Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Vaš dnevni kratek opis najpomembnejših novic v zvezi cryptocurrency.

Blockstream, Podjetje Za Bitcoin Sidechains, dvigne $ 15m v VC financiranje in dodaja LinkedIn je soustanovitelj kot direktorja

Sekundo filing, da je po BlockStreamCEO Austin Hill, je bila vložena prezgodaj, je pokazala Blockstream je dvignila nad $ 15m v financiranje, in dodal, LinkedIn je Reid Hoffman njihove uprave. To je, kot je podjetje pred kratkim izdal dolgo pričakovano belo knjigo o novi vrsti blockchains, sidechains, ki upajo, da pionir. Te verige bodo verjetno temelji off Bitcoin'sblockchain, vendar se lahko razširil na altcoins kot dobro.

SEC vložitev pokazala, da je 15 vlagatelji sodelovali v krogu za vlaganje, vendar ni razkrila kdo so ti vlagatelji. Krog Naložbe nadaljuje do konca tega tedna, in kolikor je BlockStream prodal 94% kapitala družbe $ 16,2 družba ponuja.

Reid Hoffman ustanovil prvo vedno družabno omrežje, SocialNet. Čeprav nikoli ne skine, je bil zgodnji zaposleni Paypaland igral pomembno vlogo pri uspehu podjetja. Kasneje je da bi šel na zgodnje naložbe v priljubljenem socialnem omrežju, Facebook in spletni strani socialne gaming, Zenga. On je najbolj znan po co-ustanovitelj socialne mreže, LinkedIn.

BlockStream ima investicijski sklad, imenovan Blockstream Ventures. Glede na spletno stran investicijski sklad zanima dobiček od šifrirnih-valut in povezanih tehnologij. Medtem ko je spletna stran še vedno pravi "Prihaja pomlad 2014" tudi pravijo, da že aktivno upravljanje premoženja.

Udobni igre postane prva Predpisane Igralništvo strani, da sprejme Cryptocurrency

Udobni igre zdaj sprejema Dogecoin, Litecoin in Bitcointhrough plačilo procesor GoCoin je. To je velika novica, kot šifrirnega valute in igre na srečo je velik primerov uporabe v preteklosti. Regulativni negotovost je potekal sprejem cryptocurrency nazaj med spletnimi igrami na srečo večjih podjetij. Prav tako je tudi preprečila Bitcoin gamblingstartups od pridobivanje tveganega kapitala.

To bi lahko bil pomemben razvoj za internetne igralniške industrije in cryptocurrency. Nadaljnje sprejetje cryptocurrency bi imela velik vpliv na priceand obsega trgovine Bitcoin je.

Sreeram Reddy, predsednik uprave Udobni igre praksa GoCoins skladnost s predpisi kot ključni dejavnik so se odločili procesor plačila rekel, "GoCoin raztopina je prilagodljiv in združljiv z Internet gaming prava, kar nam omogoča, da varno sprejme najnovejše plačilne novosti s poudarkom na naši jedro moči dali odlično spletno izkušnjo za naše igralce. "

To označuje tudi veliko zmago za obdelavo plačil cryptocurrency, GoCoin ki je se bori z Bitpayand Coinbasefor trgovec znak ups. V začetku leta, GoCoin, poleg Bitpay in Coinbase, začel delati z Paypalto zagotoviti obdelavo plačil za digitalne dobre trgovce PayPal.

Mercator Poročilo ugotavlja neskladju Bitcoin Uredba žaljiv za industrijo

"Industrija globalni plačila je osupnilo vzponom novega plačilnega tehnologijo Bitcoin in drugih digitalnih valut, ki ima v svojem jedru potencial, da korenito spremeniti paradigmo, v kateri se ravna elektronska plačila zastopa," se glasi poročilo.

Thereportfound da cryptocurrency je za razliko od običajne ureditve plačilnega zelo nedosledno. Avtor je dejal, da je to posledica pomanjkanja razumevanja s strani regulatorjev. Avtor poročila, Tristan Hugo-Webb, je dejal: "Če bi govoril z regulatorji, Stavim, da mnogi od njih bi razumeli, kako Bitcoin deluje," Medtem ko je pa mislim, da je v neskladju ureditev boli Bitcoinand druge cryptocurrencies, da bo spremenila v prihodnjih letih, saj regulatorji izvedeli več o tem, kako cryptocurrencies dela in konkurenca povečuje cryptocurrency industrije.

Mercator Svetovalni Groupis globalno raziskovalno in svetovalno podjetje. Osredotočajo se na trajnost in rast za plačila in bančni sektor. Pravijo, da so vedno iščejo nastajajoče trge za svoje stranke. To je njihova prva poročila o šifrirnega valute in delajo na drug o nakazilih.

Poudarki iz Sidechains Reddit AMA

Ekipa za stransko verigo, vključno z legendarnim heker in ustvarjalec hashcasha, Adam nazaj, je šel na Reddit odgovoriti questionsabout nove tehnologije in njene možnosti.

Če stransko verigo nosi valuto, ki ni Bitcoin (kot je navedeno v beli knjigi), kako je prenos sredstev iz / v glavni Bitcoin blockchain ravna?

Ne, ne moreš zlahka prenese brez Bitcoin sredstvo za Bitcoin blockchain (kot je Bitcoin oblikovan ročaj eno sredstvo) brez protokola podobno barvne kovancev. Vendar pa se lahko prenese na katero koli drugo ustrezno opremljeno stransko verigo. Stransko verigo izvajanje dvosmerno klin s Bitcoin ne more prenesti vse svoje avtohtone sredstev izvorno do Bitcoin, št. Ampak se ti druga sredstva, ki se lahko prenesejo na druge sidechains.

Bo Blockstream se razvija sidechains?

Seveda bo Blockstream razvija nekaj sidechains, vendar sidechains je odprt ideja, ki jih lahko vsakdo (in mora!) Uporabljati za kakršno koli stransko verigo hočejo.

Kako bo stransko verigo vpliv obstoječe in prihodnje altcoins?

Sidechains / mehanizem peg dvosmerni so protokol, niso značilne za Bitcoin. Kot je zapisano v dokumentu, pa mislimo, da sidechains videli največ uporabo na Bitcoin zaradi svojih učinkov omrežja, jaz ne bi bil presenečen, da vidite altcoin ladja za izvajanje zgodnje stransko verigo, preden je Bitcoin je priložnost, da razpravo skupnosti in ( morda) naredi mehko vilice.

Sidechains so zelo prilagodljivi, tako da se široko paleto gospodarskih in tehničnih poskusov se lahko izvajajo na njih.

Preberi preostanek vprašanj tukaj.

Florida Odvetniška pisarna datoteke Dve Tožbe proti Cryptsy in Bitcoin Savings & Trust

Silver zakon, v imenu svoje stranke, Skye Bonow, obtožuje Cryptsyof pretiravanja o njegovih varnostnih protokolov in krivi zameno za izgubo Bonow je 140 BTC. Po zahtevkov Silver Law Služba, gospod Bonow opozorjeni Cryptsy, da je bila njegova Bitcoin prenesejo na druge Cryptsy računov 27. Januarja, vendar je bil še niso preselili iz sistema (in Cryptsy dosegljiv). Namesto, da bi zamrznitev kršitvijo račune, Cryptsy naj dovoli uporabnikom, da umakne nezakonito pridobljenih cryptocurrencies iz sistema Cryptsy, in iz njihovega dosega, meseca pozneje.

Cryptocurrency že dolgo imenuje divji zahod financ. Z malo regulativnih zakonov o knjigi ali smernice, razen izogibaj, trgovanje kripto-valuta je zelo tvegano. Zelo tvegano prizadevanje, je tudi zelo koristno za nekatere posameznike, ki so pripravljeni, da se o teh tveganj. To je prvi primer to nekako, kot je nihče eversued izmenjavo kripto-valut za malomarnost podjetja ali namernega malice. Kako v tem primeru igra ven bi lahko imela velike posledice za prihodnji regulativni krajine in kako izmenjave interakcijo z javnostjo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo