Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

SpectroCoin je začela nova Bitcoin rešitev trgovec predelavo za evropski trg, dodal še en navpično na svojo serijo izdelkov.

Podjetje s sedežem v Litvi Veliki Britaniji in ponuja tudi Bitcoin denarnico in Bitcoin posredovanje, storitve CEO Vytautas Karalevičius meni, da bo položaj SpectroCoin kot rešitev vse-v-enem, primerljivo s Coinbasein ZDA.

SpectroCoin želi biti tekmec procesorjev Bitcoinpayment, ki so bolj priljubljena med prodajnem trgu ZDA. Vytautas Karaleviči, ustanovitelj SpectroCoin izpostavlja, je navedeno: "smo bolj je videti, da sprejme posebne potrebe naših trgovcev, ki zagotavlja polno podporo za njih", ki poudarja, da je BitPay "bolj privlačen za majhne stranke, ki ne potrebujejo vso podporo." Poleg tega SpectroCoin zagotavlja tudi lokalizirane plačila skoraj 30 Eropean državah z uporabo posebnih domačih bančnih računov v vsaki državi. Končno, obstaja tudi možnost za trgovce, ki uporabljajo SpectroCoin bodisi imajo na svojih bitcoins v svoji SpectroCoin, ali pa izplačilo v fiat valuto.

Hal Finney, znana kriptografija strokovnjak in prvi človek, ki dela z Satoshi Nakamoto na valute Bitcoin digitalno, je umrl v četrtek v Scottsdale, Arizoni. Bil je 58.

G. Finney je umrl zaradi zapletov z amiotrofične lateralne skleroze, ali Lou Gehrig bolezni. On je bil diagnosticiran avgusta 2009. Domnevno je ima njegovo telo cryopreserved - kjer je telo zamrznemo in shranimo za nedoločen čas - v skladu z njegovimi željami.

Hal Finney bil prej Bitcoin posvojitelja; človek, ki je prejel prvo transakcijo. Bil je cypherpunk, in prispevala k kriptografija na to zgodnje stanje razvoja. Znan je bil predvsem po svojem delu v razvoju PGP, ki ustvarja prvo večkratno dokazilo o delu sistema, in njegovo sodelovanje z Bitcoin je ustvarjalec, Satoshi Nakamoto.

Boril se je z ALS za let, in žal, da je bitka končala 28. Avgusta 2014.

Hal je legenda, in navdih, za člane po vsej kriptografiji in cryptocurrency skupnosti in širše. On bo zelo zgrešil. Naše misli iti ven s svojo ženo, Fran Finney, kot tudi preostali družini gospoda Finney je.

Simon Fraser University (SFU) postal prvi kanadski univerzi sprejeti Bitcoin je danes napovedal, da bo zdaj donacije v digitalni valuti.

Ustanovljen leta 1965, univerza s sedežem v Columbia British ponaša z več kot 35.000 študentov, in je bil pred kratkim imenovan kot eden od najboljših svetovnih univerz, mlajše od 150 let.

Univerza je pokazala, da je prijaznost do Bitcoin v preteklosti. Mark McLaughlin, izvršni direktor SFU v sistemskih storitev, je predlagal, 20. Avgusta, da bi univerza uporabo Bitcoin za to jedilnico storitve in vključujejo tudi Bitcoin bankomatov v to knjigarnah, ker "bi bilo o ustvarjanju nekoliko ekosistema na naši univerzi. To je ena stvar, da sprejme Bitcoin... «, kot je opisal s svojimi besedami. Donacije dana na univerzo se bo uporabljal za prihajajoči co-op projekt študentov. Študenti bodo delo z Destiny razmislek, organizacija neprofitna, ki pomaga tistim, ki so trpeli zaradi trgovine z ljudmi.

Še ena letalska družba se pridružuje Bitcoin čoln (ali bi morali reči letalo?). Tokrat okoli njega je Air Lituanica, majhna letalska družba s sedežem v Litvi, ki delujejo na podlagi posebnih letov po Evropi.

Novico je ta teden po uradnem Twitter računu letalske družbe, je ugotovil, da se digitalna valuta (v nadaljnjem besedilu "bit-kovanca" v tweet), se lahko uporabijo za nakup vozovnic na vseh letih.

Air Lituanica je majhen proračun letalska družba Litvanščina let sedežem v Vilni. Je začela delovati poleti leta 2013, trenutno pa ima regionalne lete iz številnih evropskih mestih, kot so Pariz, Amsterdam, Vilni in Pragi. Čeprav Air Lituanica je majhna letalska družba, je zanimivo, da se to ne bo odprta za nove inovacije. Trenutno sprejemamo Bitcoin plačila neposredno, čeprav njihovi spletni strani. Ta poteza bo verjetno jim pomagali rešiti na predelujejo pristojbin, in prav tako pritegnili več kupci za uporabo njihovih storitev.

Sveže objavila zjutraj je novica, da je na osnovi Georgia Atlanta, BitPay postane Demandware LINK Tehnologija Partner, ki bo omogočal Demandware je strankam možnost, da dodate Bitcoin kot obliko plačila.

Demandware je NYSE kotira na e-poslovanja ponudnika storitev, ki deluje z velikih blagovnih znamk, kot so Converse, Godiva Chocolatier, Barneys New York, in Brooks Brothers.

Demandware je bilo ustanovljeno leta 2004 in razvija eCommerce programsko tehnologijo za spletne trgovce na drobno po vsem svetu. Nedavna partnerstvo bo strankah Demandware sposobnost, da enostavno in priročno, dodajanja Bitcoin kot možnost plačila za svoje storitve. Prav tako je v svojem nagovoru BitPay omenil tudi, da so razvili vtičnik za priljubljeno eCommerce platformi Spree. Kot je navedeno v razpisu, bo plugin omogočila 45,000+ spletne trgovce, ki uporabljajo Spree enostavno sprejeti Bitcoin. Lahko varno sklepati, da Bitcoin sprejetje premakne za en korak naprej danes. 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati