodarstva z dvigom obrestnih mer, kar je sprožilo plaz prodajajo naročil na terminskem trgu. Kot rezultat je 500 $ milijard izločene iz Dow Jones Industrial indeksa v višini 5-letno bull trgu.

September 29, 2008. Lehman Brothers, Merrill Lynch in Fannie Mae in Freddie Mac utrpel veliko finančno travme iz prevelike izpostavljenosti do trga drugorazrednih hipotek. Dow pade rekordnih 774 točk, potem ko vlada načrtuje bailout stojnice v kongresu.

Ena sama točka za neuspeh je v kaj se zavzema za konvencionalne finančni sistem; centralizirano zaupanje.

Zaupanje v posrednikov, ki so posojena investitorji 65% nominalno vrednost zalog na marže.

Verjemi v odločanju centralne banke.

Zaupanje v sposobnosti za skritim omrežjem izvedenih finančnih instrumentov v vrednosti več bilijonov.

Po mnenju Paula Volckerja, nekdanji predsednik ameriške centralne banke, se zdi, da preglednost konvencionalne financ, ki se vse bolj zamegljena kot čas goes z. "Mi smo se preselili iz komercialno-bančno-centered, visoko reguliranega finančnega sistema, z izjemno bolj zapletene in zelo inženirstva sistema. Danes je velik del finančnega posredništva poteka na trgih zunaj učinkovitega uradnega nadzora in nadzora, vse ovojnico, v neznanih bilijonov izvedenih finančnih instrumentov. "

Bitcoin: Pushing Finance v svetlobo decentralizacijo

Prenašajo iz kaosa se decentralizirano financiranje. Preprosto povedano, v beli knjigi Satoshi je Bitcoin "Mi smo predlagali sistem elektronskega poslovanja brez zanašanja na zaupanju". Kompleks puzzle finančnega posredništva je postalo unnecessarywith Bitcoin je blok verige.

Ironično, "skrivnostni" blok veriga javno ledgeris veliko lažje razumeti kot pletene do omrežja za konvencionalne trga vrednostnih papirjev. Toda medtem ko lahko omrežje Bitcoin je lažje razumeti, kot da je iz finančnega sistema zapuščina ne bi Bitcoin nič lažje za uporabo kot dolar, zaradi golo dejstvo, da je dolar še vedno najbolj široko sprejeta menjalno sredstvo (vsaj v ZDA). Torej, če je eden, ki se izplača plače v BTCfor zagotavljanje dela ali dobra, bodo morali prvo izmenjavo dolarjev za Bitcoin.

Prepletanje Fiat in BTC

Tu se postavlja vprašanje o nasprotju. Eden mora uporabljati valuto podprta z centralizirano zaupanje za izvedbo transakcije na decentralizirano mrežo BTC. Česar BTC uporabnikom shranjevanje veliko (vsaj za trenutek) v samem valuti, da se trudijo, da bi zaščitile svoje bogastvo iz. Čimer izmenjave BTC / USD, pristojen za gospodarstvo dovolj rezerv, da se zagotovi interoperabilnost med USD in BTC in tveganje pokrov nasprotne stranke možnosti / izvedenih finančnih instrumentov pogodb.

Zapleti konflikta interesov med centralizirano narave BTC / izmenjave USD in želje svojih strank za vodenje poslov na decentralizirana mreža, so očitne. Goljufije in manipulacije so privedle do razpada izmenjave (predvsem Mt. GOX). Občutljivi podatki podprta z izmenjavami je bil izkoriščen za krajo (nazadnje vroče denarnice kramp Bitstamp je). Takšni zapleti so kolateralno škodo ekosistema, ki raste iz njegove nastajajoče faze in se premika svojo pot bližje k decentralizaciji.

Kje idealna vizija temelji verige blok decentraliziranem gospodarskem sistemu ustrezajo resničnosti gospodarstva, ki je še vedno odvisna od fiat valuto? CoinBrief pisatelj Evan Faggart nedavno zapisano posledice poroko Bitcoin bančništvo in centralnega bančništva, "Bitcoin bančništvo bi imela resne možnosti, da zmanjšuje sposobnost bančnega sistema za izdelavo poslovnih ciklov (ali nestanovitnost). Vendar pa (ob predpostavki, fiat valuta je bila zahteva za plačilo davkov), bodo centralne banke še vedno predstavljajo veliko nevarnost za gospodarsko stabilnost ne glede na pozitivne učinke Bitcoin, saj bi še vedno ohranijo moč ustvarja fiat denar in daje bankam presežnih rezerv. "Za Bitcoin da imajo dovolj vpliva, da se zmanjša nestanovitnost in odvisnost od fiat valuto, je treba najprej širše sprejeta. Novosti pozno v Bitcoin ecosystemindicate, da je napredek pri doseganju širšo razpona.

Bitcoin 2,0

2014 je bilo leto Bitcoin 2.0

Razvijalci nekosmičena Bitcoin, s Bitcoin trenutno čemer 31stmost Ločen skladišče na GitHub, in blok verige temeljijo na tehnologiji. Pretok tveganega kapitala kmalu sledila zadaj za podporo nadobudne ideje te skupnosti. 2014 videli obstoj 582 Bitcoin novoustanovljena podjetja po AngelList. Do od 193 v letu 2013 in 13 v letu 2012.

Izhajajo iz trga Bitcoin 2.0, kot so voditelji nasprotne stranke, platforma, ki dopolnjuje blok verige protokol Bitcoin je, da peer to peer finančno interakcija brez tveganja nasprotne stranke, Blockstream, ki se razvija idejo, znan kot "stranske verige", in Ethereum, A platforma, ki omogoča enako peer to peer finančno interakcijo z uporabo alternativnega bloka verige. Ustanovitelji nasprotne stranke v zadnjem času delijo svoje pozitivne obete za leto 2015 v naslednji blog post. "(Mi) so navdušeni nad izjemno rast in spremeniti 2015 lahko prinese za blockchain sprejetje tehnologije".

Sprejetje blockchain tehnologije ne bi smela ovirati pomanjkanje razumevanja potencialnih uporabnikov. Ena ni treba vedeti ins in outs te tehnologije, da uživajo svoje prednosti. Čustvo ponovil podvig partnerski Adam Ludwin od RRE Ventures, "To (Bitcoin) ima kakovost zgodnjega interneta. Ljudje dejansko ne vem ničesar o tem, kako to deluje, vendar jim ni treba vedeti, ali nego. Samo vedo, da postane njihova računalnik in lahko preverite e-pošto "The priložnost za ustvarjanje aplikacijo, ki popularizira prednosti decentralizirane tehnologije Bitcoin je:.. Svobodo plačila, skoraj nič pristojbine in odstranitev posrednikov, čaka, smo lahko videli platforma izkoristiti to priložnost raje prej kot pozneje.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon