Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Bitcoinindustry je oblikovala politično akcijski odbor, ki bi jo uporabila za tuš zakonodajalci in odborov stranke z donacijami.

Zbornica Digital trgovino, mesec dni stare trgovske skupine za digitalne valute in sredstev, kot Bitcoin, registrirano politično porabe skupino z Zvezne volilne komisije ta mesec, glede na nedavno razkritih dokumentov.

Nov Politični akcijski odbor je bil ustanovljen s zbornice Digital trgovino. Medtem ko je odbor nima neposrednih načrtov za bližnjo prihodnost je gotovo prva To je nekako. To je gotovo prvi PAC da prednost kandidatom, ki podpirajo Bitcoin in digitalne valute na splošno. Po mnenju direktorja digitalne zbornice, Perianne Boring, oblikovanje PAC je znak pospešuje zrelost za Bitcoin in simptom, ki bi lahko politiki soočajo politični pritisk za podporo virtualne valute. Mi bi lahko dobili bližje čas, ki bo imel Bitcoin je glas v politiko.

Konoplja Road trg - trg, ki je bila ustanovljena samo prodajalci konoplje, got hacked in je zdaj odsoten do nadaljnjega obvestila.

To ni prvič, da smo videli deepweb tržnica hacked, vendar tokrat novice so bolj opazne, saj ceste konoplje je bila ena od tržnic, ki so imeli multisig tehnologije v uporabi, da bi še dodatno zaščito uporabnikov sredstev. Uporabniki, ki so poskusili že danes prijavite na spletno stran, bi dobili sporočilo skrbnik spletne strani podpisano. Med drugim je javno opraviči za skoraj se vsa sredstva spletni ukraden na spletni strani in tudi dal iz naslova ukradene sredstva, ki so shranjene na. In medtem ko je negotovo, ali bo Konoplja v cestnem prometu še vedno obstajajo, Crypto, skrbnik spletne strani obljubil, da bo še naprej preiskuje incident, da bi ugotovili, kako so hekerji uspeli ukrasti kovance, tako da jih deepweb trgi vedo, kako se zaščititi pred takšnimi napadi.

Že danes, micelij je Dmitry Murashchik, znan kot "Rassah, objavljene v Bitcoin subreddit zahvalil skupnosti zaradi njihove vpletenosti v uspešno crowdfunding prvo kdaj Bitcoin papirja Denarnica USB naprave. Tekom tega fundraiser, Myceliumraised skupaj $ 31.271 USDfor njihov cilj: enostaven način za ustvarjanje Bitcoin papirja denarnice v varnem in nadzorovanem okolju.

Micelij Entropyis je v bistvu majhen USB ključ, ki se lahko uporablja za varno ustvarjanje papirnate denarnice. Naprava ustvari številke naključno, da se nato obrnil v Bitcoin zasebnim ključem in naslov, je QR koda naslova nato doda kot slika. USB lahko priključite na vsak tiskalnik z vrati USB in natisnete kopijo denarnice papirja ustvaril z napravo. Naprava podpira tudi 2-of-3 delih zasebne ključe, ki ustvarja naslov, od katerih je zasebni ključ razdeli v tri papirnate delnice, tako da bi se morale vse tri dele tiskanega denarnice, da bi sredstva za dostop do poslanih natisnjenim naslovom. Na ta način pa tudi odlično orodje za ustvarjanje denarnico pomenilo, da je treba dati kot dediščino za prednika, kot je bilo objavljeno tudi v promocijskem animirani video entropije je. 

Korejski izmenjava Bitcoin Korbit je dvignila 3 milijone $ v seriji A sredstva, ki jih SoftBank Ventures Koreji in Pantera prestolnico vodil, z udeležbo BAM Ventures, in se vračajo vlagatelji Bitcoin Priložnost Corp., Tim Draper, Pietro DOVA in Strong Ventures.

Razen, da so vodilni izmenjava v Koreji Korbit tudi tekmuje z Coinbase in Bitpay. Zagotavljajo svojo lastno rešitev za trgovce, da začnete sprejemati Bitcoin plačila, vendar je njihova služba je specializirana za korejski trg. Pri tem velja omeniti, kako so prijeten lokalne oblasti že za take nove inovacije. V nedavni izjavi predsednik uprave družbe omenil, da je tudi bančni sklad vlagal v Korbit. Čeprav to ni prvič Korbit je prejel finančna sredstva, so imeli prejšnje naložbe skupaj 600.000 $ česar najnovejšo sredstva okroglo največji. 

BitGive Foundationannounced danes, da je postala prva neprofitna Bitcoin organizacija doseči 501 (c) (3) stanje, kar pomeni, da služba za notranjo prihodkov (IRS) je uradno priznava kot dobrodelne organizacije v ZDA.

Bitgive posveti, da je prizadevanja za izboljšanje javnega zdravja in okolja po vsem svetu. Prireditev z dobrodelno organizacijo, ki prejme samo, da je donacije v Bitcoin dobili neuradni status, dobiček je še en mejnik za Bitcoin kot valuto. Poleg tega, da je mejnik, ki bi lahko imeli veliko priložnost za pozitivne publicitete, ko vstopamo v najbolj aktivno četrtletje leta za dobrodelne donacije. Oproščene davka stoji fundacije je, da 1. Dano na sorodni-Bitcoin dobrodelne organizacije, ključni precedens s pozitivnimi posledicami za digitalni valuti finančne pomoči.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business