Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Bitmainhas napovedala oblak, ki temelji rudarskih storitev, imenovano HashNest

Že več mesecev, je skupnost razmišljal o tem, ali Bitmain gradil storitev v oblaku, ki temelji, in kot Bitmain vedno delati, so se odločili, da imajo svoje podatke do sedaj.

Bitmain je zdaj glavni konkurent na dirki oblak rudarskih orožjem. Hashnest je Bitcoin oblak miningplatform za nakup in trgovanje haše, je bila ustanovljena začela 1. Junija, je bila leta 2014. Je pridobitev iz Bitmain annunced 1. Septembra. Po njihovem mnenju je hashrate infused v platformo v trenutku, ko je približno 4 PH / s

Poleg tega je bilo navedeno v svoji napovedi, da Bitmain se dela na izboljšanju protokol p2pool. Trdijo, da je v končni fazi testiranja in uvajanje njihovih razvoj. Zanimivo je, da je koda za ANTPOOL, razvoj Bitmain je protokola p2pool, je napovedal, da bo še to je vir sprosti. Bitmain ima načrte za vožnjo njihov Bitcoin mininghashrate še višje z decentralizirano rudarjenje p2pool.

Vir

University of Zurich Testiranje NFC Bitcoin Plačilo Solution

 

Massachusetts Institute of Technology (MIT), ni zavod samo višja bo igrati z Bitcoin. Univerza v Zürichu v Švici je preizkušanje novega osnovi NFC Bitcoin plačilno rešitev v enem od šolskih menz za približno dva tedna (s skupino devetih posameznikov na čelu - študenti in fakultete).

NFC, okrajšava za Near Field Communication, pomeni, da bodo transakcije zaključili z dajanjem svojih napravo v bližini sprejemne točke. Ta proces lahko poteka tudi brez povezave. Ta razvoj je zaradi vloge, imenovano CoinBlesk.

Študenti bodo morali naložiti svoje Bitcoin walletsonline ali pa uporabite Bitcoin ATMthat se bo nameščena na univerzi. Poleg tega je na šoli, Bitcoinclub dela na projektu sami, da bo dal 100 $ vredno prostega Bitcoin vseh študentov na šoli.

KnCMiner je predstavil nov oblak rudarske storitve, ki ponuja šest mesecev dolge pogodb iz svoje Arktike Bitcoin rudniku.

KNC Cloud

Začela 2. Septembra, dopolnjuje družbe obstoječi podatkovni center prostor na severu Švedske. Tako imenovana Jasno nebo rudnik se ponaša z več kot 7 petahashes na sekundo v predvidenem rudarske oblasti.

Po KnCMiner, bodo lahko zagotovili kupci s ugodnih cenah zaradi poceni hlajenje in energije, njihov podatkovni center zagotavlja. Pri tem velja omeniti, da se bodo vse pristojbine za vzdrževanje rudarskih paketov oblak krije stroškov nakupa vsako naročilo. Prednosti gosti Bitcoin miningfacility v ciklu arktičnega Zdi se, da bi pogoje mamljiva za velike družbe, kot so KNC. Na žalost, s ceno od $ 1995 za 6 mesecev 1 TH / s rudarske moči, je malo verjetno, da bodo te naprave vedno prinašajo dobička. To je 332,5 $ na mesec, in tudi če Bitcoin difficultywere ustaviti narašča, in še vedno prav na to je trenutna stopnja, naša Bitcoin rudarstvo calculatorshows da 1 TH / s bi zaslužil samo ~ 270 $ na mesec.

Huobi je prodal vse razpoložljive naročnine na novo 60-dnevno za določen čas, finančni produkt za Bitcoin vlagatelje.

Najnovejši izdelek iz izmenjave s sedežem v Pekingu, ki je dejansko "potrdila o depozitu" neke Bitcoin, se imenuje "Dig-VC" in ponuja zajamčeno obrestno mero za vlagatelje. Predvsem se vrne podprta z Digcoin - nov Bitcoin rudarstvo platformo storitev, ki jih Huobi zgrajena.

Dig-VC bo del Huboi je Bitcoin investmentplatform bitVC, ki je začela že junija. Zanimivo je bilo toliko zanimanja za delnice, ki so vse od njih, ki se prodajajo v prvi uri po odprtju. Kot je navedeno z represenative podjetja: Izgleda, da je bilo 70% vlagateljev iz Kitajske z ostalo prihaja iz Združenih držav Amerike, Kanada, Avstralija, Japonska, Singapur in Tajska. 

Digcoin trenutno deluje približno 1,3 PH / s rudarske moči mreže in ima načrte za razširitev do 4 PH / s.

Za uporabnike digitalne valute, ki si želijo zagotoviti svoj e-bogastvo, je en projekt ponuja nov način za shranjevanje zasebnih ključev: na vinil.

Zvok Denarnica obljublja za shranjevanje zasebnih ključev uporabnikov kot šifriranih avdio datotek na številnih izdelkov, - vključno z CD-jev in 7-palčni vinilnih plošč

Zvok Wallet ponuja alfa edinstven način za shranjevanje zasebnih ključev. Združuje Bitcoin hladilnico, in avdio tehnike, ki vam omogoča varno shranjevanje zasebnih ključev v avdio obliki. Zvok je lahko od 30 do 60 sekund dolgo in da bo zvok všeč hrupa na človeško uho. Vendar pa z uporabo spektroskopa, kot AndroSpectro, zasebni ključ v zvočno datoteko lahko vizualizirajo, da bo dostopna.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna