Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Spletna trgovina na drobno velikan Newegg je napovedal, da lahko kanadski kupci zdaj uporabljajo Bitcointo popolne nakupe preko Newegg.ca.

S širitvijo, Newegg postane drugi največji spletni trgovec na drobno za razširitev plačil Bitcoin iz ZDA v Kanado. TigerDirect prej dodali Bitcoin plačila svoji kanadski spletni strani v juliju.

Po uspehu v ZDA newegg.com imel z sprejemajo bitcoins, lahko kanadski kupci zdaj uživajo plačila Bitcoin kot dobro. S sedežem v Los Angelesu spletni trgovec povezal z BitPay še enkrat, da bi to realnost. Prav tako je treba omeniti, da je z letnimi prihodki nad $ 2,8 milijarde Newegg drugi milijard dolarjev trgovec, da se je BitPay stranko poleg TigerDirect. 

GoCoin Partnerstvo prinaša Bitcoin možnost plačila na več kot 1000 podjetij

Mednarodna altcoin in Bitcoin plačilo procesor GoCoin je oblikovala novo partnerstvo s Apriva, glavni point-of-prodaje obdelavo plačil rešitev družbe, da vloži altcoin in Bitcoin plačilo optionsto Apriva je več kot 1.000 partnerjev kanal.

Apriva je vodilni ponudnik varno, end-to-end brezžične transakcijskih in informacijskih rešitev. Njihova partnerstvo z GoCoin bo prinesla večjo možnost plačila za stranke Appriva in te možnosti ne bodo samo Bitcoin, ampak Litecoin in Dogecoin, kot tudi, kot GoCoin zagotavlja podporo za tiste, kot dobro. Apriva CEO dalje navedlo, da je partnerstvo s GoCoin naravna posledica presega povpraševanje potrošnikov, in da bo vključitev cryptocurrencies do njihovih storitev jih ločijo od drugih ponudnikov rešitev obdelavo plačil. 

Santander Group, največja banka v območju evra po tržni vrednosti naročila "vpogled omrežje" in svetovanje trdno Yegii, da izvede študijo za "analizo vpliva Bitcoin in drugih cryptocurrencies o bankah in pripravita strateški način delovanja," je poročal HashReport.

Se posvetuje agencija Yegii je bilo ustanovljeno v začetku leta 2014 in ima cilj utrditi informacije iz vseh strani socioeconomics, da bi ustrezno vodilo vodstvo podjetja. Na podlagi opisa izziv objavil na svojem spletnem mestu rok za končno poročilo je september 20. Dejstvo je, da to ni prvič, da je banka naroči študijo osredotoča na Bitcoin. Med drugim so National Australia Bank in nizozemske bančna družba ING storili tudi enako v preteklosti. 

Zavezništvo lokalnih afriških prostimi marketpioneers, ki oblikuje za spodbujanje gospodarske koristi Bitcoin se je dal svojo kampanjo na čakanje, da se pridružijo boju proti Ebola, virus trenutno ravaging dele zahodne Afrike.

V prizadevanju, da bi dokazali učinkovitost Bitcoin je Leone Liberty skupina Sierra, ki je videti, da dvig Bitcoin donacije. Skupina je videti, da bi pomagali zaustaviti širjenje virusa v svoji državi, vendar to še ni vse. Tam je tudi poskus, da bi Sierra Leone boljši kraj za življenje, ki ga ustvarja Bitcoin ekosistem od namere skupine scratch.The za spodbujanje "podjetništva, svobodne trge in zvočne načela, ki so temelj vsake uspešne družbe", kot ga ustanovitelj skupine navedel Mustapha Cole. To je odličen primer, kako lahko Bitcoin pomaga razvoju družbe tako s pomočjo ljubezni in inovacije. 

Avstralska vlada je objavila kratko "Bitcoin za podjetja" vodnik na njihovi spletni strani podjetja, ki je namenjen za informiranje podjetij o prednostih in pasteh sprejema digitalno valuto, kot Bitcoin v zameno za blago in storitve.

Toda poleg izobraževalne namene, je vodilo tudi odvezala nekaj svetlobe o pravnih vidikih Bitcoin tako, da lastniki podjetij nadaljnje smernice za zadeve, kot so obdavčitev in več. Zanimivo je, da je nedavna objava je dejansko vodilo, in to je stališče proti Bitcoin in cryptocurrencies na splošno, je zelo prijazen. To je dobro napisana, enostavno razumeti vodil skozi o tem, kaj Bitcoin je, kako deluje in kako lahko lastniki podjetij je pristop in sprejeti plačila, da jo uporabljajo, ne da bi s poudarkom na Bitcoin pricevolatility ali zavajajočih informacij. Obstajajo tudi poglavja o davčnih posledic, in uporabo Bitcoin plačati zaposlene.

Sorodne novice


Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov