Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Ben Lawsky, trenutno glavnega New York oddelka za finančne storitve (NYDFS) je potekala danes na novinarski konferenci, na kateri je opisan in razjasniti nekatere informacije, da bo v drugem osnutku zelo controversialBitLicense Bitcoin predpis. Lawsky izrecno navedeno, da predlagana uredba Bitcoin ne bi uporabljala za posameznike, trgovci, in razvijalci. Poleg tega, superintendent ugotovil, da je revidirana BitLicense veliko manj restriktivna od prvotnega osnutka.

Ben Lawsky:

Mislim, da je posodobljen predlog BitLicense je na pravi poti, ki ga je (1) izločijo dodatne udeležence, ki ne bi bile prizadete, (2) oblikovanja rezervacij za kapitalske rezerve, ki bo potekala v virtualne valute, saj te vrste obratnega kapitala je bistvenega pomena za mnoge poslovanja modeli in (3) zagotavlja dvoletno zagonu delno oprostitev. Vendar pa nisem prepričan, New York igrajo catch up bo rodovitno zakonodajnega okolja je potrebna za ohranjanje in privabljanje Bitcoin povezane mlada.

Vir: CoinTelegraph

GND Rudarji pobudnik Paycoin, vzroki Wave špekulativnih aktivnosti

Od Coindesk:

Kljub polemikam, paycoin pritegnil veliko pozornosti od rudarjev, potem ko je navedena na popularni rudarstvo dobičkonosnosti storitev CoinWarz. Več spletnih strani, ki povezujejo lastniki ploščad s potencialnimi najemniki videl hitro naraščanje cen čez vikend, in sicer zaradi visoke prvenec ceno paycoin na več svetovnih borz altcoin, s cene najema je znašala kar 0,15 BTC na terahash za 24 ur dolgi seji v začetku tega teden.

Vir: Coindesk

Draper Univerza Bitcoin tečaj vpiše več kot 2000 študentov

V začetku oktobra 2014, Draper Univerza napovedala, da bo začela ponuja tečaj Bitcoin. To seveda zajema različne teme Bitcoin; Tukaj je splošen oris vsebine tečaja:

 • Oddelek 1 - Kaj je Bitcoin?

  Oddelek 2 - evolucija plačilnih sistemov

  Oddelek 3 - Protokol

  Oddelek 4 - Inovacije v Bitcoin

  Oddelek 5 - Uvod

  Oddelek 6 - Bonus Intervjuji

  Oddelek 7 - Dodatni material

Ker napoveduje začetek, je Draper Univerza vpisanih več kot 2000 študentov v svoji Bitcoin seveda. Tečaj je sestavljen iz tradicionalnih predavanj in intervjuje z uglednimi člani Bitcoin skupnosti.

Vir: CoinTelegraph

ChangeTip CEO Nick Sullivan zagotavlja skupnost, da bodo uporabniki "Private Data Ni Prodano

Včeraj, 17. December 2014, ChangeTip utrpela val spletni kritike v Bitcoin skupnosti. ChangeTip je podjetje, ki ponuja Bitcoin prelomnih storitve do različnih spletnih strani. Različni ljudje v Bitcoin skupnosti kritiziral centralizirano strukturo ChangeTip, in trdila, da je družba velika šibka točka v skupnosti, saj bi lahko prodal podatke svojih uporabnikov do vlade ali zasebna podjetja. Prodaja zasebnih podatkov ogrozilo pseudonymity, da so uporabniki Bitcoin lahko uživali. Danes, Nick Sullivan, predsednik uprave ChangeTip, zagotovil uporabnikom, da družba ne bo prodal svoje podatke za vsakogar.

Imamo zasebnosti policyin velikimi krepkimi črkami, ki pravi, da ne bo prodal uporabniških podatkov brez uporabniškega dovoljenja, in nimamo namena kdaj to. To je pošteno, da bi ljudje paranoičen, vendar ni čarovnice je mogoče najti tukaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

9. april 2015