Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Vaš dnevni kratek opis najpomembnejših novic v zvezi cryptocurrency.

Bitcoin VC meni "Singapur je mesto za Bitcoin v Aziji"

"Z današnjim dnem, Singapur gosti več kot 20 Bitcoinstartups, izmenjav, POS, posrednikov in bankomatih, nadaljeval javnost."

Adam Draper, ustanovitelj Boot VC, misli, Singapore bo epicenter Bitcoin dejavnosti v Asia.He pravi, da je to prvi azijski zagonu, CoinHako, pride do zaključka programa škorenj VC je pospešek 12 tedenski. CoinHako, s sedežem v Singapurju Bitcoin exchangeplatform, ljudem omogoča, da kupujejo Bitcoinand jo prejeli v kratkem času. CoinHako je soustanovitelj Yusho Liu je bil eden od ustanovnih članov Združenja Cryptocurrency podjetij in ustanavljanjem

ACCESS), ki je Bitcoin industrija skupina, ki upa, da bo Bitcoin sprejetje v Singapur.

Yusho Liu delijo v e-pošti, "Mi smo bili ob velik oprijem in so bili tudi prejemajo veliko pozitivnih povratnih iz VCS, mentor in naše zelo lastnih uporabnikov." Dodal je še: "Singapur je bil na radarju številnih Bitcoin družbe tukaj v dolini zaradi pozitivnih obetov od regulatorjev."

Singapur je bil obravnavati kot poslovno prestolnica sveta. Njegova davčna struktura, kot tudi ohlapna pravila, da je najprijaznejši poslovni država na svetu. Država je tudi zelo prijazen do Bitcoin. Monetarni organ Singapur generalni direktor Ravi Menon je dejal, da "imajo virtualne valute vlogo," in se trenutno pripravlja okvir za predpise.

IBM razkril Bitcoin Blockchain "Internet stvari" Proof of Concept leta 2015

Tech velikan IBM je napovedal, da bodo demoing svoj dokaz koncepta blockchain različico interneta stvari na strukturo Gigom je Connectwhich potekala 14-15 oktober, 2015 v San Franciscu, CA. IBM-ov vodja mobilnega in interneta, Paul Brody, je dejal, bo projekt odprte kode in post na GitHub. Pravi, da želi deliti tehnologije z ostalim svetom in imajo več samostojnih projektov pomlad iz nje. Projekt bo tudi za tehnologijo iz TeleHash in BitTorrent.

Tam je bilo veliko buzz o potencialu blockchain. Tudi ljudje, ki so odpuščeni Bitcoin, so pohvalili blockchain. Svetovna banka in Mednarodni denarni sklad je odmevalo to točko na nedavni konferenci featuring dve organizaciji. To je prva velika korporacija, da razišče, kako bi se ta tehnologija uporablja v novi način in se na trgu.

Syscoin Datoteke Odredba proti moolah UK sodnik Odobreno

Syscoin, A cryptocurrency, ki upa, da bo valuto, ki zagotavlja finančne storitve za podjetja iz blockchain, vložila injekcije proti nekdanji moolah CEO, Ryan Kennedy / Alex Green. Pravni ukrepi zamrznila 750 bitcoins Syscoin navedla v svojem začetnem kovancev ponudbo. Kovanci so vredne zaupanja, da depozitni sistem moolah je.

Alex Green je pred kratkim napovedala Bitcoin in Altcoin izmenjavo, moolah je, insolvencyand zaprete podjetje. On je ohranil nizek profil, saj. To je v luči od je človek bo Alex Green imeli različne identitete v preteklosti, ki so poskušali različne prevare. Bitcoin skupnost je bila v rokah okoli tega in govorice so, da je Alex zelena trenutno preiskuje SEC.

Bitcoin prijazno London temelji odvetniška pisarna, Slachii LLP, vložena injekcijo v imenu Syscoin je. Injekcijo si Alex zeleno obraz časa v zaporu za preživljanje ali premikanje 750 bitcoins jih Syscoin pojavljajo.

Menijo, da bi lahko Alex Green posest do 3.700 bitcoins, ki spadajo v zameno cryptocurrency, moolah. Primer je še vedno odvija kot organi začeli, da pogled na to zadevo.

Evropska Bitcoin Kreditiranje platforma BitLendingClub dvigne € 200K izhodiščnih sredstev

Bolgarski Bitcoin množica posojila platforma prejela € 200,000from Internet Evropska VC podjetje, LAUNCHub. Podjetje je zelo mlada, saj je bila le 3.5k BTC posodil skozi mesto.

BTCJam je posojilna stran ameriške Bitcoin, ki se je boril za uspeh. Družba je imela malo rast in več posojil na spletni strani so zapustili osebno, kot tiste, dejansko so. Večina posojil za rudarske opreme in zelo malo so posojila za podjetja ali druge namene. Pomanjkanje prava BitLendingClub in BTCjammake posojil bolj tvegane od rednih kreditov. Kot rezultat, obrestne mere za udeležence so precej višje.

Bitcoin Skeptik, in avtor "BitCon" Je zelo Bikovski On The Blockchain

Jeffrey Robinson, A avtor finančni kriminal, je izdelavo medijskih krogih za promocijo svoje nove knjige z naslovom, Bit Con: The Naked Truth About Bitcoin. Knjiga je preiskava Bitcoin, ki je avtor meni je goljufije in muha. Bil je zelo navdušen nad javno knjigo Bitcoin vodi izključena, blockchain, čeprav. On je dosegla točko, da je to v svojih knjigah in javnih intervjujev.

Človek ni ljubitelj Bitcoin. Ko je vprašal: "Če Bitcoin je con, kdo je slepar?« Je odgovorila,

To je con v tem, da to ni prava valuta, vendar me pusti nazaj gor. Na voljo sta dve bitcoins. Tam je blockchain tehnologija Bitcoin, ki mislim, da je fantastično, in prihodnost, in vse vrste podjetij, ki vlagajo več deset ali več sto milijonov dolarjev v Silicijevi dolini in po svetu, da ustanavljajo podjetja na hrbtni strani blockchain tehnologije, saj je tako čudovito in lahko premikate frictionlessly. Ampak potem je ta vidik pretvarjajo, valute in se pretvarjamo blaga. Del con je v pretvarjati, blago, ker je to povsem plitvo, liquidless trg. Ko veš, da obstaja, kaj, 13 milijonov kovancev v obtoku, in več kot 50% jih je v lasti in jih okoli 950 ljudi, ki upravljajo, se zavedaš, kako plitvo trg je in kako predmet je trg za manipulacijo.

To je v bistvu črpalko in smetišče prevara. In potem vidim, ti kača olje prodajalci, kot dvojčkov Winklevoss priti na televizijo in povem ljudem, da Bitcoin se bo vredno 40.000 $ na kovancu. In nihče se jim izziv, sprašuje, "Kaj kadiš?" Bitcoin ni naložba, to je igralni avtomat. Ali, natančneje, naložen ruleta kolo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC