Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Na prejšnjem članku smo obravnavali strojne Bitcoin rudarstvu. Tokrat smo dobili analizirati oblak rudarstvo, kaj je to, kako je naredil in kako lahko en da največ od njega. Splošna vprašanje, "je Bitcoin rudarstvo vredno?" je nekoliko bolj zapletena, in zahteva, da upoštevamo vse možnosti, vendar oblak rudarstvo lahko zagotovo privlačna ena.

Kaj je Bitcoin Cloud Rudarstvo?

Prvi stvari prvi, da vidimo, kaj oblak miningactually je. Beseda v oblaku uporablja veliko zadnje čase. Verjetno ste videli, da se uporablja nekje drugje že. Na splošno velja, da stoji za storitev, ki se pod pogojem, da vas preko oddaljenega vira. Ko gre za oblak rudarstvo na primer razprševanje moč, ki jo lahko najamete ali kupite prek pogodbe običajno prihaja iz podatkovnega centra. Kje je lažje (in tudi ceneje), za pregled in vzdrževanje strojne opreme. Torej v bistvu, oblak rudarstvo Bitcoin omogoča uporabo strojne opreme za druge stranke, da mine Bitcoin. To je mogoče doseči na dva načina: z nakupom pogodbo s ponudnikom oblak rudarske ali zakup ploščadi ali posameznika. Bomo analizirali tiste nadaljnje kasneje v članku.

Vedoč vse to ste verjetno že ugotovili, da je rudarstvo Bitcoinon oblaku lažje. In to je ključna točka Bitcoin oblaku rudarstvu, medtem ko bi lahko rudarstvo s svojo strojno opremo bolj donosna in vam omogočajo, da se bolj prilagodljiv način, kako uporabiti svoje stroje oblak rudarstvo je rastoča industrija in ohranja pritegne več kot več ljudi pridobiti zanimanje za Bitcoin rudarstvu. Zamisel, da bi lahko kupili nekaj cepilnim moč ne lasti nobene rudarske strojno lastne in začeti razpršitev takoj zdelo, da bi pritegnili zanimanje ljudi, ki se zanimajo za hitro rastočem rudarstvu. CEX.IO, ena prva in trenutno največji oblak rudarstvo in trgovalna platforma je lani doživelo hitro rast.

Poglejmo, kakšen oblak rudarskih platform za so tam, na bolj podroben način ta čas.

CEX.IO - za Bitcoin Cloud Rudarstvo Leader: 

Ponuja preprost način za nakup Gh / s Bitcoin, da je glavna prednost, poleg enostavnost uporabe, ki jih ponuja, da boste dobili izplačila nakazana na vaš račun vsakič bazen najde blok in ga lahko tudi kupite kateri koli del GH / je brez kakršnih koli omejitev, koliko časa bo treba, da plačuje za vas. Toda glavni razlog CEX uspeval v oblak rudarski industriji je bila, da so bili prvi uvedli GH / s trgovanja.

Uporabniki niso samo sposobni kupiti Gh / s iz njihove platforme, vendar kadar koli po nakupu, lahko jih prodajajo na drugega uporabnika. In medtem ko je večina uporabnikov CEX je priznati, da bi bilo težko, da bi dobiček, ki ga pravkar držite na cepilnim moči, dokler se ne zlomi tudi, da je lažje, da dobiček, ki ga trgovanja razpršitev moči. Do danes CEX je še vedno vodilna v oblaku rudarstvu in edini Bitcoin oblak rudarske platformo, ki vam ponuja možnost trgovanja nazaj cepilnim moč kupite.

Bitcoin Rudarstvo Rig Leasing:

V tem primeru, posamezniki pripravljeni svoje rudarske ploščadi za zakup, tako da lahko ljudje, ki jih najamete za dnevni fare, da mine kovanec, ki ga želijo v bazenu, ki jih želijo. Medtem ko je veliko podporo, da je to najmanj donosen način, da mine Bitcoin, saj je v večini primerov dobiš za najem cepilnim moč po ceni, večji od tistega, kar stroj da bi šlo za mojega za vas. In medtem ko je donosnost za Bitcoin ne miningmight velik vidik ploščadi lizinga, prilagodljivost priti skozi te storitve, je nekaj posebnega.

Dobiš, da izbirajo iz različnih seznamov, kjer so na voljo vse vrste rudarskih ploščadi in lahko primerjate cene in donosnost. Najpomembneje je, da boste dobili, da izberejo bazen ploščad bo Rudniki, ploščad leasing je idealna, če želite preizkusiti svojo srečo z novo izdajo kovancev. Najem močan ploščad, da mine kovanec na svoj 'začetku je edinstven in pameten način, da vlagajo v cryptocurrency, v upanju, da je cena se bo dvignila, ko pridobijo kovancev. Najbolj znane platforme lahko oddajajo ploščad skozi so miningrigrentals.com, LeaserRig, Betarigs in nicehash (westhash je nicehash optimizirana alternativa za Kanado, ZDA itd)

Bitcoin Rudarstvo pogodbe: 

To ni težko ugotoviti, da so rudarske pogodbe najboljše možnosti, ki vam pomaga ustvariti dobiček s pomočjo rudarjenja, ampak to je samo besede. Medtem ko so naročila na GH / s cenami običajno nižja od drugih dveh možnosti, da je še vedno najbolj tvegano možnost in tudi tisti brez fleksibilnosti pri vseh. Z nakupom pogodbo rudarski bi bil vaš cilj je seveda, da bi dobili svojo glavnico nazaj skupaj z nekaj dobička, ampak to je tvegana stava iz več razlogov.

Čeprav so se cene pogodb nadaljuj nižja kot v težavnosti povečuje obstajajo številni dejavniki, ki bi lahko prispevali k ste zaslužili manj denarja iz vašega naročila, ko je ta mine za vas, kot tisto, kar je prvotno plačani za nakup storitev. Kot smo predlagali v naših drugih člankov o Bitcoin rudarstvu, morate narediti matematike in poskusite preveriti, če lahko pogodba donosna. Kovanec kratko je Bitcoin Rudarstvo Calculatorcan bilo zelo koristno za ta izračun. Poleg tega, da ne smemo pozabiti, da preveri ugled družbe, ki jo bo kupil pogodbo s. To je res pomembno, da so bili primeri, da so podjetja deliti pogodbe izkazale za prevare in še vedno pomisleki glede ostalega. Tudi Gavin Andresen, glavni znanstvenik pri fundaciji Bitcoin izrazil concernsthrough redditstating, da bi se rudarska pogodbenih podjetij izvaja sheme Ponzi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?