Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Tokrat je zadeva napolnjena zoper ustanovitelja Bitcoin Savings & Trust, ga obtožila za obratovanje Ponzi shema, ki se uporablja Bitcoin. Intresting del te zgodbe je, da je Philip MOUSTAKIS je represenative na SEC v primeru dejavna v Bitcointalk.org, spodbujati člane skupnosti, da se vključijo v postopkih primeru je. Obramba je vzgajala, da IRS meni Bitcoin za premoženje in "premoženje" ni del sedanjega zakona o Ponzi sheme. Vendar pa je sodnik ni strinjal z izjavo, da "V triindvajset mest po vsej kodo IRS, se denar iz kot lastnino..."

Bitcoin Foundationannounced sreda, da se je povezal s svojo prvo poglavje podružnice v Vzhodni Evropi, Fundatia Bitcoin Romuniji.

Zaradi tega je četrto poglavje affiliate za fundacijo Bitcoin v kontinentalni Evropi, po Nemčiji, na Nizozemskem in Danskem. V izjavi, temelj dejal Fundatia Bitcoin Romunija bo push izobraževalnih prizadevanj v državi 21 milijonov in spodbuditi potrošnike, kot tudi trgovci za sprejemanje Bitcoin lokalno.

V začetku tega leta smo poročali, da Bitcoin je bil v razcvetu v Romuniji. Očitno je nedavna novica, da je Bitcoin fundacija Romunije zdaj affilated z glavnim fundacije potrjuje. Poglavje podružnice dobili podporo in vodenje po vsem svetu Bitcoin Foundation, in njene člane, pa tudi dostop do drugih ugodnosti.

Bit Drop bil imenovan Dominika, narod več kot 70.000 prebivalcev, saj so prejemniki distribucije Bitcoin predvidoma pride 14. Marca 2015 so sklenila partnerstvo z dveh glavnih telekomunikacijskih podjetij na otoku, da poda Bitcoin prek SMS preko Coinapult.

"Naj se malo spusti" pravi, da je njihov cilj ustvariti največji in najvišji na svetu gostoto Bitcoin skupnost na planetu. In oni načrtujejo, da to stori tako, da Bitcoin do vsakega prebivalca v državi. Ampak to še ni vse! Čeprav sodelovanje z vlado, ki jih nameravate razdeliti izobraževalno gradivo za obveščanje domačini o Bitcoin in "Bit drop" dogodek. Načrti vključujejo tudi ustanavljanje informacijskih centrov, da izobrazi domačine o Bitcoin, in tudi zagotavljanje informacij, kot so, kako uporabljati svoje denarnice.

Heker skupina poskuša vzvoda trenutni konflikt med Rusijo in Ukrajino, saj distribuira zlonamerne programske opreme, ki je sposobna ciljanje Bitcoin denarnice. 

Poročilo, ki ga BitDefender Labs, cyber varnostno podjetje, ki se osredotoča na trgu digitalne valute, kaže, kako domnevni hacker skupina prikrito ene oblike škodljive programske opreme kot drugi. Glede na poročilo, storilci porazdeljeno programsko opremo, ki so opisali kot lahko moti digitalnih aktivnosti zahodnih vlad, ki se borijo proti Rusiji.

Očitno je, da so hekerji poskušajo izkoristiti ključno politične razmere med Rusijo in Ukrajino, ki poskušajo privabiti uporabnike v namestitvi svojo zlonamerno programsko opremo, ki jim pove, da bo pomoč pri boju zahodne vlade. Kaj je program v resnici počne, je za namestitev malware paket, imenovan Kelihos. Med drugimi negativnimi vplivi, malware, da je spet na površje po letih je lahko tudi krajo vsebine Bitcoin denarnice.

S sedežem v San Francisco Coinbase je objavila zanimiv blog post v sredo, ki v bistvu služi kot sredstvo za tolažbo svojim uporabnikom.

Na kratko: je družba objavila, da ima zavarovanje proti tako krajo in izgubo Bitcointhey čakanju - ki v veliki meri sodi v svojih več kot milijon uporabnikov.

Čeprav je bil Coinbase zavarovana z zavarovalno velikan AON od novembra 2013, so se odločili, da ga javno objavi zdaj, ko so bile druge storitve za shranjevanje Bitcoin počne isto.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)