Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Zvezna senata Brazilije je izdal novo poročilo, ki raziskuje, kako Bitcoinand lahko druge digitalne valute vpliva Brazilije gospodarstva. Poleg tega poročilo preučila možnost izvajanja uredbe Bitcoin. Konec koncev, je v poročilu ugotovila, da ni dovolj Bitcoin dejavnost v brazilskih trgih, da bi bila upravičena takojšen prehod ureditve Bitcoin. Namesto tega je v poročilu izrazil željo, da bi sledili vodilnimi ZDA, ko gre za Bitcoin ureditev, in preprosto obdavčiti kot sredstvo:

Davčni ameriški organi [imajo] ugotovil, da je virtualna valuta prednost, da je treba navesti in so obdavčeni. Po drugi strani pa je finančno ministrstvo ZDA je ugotovila, da so pomembnejše posle v bitcoins poročajo organom, kot skupne valute. Brazilija bi morali slediti podobno pot, vendar le v primeru nadaljnjega širjenja novega finančnega sredstva. 

Vir: Coindesk

"Bitcoin: Lov na Satoshi Nakamoto" je izpust Po Crowdfunding kampanji

Angleška različica je Bitcoin strip - Alex Preukschat Josep Busquet in José Ángel García Ares ustvarjen - z naslovom "Bitcoin: Lov na Satoshi Nakamoto", je zdaj na prodaj po uspešnem crowdfunding kampanje. Strip je dejanje zgodba, "prepleta akcijske, dejstev in fikcije o Bitcoin tehnologije in njene" anarhični cypherpunk kulture "Preukschat je prepričan, da bo ta strip služi kot nov način za širjenje zavesti Bitcoin po vsem svetu.: 

Smo že ugotovili, da ljudje, ki ne vedo o Bitcoin se že zanima v Španiji. Upamo, da bo to povečalo v prihodnjih mesecih po vsem svetu. Naš cilj zdaj je, da na iskanju novih založnikov za lokalizirane različice po vsem svetu s podporo lokalnih Bitcoin skupnosti

Vir: Coindesk

 Major Bitcoin Podjetja skril Host "The World of Bitcoin" dogodek na CES 2015

Vir: CoinTelegraph

Avstralija je sklenil, da obdržite Bitcoin davku

Kljub veliki količini nasprotovanju Bitcoin skupnosti, je Avstralija odločila, da bo svoj kontroverzni Bitcoin prometnega davka. Po začetni zakonodajo, ki letos ustanovljena davek, CoinJar preselili in dnevna soba z Satoshi zaprli. Dnevna soba z Satoshi je od ponovnega odprtja pa. Bitcoin uporabniki so opozorili na potencial davek Bitcoin ima za ustvarjanje dvojnega obdavčevanja; če je dobro plačan s Bitcoin, bi kupec tehnično morali plačati redno prometni davek in davek na Bitcoin je.

Vir: CoinTelegraph

BlockTrust pobudnik CrowdFunding izhodišč za Crypto projektov

BlockTrust je začela svoj all-inclusive crowdfundingservice za razvojne projekte, ki temeljijo blok verige. Artiom VontolazkoCEO in soustanovitelj BlockTrust je dejal, da "je BlockTrust storitev, ki si prizadeva zagotoviti zmogljivo rešitev za Blockchain podjetnike." Podjetja in podjetniki, ki želijo uporabiti to storitev, da bi dobili sredstva za svoje projekte, bodo morali opraviti postopek odobritve. Če projekt izpolnjuje zahteve BlockTrust, bo prejela potrdilo o celovitosti in bodo navedene na spletni strani družbe, ki omogoča, da se projekt prejmejo sredstva.

Od Vontolazko:

Ti podjetniki potrebujejo varen, enostaven za uporabo platforme za financiranje svojih projektov. Nudimo da se hkrati prispeva k okolju goljufije brez, da lahko trgovci in vlagatelji izkoristili, namesto izkoristil.

Vir: CoinTelegraph

Charlie Shrem obsojen na dve leti zapora

pravna bitka Charlieja Shrem je uradno konec. Nekdanji predsednik uprave je zdaj propadli družbi, BitInstant, je dobil dvoletno zaporno kazen po. Ta stavek je nekaj mesecev po Shrem kriv za pomoč in napeljevanje delovanje nelicenčne denarja oddajnik poslovanja. Ko iz zapora, bo Shrem služiti triletno nadzorovano sprošča.

Na sodišču, Charlie Shrem priznala njegove nezakonitih dejanj, ki navaja, da "Nimam izgovorov za to, kar sem storil. Sem kršil zakon in sem ga zlomil slabo. "

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

10. aprila 2015